Matthew Ruiz Létrehozva: Február 22, 2021 Megosztás Létrehozva: Február 22, 2021 (módosított) Adminisztrátori jelentkezésem! OOC önéletrajz: --------------------------------------------------------------------------------------------- Sziasztok!Tóth Bencének hívnak.13 éves vagyok.Mesélek is magamról pár mondatban: Hobbiaim: Szeretek úszni amikor nyáron csak megengedhetem akkor bele csobbanok a vízbe. Emelett tanulok programozni,és ha elvégeztem a 8 oszátályt ezen a pályán szeretném folytatni az életem. Érdekel a blender,és egyéb animátor dolgok,ezekkel is foglalkozom ritkábban,amikor időm engedi. Szeretek játszani számitógépes játékokon ezen belül is,Multi Theft Auto-val,Counter Strike:Global Offensive-vel. Körülbelül 3-4 éve kezdtem a számitógép felé terjeszkedni.Azóta nagyon szeretek minden féle új dolgot ki próbálni. Hogy ne csak az electronikáról beszéljünk,beszélek pár dologról a valóságból is. Szeretek horgászni is viszont ezt nem nagyon tudom ilyen időben meg engedni. Szeretek verseket tanúlni,és "csinálni" is. Szoktam könyveket olvasni,"történeteket" ki találni is amit egy Word dokumentum példájában le is szoktam írni,ha meg tetszi ka fejemben. Ritkábban szoktam gördeszkázni is,viszont a sok sérülésem és elesésem után nem nagyon van kedvem hozzá. Röviden ennyi hobbim van. Egyéb tudni valók rólam: Szeretek jótékonykodni az embereknek,és barátkozó szellemű vagyok,nyiltan szoktam emberek előtt beszélni. Ha valamit úgy érzek hogy kikell mondanom akkor kimondom,nem tartok semmit magamban. Szerintem érett a viselkedésem a többi korombeliemhez képest,nem nagyon szoktam velem egykoruakkal beszélgeni,az osztálytársaimon kívűl.Sokat szórakozok,biciklizek kint a szabadban.Egy tanyán élek a testvéreimmel és a szüleimmel. Nagyon jól megvagyok itt,egy faluba járok iskolába tőlünk 2-3 kilóméterre. Iskolában 4-5 tanuló vagyok,elég jól viselkedem,jók a jegyeim és többször is voltam már év végén kitünő tanuló. Nem sokára egy megváltoztató dolog fog történni az életemben,el fogok költözni a lakhelyemtől elég messzire,és egy teljesen más életsítlust fogok fel venni. Van 4 fajtiszta kutyám,és egy keverék viszont ő a szivemhez nőtt így megtartottuk. 3 cane corso 1basset hound nagyon szeretem őket és velük is szoktam foglalkozni,játszani,sétáltani őket. Ha felnőtt leszek szeretnék programozo,és hobbi horgász lenni. Emelett még játékkészítő "segéd ember" szeretnék lenni,mivel az az egyik kisebb célom hogy létre hozzak egy játékot. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ic önéletrajz: Szép napot!Whoozy Klyernek hívnak!35 éves vagyok.Egy ideje élek a városban,eddig az ORFK ban tevékenykedtem,mostmár civil állam polgár vagyok.A vagyonom nem valami híres,mivel sok tartozásom,és számláim vannak ami miatt minuszokban kell sajnos élnem.Az autóim ebből állnak:Egy lada,Dodge Ram 3500 full verseny,3 bicikli. Gyerekkoromban mikor 6-7 éves lehettem,anyám és apám úgy döntöttek hogy el fogunk költözni magyarországról,és LosSantosba irányítjuk útjaink. Anyámék mindenre megtanítottak jó embernek neveltek,szegényebb családi körben nőttem fel így minden pénzt megtisztelek. mikor 8 éves lehettem bekerültem az új iskolámba,fura volt mivel senkit nem ismertem,nem tudtam hol vagyok,miért nincsenek ott a barátaim.Mikor 9-10 éves lehettem össze barátkoztam egy emberrel aki mai napig nagyon jó barátom,viszont az iskola általános iskolája,nem volt a legszebb számomra.Volt egy srác "Wilson Whyatt" néven aki hát nem volt a legkedvesebb ember. Sokszor megvert,leszégyenített az iskolában,anyáméknak nem mertem elmondani,mivel féltem hogy mégjobban megver,gyerekkoromban mindentől és mindenkitől rettegtem,depressziós voltam.Ahogy teltek az évek elkezdtem felnőni,szereztem egy barátnőt aki életem legelső "nője" volt az életben.Ez a kapcsolat nagyon jól telt,míg 21 éves koromban amikor ő 19 éves lehetett,rákos lett.Ez nagyon rázta az életem,mivel nagyon jó kapcsolatunk volt.Pár nehéz év állt elém,nem tudtam mit tegyek,tegyünk. 