Jump to content

Jelentkezés

Lilla

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?

Virág Lilla
Hány éves vagy?
14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
4-5 órát

Jelenlegi játszott perceid száma:

5655

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

igen YK76k5O.jpg

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?

nem

Miért ezt a frakciót választanád?

érdekel a autókszerelése és masok segitsége
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
nem
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Virág Lilla 8adikos Magyarorszagon élek érdekel a rendészet, sportolok, foci karate

Szeretek sportot nezni szoktam biciklizni filmet szoktam nezni (csak horror)

IC Rész

Jelentkező neve:
Lilla D Taylor
 Jelentkező születési helye, ideje:
1998 05 21
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Jessica Hell
 Jelentkező apjának neve:
John D Taylor
 Előző munkahelye(i):
Olajfinomitó
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
csapatmunka elég fontos együtt összehozott siker. együttmüködés energia
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Lilla D Taylor Flint County korházban születtem és a autó szerelés volt a kedvencem apukam is szerelő volt de apukam meghalt 15 éves koromra és én dolgoztam és fenn tartottam

a lakást mire 18éves lettem eldöntöttem hogy mivel jo tanulo voltam elmegyek autószerelőnek de nem vettek fel ezért inkább jelentkeztem olajfinomítónak és ott felvettek és szereztem egy kis pénzt amiből vettem egy kocsités megfelelő pénzt össze szedtem vettem egy hajót és elmentem rákászni és szereztem belőle jó pénzt. mentem rákászni de le robbant a hajóm a kocsim is és béreltem 1-et.

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

Igen

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.