Luis Troyano Létrehozva: Február 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 5, 2021 Panasztevő játékos IC neve: Luis Troyano Panaszra tett adminisztrátor neve: Terciusz Panasz oka: Egy Fegyverkereskedési Rp ben Voltam benne majd Ic nem jol alakultak a dolgok ezért én a másik félt ki akkartam rabolni majd mikkor lettetem a kocsit és a klubbot mikkor megközelittetem egy Rádiott láttok a chaten ami elmondta a poziciomat (Persze Admin Duty-ba volt Terciusz Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/mZ8BVos 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2021 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Várom @Terciusz válaszát 24 órán belül, amennyiben nem kapok választ, a tények alapján fogok dönteni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2021 Ahogy látom @Szabez is szerepet játszott az Rp szituációban, az ő gondolatait is várom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 5, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2021 (módosított) Szia! Én azt nem rádióba akartam írni, hanem adminchatra és egyáltalán nem MG céljából, hanem azért írtam, mert én azt hittem, hogy megakarod ölni őt oktalanul. Most ha a Szabsz kiis MG-zi én azzal nem tudok mit tenni, én ezt nem MG céljából írtam. Edited Február 5, 2021 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2021 Arról hogy ez véletlen történt, utána tájékoztattad Luis-t? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 5, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2021 Nem tájékoztattam, csak le OOC-ztam, viszont mikor rámírt elmondtam neki, hogy nemis vagyok velük egy frekvencián, mivel PD-s vagyok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2021 Ha ilyesmi történik, alap dolog hogy tájékoztatod arról, hogy mi történt, ezt a józan esze az embernek is erálulja, pléne ha egy adminról van szó. Peterrel arra jutottunk, hogy ez egy admintól nagy hiba (aki 1-es admin, annak pont hogy még jobban figyelnie kellene), és mivel ez a véletleneken múlt, ezért utolsó esélyként rajtad marad az admin, de sokkal jobban figyelj oda. A PK jogos, Z/H. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések