Jump to content

PK Terciuszra

Luis Troyano

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Luis Troyano

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Terciusz

Panasz oka:

Egy Fegyverkereskedési Rp ben Voltam benne majd Ic nem jol alakultak a dolgok ezért én a másik félt ki akkartam rabolni 

majd mikkor lettetem a kocsit és a klubbot mikkor megközelittetem egy Rádiott láttok a chaten ami elmondta a poziciomat

(Persze Admin Duty-ba volt Terciusz

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/mZ8BVos

• Köszi 1

• Szuperadmin

Szia! Én azt nem rádióba akartam írni, hanem adminchatra és egyáltalán nem MG céljából, hanem azért írtam, mert én azt hittem, hogy megakarod ölni őt oktalanul. Most ha a Szabsz kiis MG-zi én azzal nem tudok mit tenni, én ezt nem MG céljából írtam.

Edited by Terciusz

Ha ilyesmi történik, alap dolog hogy tájékoztatod arról, hogy mi történt, ezt a józan esze az embernek is erálulja, pléne ha egy adminról van szó.

Peterrel arra jutottunk, hogy ez egy admintól nagy hiba (aki 1-es admin, annak pont hogy még jobban figyelnie kellene), és mivel ez a véletleneken múlt, ezért utolsó esélyként rajtad marad az admin, de sokkal jobban figyelj oda.

A PK jogos, Z/H.

• Like 2

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.