Mark2020 Létrehozva: Március 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 5, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Pribojszki Márk > Mikor születtél? <2003.09.03 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Napi 2-3-4-5 óra ez a távoktatástól függ > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < OMSZ a Next Gaming Szerveren > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert ezt a frakciót is ki szeretném próbálni meg hát a rendőrség a mindenem > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen de a mikrofonom nem működik > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Kedvenc hobbim: gépezés, biciglizés, futás Tanulmányok: Szakiskolás vagyok jelenleg jövőre ballagok Szobafestőként Érdeklődési kör: mindig is szerettem volna rendőr lenni de majd a szobafestő után > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://ucp.nextgamingrp.com/dash https://ucp.nextgamingrp.com/settings > IC Rész Jelentkező neve: <John Aguero Martinez> Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1980.08.11 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Mariane Jessica > Jelentkező apjának neve: < John Fernando Martinez > Előző munkahelye(i): < Buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együtt működés arról szól hogy fedezzük a társunkat együtt oldjuk meg a bünügyet az igazoltatást stb...> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < John Aguero Martinez 41 éves vagyok Los Santosban születtem édes anyám: Mariane Jessica/Édesapám: John Fernando Martinez azért szeretnék rendőrnek jelentkezni mert minden álmat teljesíteni akartam hogy a ORFK Tagja legyek hogy szolgáljam és védjem a várost hogy a bűnözőket elfogni meg a szabálysértőket röviden ennyi lenne > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 5, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 5, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Rövid lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések