Pápai László Létrehozva: Március 15, 2021 Megosztás Létrehozva: Március 15, 2021 (módosított) Ooc részlet. Pápai László hívnak. 14éves vagyok. Magyarországon élek. Kedvenc idő töltés :nagyon nincsen De rp z ni nagyon szeretek 1, 2 órát szokta Játszani. Ic rész Karakterem neve :papai laszlo. Losantos kórházba születetem. Szüleim anyukám fodrász volt. Apukám kovács . Amikor elkezdem iskolába járni nagy bátyám mesélte nekem hogy a szüleim meghaltak egy autobalestbe. Én meg magamra maradtam elment e dolgozni voltam mentős is. Frakció felépitése 1.leader meg 1 al leader Rangok 1 próbaidős taxis 2 karbantato 3 taxis 4 profi taxis 5 vizsga biztos 6 igazgató helyetes Frakció céljai Jó közönséget létre hozni kommunikálni másokkal barátkozni . Taxi lényege embereket szállítani a bol b be stb. Miért téged válaszunk Szeretek csapatba dolgozni barátkozni ég másokkal kominikálni. Más szerveren nem voltam leader meg tulajdonos sem. Kocsik 5db bmw m5 5db audi rs6 5db merci 1 vontató Edited Március 15, 2021 by Pápai László 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Március 15, 2021 Megosztás Hozzászólva: Március 15, 2021 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Rossz helyre nyitottad; semmilyen formázás, nagy igények, nem akarom felsorolni...) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések