Pascual Mano. Létrehozva: Február 19, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 19, 2021 TeamSpeak neved: > BroLi//Pascual Mano (Azt hiszem az volt régen, már nem emlékszem) < A ban időpontja: > 2020, nyár környéke < A ban időtartama: > Perma < Moderátor neve, aki bannolt: > Daniel < A ban oka: > Más szerver hírdetése TSen, fenyegetőzés, adminok hülyének nézése < Miért szeretnéd az unbant?: > Rég beszélgettem a haverokkal, megromlott a kapcsolatunk, stb. Szeretnék újra tartozni ehhez a közöséghez, mivel annó nagyon a szívemhez nőtt, úgy a szerver mint a TeamSpeak szerver. Szeretnék egy újjabb esélyt kapni, úgy ahogy a szerveren is. Igazából ennyi. < 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Február 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2021 Szerintem egy nagyon utolsó esélyt kaphatna, volt admin is ugyebár, megbecsülné ha adnátok neki egy UB-t szerveren/Ts-en. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2021 Szia! Mivel Daniel már nem admin, ezért én közlöm a dolgokat. Beszéltem Daniellel, illetve Peterrel is ezzel kapcsolatban. Személyes véleményem szerint megkaphatnád az UB-t, viszont tiszteletben tartva a felettesem és a volt felettesem kérését, nem adhatom rá a jóváhagyásomat. Talán legközelebb. Z/H 1 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések