Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Igor Was Adminsegédnek jelentkezik

igor was

Ajánlott bejegyzések

Kedves Adminvezetőség !

Magamról:
Greveletye Krisztofer, Nagyigmándon lakok és 16 éves vagyok. Már lassan 1éve játszom MTA-val és ezen a szerveren kezdtem az RP-t.  9.osztályos vagyok. Tatára járok  rendészeti  technikus szakra  amiben osztályelső vagyok, 4,8 átlagal zártam az első félévemet. Eddig a suli is nagyon tetszik nekem. Szeretek csapatban dolgozni és új embereket megismerni. Naponta kb.2-3 órát szoktam játszani gépen, ebből a java részt az MTA-an vagyok .Régebben fociztam is, kézisztem is most Zen Bu Kan Kempo karatézok amiben országos bajnok vagyok. Szeretem a természetet emellett a számítógépes játékokat is. Nagyon sok mindent láttam már a valóéletben sőt át is éltem, borzasztó dolgokat. Mert engem nem a saját szüleim neveltek fel mert ők nem voltak alkalmasak rá, hanem örökbe fogadtak engem, idén lesz 10 éve. Hátrak kellet hagynom a régi életemet és legalább 4 testvéremet. És ez nem csak kitalált sztori ez a teljes igazság. DE legalább egy jó és megbecsülő családba kerültem akik elfogadnak  annak aki vagyok.Azért szeretnék admin lenni hogy minél több embernek vagyis playernek tudjak segíteni  vagy kiszűrni  azokat a játékosokat akik nem tartják be az előírt szabályokat, mert az élet  kemény szabályok  sorozata, amelyben megkell tanulni felállni a porból. Van is erre  külön egy kempos idézet:

Idézet

A legrosszabb helyzetben is nyújtsdd a legjobb formádat!

Magamról a játékban:

A játékban Igor Wasnak hívnak.  Jelenleg mentőszakorvosként dolgozom a Next Gaming szerverén, ám voltam már másik szerveren ugyan úgy mentős és voltam már rendőr is.A karakterem olyan tulajdonságokkal rendelkezik ami általában a való életemete is tükrözi. Bár a karakterem története először egy hajléktalan emberrel kezdődik majd az élete egy nagy fordulatot vesz. Elhatározza hogy munkát keres és így kötött ki a mentősöknél. Ez tudom kissé röhejes lesz de az egyik haverom buzdított arra hogy jelentkezzek, de akkor még nem nagyon tudtam Rp-ni és a haverom súgta hogy mit hogyan kell csinálni és írni. Azóta már megtanultam a dolgokat és a szabályokat is. A karakterem most már sok mindent tud,  sőt  le is doktorizott (államilag elismert diploma ) most  mentőszakorvosként tevékenykedik.Szingli, nincs jeleneg kapcsolatban és gyerekei sincsenek. Izgalmas sztorik jellemzik de nem szeretnék regényket írni.

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Admin jailben egyszer voltam mert volt egy adminsegéd volt egy kisebb konfliktus mert a mentőállomáshoz jött és szidni kezdett meg úgy beszélt ahogy nem kellet volna és csak annyit mondtam hogy nem kéne így vislkednie,, isten " ként példásan kéne viselkedjen és egy magasabb admint hívott és sajnos neki adtak igazatat ezért 30 percre jaileltek.
Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Bannolva soha semelyik szerveren nem voltam mindig is ragaszkodtam és ragaszkodok az Rp-szabályokhoz. 
Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a játokosoknak kisebb-nagyobb kérdésekre való válasszal és ezzel az adminokat is segíti, mert nem lesznek nagyon leterhelve még kérdésekkel is. Ha arra van szükség, hogy az alapszabályokat elmagyarázza a kezdő játékosoknak, akkor abban is segít.A legfontosabb hogy  nem admin csak segédkezik, a kisebb reportok a jogköre de egy kisebb panasztól megfosztható a rangja 

Az adminisztrátor feladata, hogy segítsenek a játékosoknak, játék közben adódott gondok/bugok megoldása, adminügyek bírálása és ha arról van szó szankció kiosztása. Az rp-k figyelése a szabálytalanságokat kiszűrni és lecsökkenteni. 

Aktivitási idő.
Naponta kb 2-3 órát is fentt vagyok de ez olykor vátozik az Iskola miatt.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?
Szeretek csapatba dolgozni . Többet érünk el csapatba, mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni
és ha valamit nem tudunk pontosan van kitől megkérdezni nem pedig egyedül kínlódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat, ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők, akik széthúzzák a csapatot.A csapat munka a leglényegesebb mert én  nem tudom elképzelni a dolgokat csapat munka  nélkül, ez szükséges ahhoz hogy kitudjanak bontakozni a  baráti kötelékek, ami a legfontosabb eleme az egymásiránti kölcsönös tisztelet.  Remélem hogy egy olyan admin csapatnak lehetek része amiben tisztelet, megbecsülés és az eggyüttérzés,segítőkészség a  legfontosabb bármilyen szituációban.

Miért pont téged válasszunk?
Viszonylag már régóta itt vagyok a szerveren (lassan 1 éve). Tisztában vagyok a szerver és RP szabályzattal (persze néha én is tudok bakizni).
Segíteni szeretnék a játékosoknak a szerveren. És még nagyobb szintre emelném a tudásomat.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?
Sokszor láttam  Youtube-on streamereket akik adminkodnak és nekem is megtetszett ez a játéksítuls és gondoltam megpróbálom.

És persze segíteni szeretnék a játékosoknak tiszta,barátságos környezetben ahol nem szidják az emberek egymást.Alkalmasnak érzem magam erre a pozicióra, nem vágyom nagy hatalomra, én a játékosokat szeretném segíteni. 

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
- Viszonylag gyors írás
- Nyugodt
- Barátságos
- Jó konfliktuskezelés

-Kitartó

-Hűséges 

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
- Türelmetlenség 
- Néha makacs 

- Néha túlságosan idegesítő 

-Olykor önfejű

Elért Eredményeim: 

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőszakorvos 

Járművek:          Audi A8, full verseny

BMW S1000, motorja és turbója verseny 

Reefer hajó 

Tisztelettel: Greveletye Krisztofer 

(Igor Was )

• Like 2

• 2 weeks later...
  • Laci locked,unlocked és locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.