24 éves koromban megtörtént a tragédia,meghalt.Gyászoltam hetekig,hónapogik,nem ment a fájdalom. 26 éves lehettem amikor vettem egy kiskutyát.Nagyon boldog voltam hogy lehetett egy állatom.A depressziós korszakomból ki is rázott,mindent meg tettem hogy jó legyen neki,mindent meg vettem neki. Gyönörű 7 év volt.33 éves koromban,elhunyt.Viszont nem voltam szomorú tudtam hogy már öreg kutya,boldogan tekintek vissza rá. 2 év elteltével sok minden történt velem,el rugaszkodtam a rendőrség terén,amit nagyon élveztem.Viszont 1-2 hónapja lesérültem,egy olyan sérülésben amiből nem nagyon tudok fel épülni.Soha többé nem mehetek vissza arra a pozícióra ahol voltam. Most civilként töltöm a napjaim.Boldog vagyok így. Kinézetem,tulajdonságaim: -Magas,vékony néger csávó. -Jó magaviseletű,sohasem büntetett előéletű. -Boldogan él,és megelékszik amije van. -Néha kissé flegma,viszont nem jellemző rá. -Borostás fekete szakáll,vékony muskétás bajusz. -Pattogós,"keménykedős" ember. -Fél a cápáktól,a pókoktól. --------------------------------------------------------------------------------------------- Jailok,Bannok: jailok: Bannok: Nagyon sajnálom hogy ennyi jailem van viszont itt kezdtem a szervert minden szabályt itt tanultam meg,előtte nem nagyon tudtam semmit meg tanúlni mivel nem volt fogalmam mi az az RP annyit tudtam hogy van az MTA és hogy vannak szerverek gondoltam ez egy "fun" szerver így úgy viselkedtem de később meg tanultam minden szabályt.Ezért tényleg elnézést és meg értem hogyha emiatt nem fogadják el. --------------------------------------------------------------------------------------------- Mi egy adminisztrátor feladata?: Szerintem egy adminisztrátor feladata hogy: Segítsen az embereknek,a szabályszegőket szanakcionálja,Meg oldja az ügyeket,Bírálja a dolgokat,és tegyen a jó érdekében. Fontos hogy egy adminisztrátor,ne legyen flegma,és minnél jobban magyarázza el a kérdésre a választ. A játékosok játékélményét segítse,hogy szeressenek itt játszani. Ne "fun" oljon ne használja ki az adminisztrátori jogait. Tudjon értelmesen,okosan viselkedni egy helyzetben. Mindig a szabályok szerint hozza meg döntéseit és ne a kedvére tapsoljon! Mindig tartsa meg higgadságát bármennyire idegesítik fel. Röviden ennyi. Bővebb kerek mondatokban,válaszolni,kétérni a szabályt szegett "bűnére",ha kezdő vélhetőleg elmagyarázni neki mit is tett,és hogy ezt nem szabad. Egyben fent,és jól meg tartsa az rpt a játékban. --------------------------------------------------------------------------------------------- Aktivitási idő: Hétköznap: 16:00-tól,21:00-21:30ig. Hétvégén: 10:00-tól akár hajnal 3 ig. (ez teljesen változó nem biztos hogy mindig ennyitől eddig vagyok) --------------------------------------------------------------------------------------------- Mi a véleményem a csapatmunkáról?: Szerintem a csapatmunka egy nagyon fontos dolog így jó ha egy csapat tagjai kedvesek, segítőkészek egymással szemben. Ha jó a csapat öszhang, hamarabb be lehet fejezni egy adott munkát.Gyorsabban meg tudják oldani gondjaikat.Egy csapatban jó az öszhang,így egy nap boldogan is eltelhet. Ha a csapat egyik tagja nem tudja az adott dologra a helyes választ,nem tudja az adott szituálcióra a helyes helyzetet kérhet segítséget más társától. --------------------------------------------------------------------------------------------- Miért engem válasszanak?: -Éretten állok hozzá a dolgokhoz -Barátkozó tipús vagyok -Tisztában vagyok a szabályokkal -Gyosan és helyesen írok a számitógépen -Helyesen szoktam általában kezelni az adott szituálciókat -Nem tudnak engem fel idegesíteni -Bármilyen csapatba bele tudok illeszkedni -Jó a komunikációs kézségem --------------------------------------------------------------------------------------------- Miért jelentkeztem adminisztrátornak?: Szeretek segíteni az embereknek.Jótékony vagyok,régebben is segítettek nekem és ezt próbálom meghálálni. Gyorsan és helyesen írok,jó a komunikációs kézségem,így minden helyzetben meg tudom mondani a tutit. Figyelmesen megvárom,türelmes vagyok így nem gyorsan oldom meg az adott szituálciót,hanem szépen lassan átgondolva,értelmezve. Eddigi észrevételeim szerint sokszor meg tudtam oldani ooc adott problémákat,"billentyűzet" harcokat. Körülbelül 4-5 hónapja szeretnék jelentkezni de most érzem alkalmasnak magam. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pozitív tulajdonságaim: -Segítőkész -Gyorsan és helyesen írok -Jó a beszéd kézségem -Jól megtudom oldani az adott dolgokat -Barát centrikus vagyok -Szeretek jótékonykodni Negatív tulajdonságaim: -Néha haragos -Visszahúzódó -Kakaskódó(visszabeszélő) -Rossz vicceket sütök el néha -Nem odavaló témákról szoktam beszélni -Kissé lomha(lusta) --------------------------------------------------------------------------------------------- Köszönöm ha elolvastad a lapom,és ha tetszik fejsd ki véleményed! További szép Reggelt/Napot/Estét! Edited Február 23, 2021 by Whoozy Klyer 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Február 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2021 Cső! Nagyon sok jailed van. Másodszor ahol ezelőtt játszottál khm ott is mentél AS TGF és szabályzatot fel olvastad. Nem Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
John Mayer Hozzászólva: Február 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2021 Tomika, neked sincs kevesebb jailed.... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Február 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2021 John Mayer dehogynem, sokkal kevesebb van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2021 A bohóckodásnak itt nincs helye, köszönöm! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Február 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2021 Igazából nekem csak a jail-al van gondom és a bann-al minden más szerintem jól van megfogalmazva. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Drae Firez Hozzászólva: Február 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2021 On 2021. 02. 22. at 20:19, Ricky Dawson said: Igazából nekem csak a jail-al van gondom és a bann-al minden más szerintem jól van megfogalmazva. Szerintem is. A lap jól van megfogalmazva, OOC rész és IC is jó volt, csak a sok ban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2021 Kedves jelentkező! A vezetőségnek nem nyerte el az ön lapja tetszését, így elutasításra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések