Ran Jhonson Létrehozva: Február 21, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 21, 2021 (módosított) Magamról: Kozák Zsolt ,16 éves vagyok. Amit tudni kell rólam hogy szeretek bütykölni, a szabadban lenni de mellette az RP szituációkat is nagyon szeretem. Már 4 éve hogy megismertem hogy mi is az RP szóval már 4 éve RP-zek. Első RP tapasztalataim seemta-n voltak. 4-es átlagom van, Mezőgazdasági technikumba járok. 9.osztályos vagyok. Ha csapatmunkáról van szó akkor együtt tudok működni bárkivel. Bárkit meghallgatok ha gondja/problémája van és ha tudok akkor segítek is neki. Ha egyszer valamit kitűzök célul azt addig csinálom amíg el nem érem azt. Szeretem az RP-t is de emellett sok fajta játékkal játszok még. Amikor a szerverre rátaláltam akkor gondoltam adok neki egy esélyt és szerintem jól tetettem. Magamról a Játékban: Ran Jhonson egy külföldi állampolgár aki megpróbált új életet kezdeni Los Santos városában. Előző életében nagyon sok fájdalom de emellett boldogság is érte. Egy idő után szülei megbetegedtek később látszott hogy meg gyógyulhatnak de aztán hirtelen meghalt apja és utána anyja. Boldogságát egy hölgy mellett találta meg akivel fél évig együtt volt majd egy idő után elkezdett romlani a kapcsolatuk így elváltak egymástól. Munkája nem nagyon volt csak néha ment el bulikba dj ként mert volt tehetsége hozzá. Egy idő után úgy döntött hogy ez az élet így nem fog menni ezért Elment Los Santos városába új életet kezdeni. Itt már az volt a célja hogy mentős szeretne lenni. Sikerült is neki és már azóta elért arra a szintre hogy igazgató-helyettes. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Egyszer voltam mert 2 lyukas kerékkel mentem. Kép: https://imgur.com/a/bsG2qZK Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Bannolva soha nem voltam. Kép:https://imgur.com/a/YgQ5Rpb Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? Adminisztrátor feladata hogy figyelje a játékosokat, ha valakit lát hogy szabálytalankodik akkor azt megbeszélni vele és szankcionálni azt. Emellett a játékosoknak segíteni ha pl.: bebuggolnak vagy esetleg más nagyobb problémájuk van. Az adminsegéd feladata hogy kisebb kérdésekre válaszoljon hogy ezzel is segítse az adminisztrátorokat, vagy kezdőket tanítani az RP-re, ezzel is segítve az adminisztrátorokat. Aktivitási időm 3-4 óra általában de van hogy több is. Mi a véleményed a csapatunkról? Én azt gondolom hogy elég jól tudok csapat munkában dolgozni mert ugyebár több ember többre megy egyszerűbben meglehet oldani a dolgokat . Egy csapat akkor jó ha bármit megtudnak beszélni ,és együttműködőek. Miért pont téged válasszunk? Ha valamit nekem kiadnak feladatnak azt én próbálom a legpontosabban és nagy odafigyeléssel, precízen megcsinálni. Soha nem adom fel ha valamit meg szeretnék csinálni akkor azt addig csinálom amíg meg nem lesz. Viszonylag próbálok gyorsan írni. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Mert már az elején megtetszett maga az hogy tudok segíteni játékosoknak. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Segítőkész vagyok barátságos kitartó megbízható Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Szeretek kicsit irányítani kicsit néha lusta vagyok Van hogy fel idegesítem magam valamin néha türelmetlen Edited Február 21, 2021 by Ran Jhonson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 25, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2021 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontok egyikén: 2021. 02. 25., 19.30 vagy 2021. 02. 27., 16.00 (amennyiben az alábbi időpontok egyike sem megfelelő, kérjük jelezzen vissza privát üzenet formájában időpontegyeztetés céljából) 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések