Thomas Venturas Létrehozva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? <Tamás> Hány éves vagy? <13 éves vagyok.> Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? <Naponta 2-3 órát tudok a frakcióra szánni.> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? <nem> Miért ezt a frakciót választanád? <Szeretek vezetni illetve alapbók ki szerettem volna próbálni a frakciót.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? <TeamSpeak3 mal természetesen rendelkezem, viszont sajnos mikrofonnal nem igazán mivel recseg.> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Csató Tamás nak hivnak. 13 éves vagyok. Szeretek focizni. 1 éve RP-zek kisseb nagyobb MTA-szervereken. IC Rész Jelentkező neve: Wexon Cortez Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1995. Jelentkező anyjának leánykori neve: Jessica Smith Jelentkező apjának neve: Peter Cortez Előző munkahelye(i): Favágó Rendelkezel jogosítvánnyal? igen. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem a csapat munka egy nagyon fontos dolog egy ien munka helyen. Szeretek csapad ban is dolgozni. Szeretem ha kedvesek a munka társak. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Nevem Wexon Cortez. 34 éves férfi vagyok. Szeretek vezetni illetve az utakat járni. Szingli vagyok.Néha-néha el járok bulizni természetesen nem iszok alkoholt. Vissza fogott férfi vagyok. A balhét kerülöm. Edited Augusztus 12, 2019 by Wexon Cortez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucky D Diaz Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Szép napot! én úgy gondolom hogy a lapnak a formázása egy kicsit ellet rontva és vannak benne Helyesírási hibák és még arról nem is beszélve hogy Milyen rövid én azt gondolom hogy Javítsd ki egy új lapon és bővebben fogalmazd meg magadat én Addig Nekem nem nyerte el a tetszésemet szóval én TARTÓZKODOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hovard Smith Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Szèp Napot! Èn ugy gondolom hogy elegendőt irt az ur. Meg nèztem a többit azok is ugyan olyan hosszu sàgu. Ès az is lehet hogy pàrat el irt mivel lehetsèges hogy izgult. De majd a Taxi leader el dönti. Igy èn TÀMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucky D Diaz Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Szia! Az a baj Hogy én a taxitársasság Tagja vagyok és A Leader mondta nekem hogy ezek a LAPok Nem tetszenek neki mivel egy kicsit kevés és helyesírási hibák vannak benne én Így is TARTÓZKODOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Lapja nem nyerte el a tetszésünket! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések