Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Igor Was Adminsegédnek jelentkezik

igor was

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok! 

Greveletye Krisztofer vagyok, nemsokára 16 éves leszek. Bláthy Ottó szakközépiskolába  tanulok belügyi rendészeten. A tanulmányom 4,5 ös átlagon fellül van, ha bár nagyon szeretek gépen játszani  MTA- val és a Black Squad nevű lövöldözős játékkal. A hobbim annyiból áll, hogy anyukáméknak segítek az itthoni dolgokban pl.: kertészkedni, takarítani. Sokat veszekszem velük, mivel én egy örökbe fogadott gyermek vagyok, nem nagy dolog, de megtanított arra hogy ne nézzem le a másik embert, hanem inkább azt tanuljam meg, hogy segítsek. Én már 3 éve sportolok, fura de én Zen Bu Kan Kempozok, ez egy karate és  harcművészet egyvelege. Sok versenyt meg is nyertem de ahhoz a kitartásom kellett. 

Magamról a Játékban: 

Sziasztok!

Igor Was vagyok, 32 éves. Főorvosként dolgozom az Országos Mentő Szolgálatnál . Nem vagyok gazdag, de nem is vagyok szegény. Nem volt ilyen az életem  mindig, ne hogy azt hidjétek. Kukásként kezdtem az életemet miután 18 lettem. Az apám meghallt a 17. születés napomon, anyám meg lelépett egy másik pasival. Ekkor döntöttem el, hogy elköltözöm New Yorkból ide Los Santos városába. Az aztán egy nagyon kedves fiatal ember felkarolt és egy jó menő állást ajánllott nekem, így lettem doktor. Miután lettem az orvosi diplomát és lettem a pilóta engedélyt ,  megválasztottak Főorvossá. Nagyon szeretem ezt a kis várost mert nagyon szép és gyönyörű helyen van. Vagyonom nem sok, de van két kocsim , egy kisebb hajóm és egy motorom. Jelenleg 580 ezer van nálam készpénzben  de nem is a pénzért élek hanem a hivatásomért. Magányosan élek egyedül és egy igaz szerelemre várok, ha itt lesz a megfelelő idő. Na de rólam ennnyi is de ha felkeltettem az érdeklődésed tovább folytatom a sztorizgatást a hamarosan megjelenő élettörténeti könyvemben. 

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Sajnos, nem tudok csatolni képet mert nem tudok bejelentkezni az UCP-be. De hajól tudom 3 vagy 4 jailem volt kisebb gondok miatt. 

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

nem voltam bannolva 

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?

Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a játokosoknak kisebb-nagyobb kérdésekre való válasszal és ezzel az adminokat is segíti, mert nem lesznek nagyon leterhelve még kérdésekkel is. Ha arra van szükség, hogy az alapszabályokat elmagyarázza a kezdő játékosoknak, akkor abban is segít.A legfontosabb hogy  nem admin csak segédkezik, a kisebb reportok a jogköre de egy kisebb panasztól megfosztható a rangja 

Az adminisztrátor feladata, hogy segítsenek a játékosoknak, játék közben adódott gondok/bugok megoldása, adminügyek bírálása és ha arról van szó szankció kiosztása. Az rp-k figyelése a szabálytalanságokat kiszűrni és lecsökkenteni. 

Aktivitási időm

Napi 3-4 óra de változó családi oko miatt 

Mi a véleményed a csapatunkról?

Szeretek csapatba dolgozni . Többet érünk el csapatba, mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni
és ha valamit nem tudunk pontosan van kitől megkérdezni nem pedig egyedül kínlódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat, ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők, akik széthúzzák a csapatot.A csapat munka a leglényegesebb mert én  nem tudom elképzelni a dolgokat csapat munka  nélkül, ez szükséges ahhoz hogy kitudjanak bontakozni a  baráti kötelékek, ami a legfontosabb eleme az egymásiránti kölcsönös tisztelet.  Remélem hogy egy olyan admin csapatnak lehetek része amiben tisztelet, megbecsülés és az eggyüttérzés,segítőkészség a  legfontosabb bármilyen szituációban.

Miért pont téged válasszunk?

Viszonylag már régóta itt vagyok a szerveren (lassan 1 éve). Tisztában vagyok a szerver és RP szabályzattal (persze néha én is tudok bakizni).
Segíteni szeretnék a játékosoknak a szerveren. És még nagyobb szintre emelném a tudásomat.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Sokszor láttam  Youtube-on streamereket akik adminkodnak és nekem is megtetszett ez a játéksítuls és gondoltam megpróbálom.

És persze segíteni szeretnék a játékosoknak tiszta,barátságos környezetben ahol nem szidják az emberek egymást.Alkalmasnak érzem magam erre a pozicióra, nem vágyom nagy hatalomra, én a játékosokat szeretném segíteni. 

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

- Viszonylag gyors írás
- Nyugodt
- Barátságos
- Jó konfliktuskezelés

-Kitartó

-Hűséges 

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

- Türelmetlenség 
- Néha makacs 

- Néha túlságosan idegesítő 

-Olykor önfejű

Elért Eredményeim: 

O.M.SZ-----------------------------------------------Próbaidős Ápoló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Ápló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Szakápló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Főápló 

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőtiszt 

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőorvos 

O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőszakorvos 

O.M.SZ-----------------------------------------------Főorvos 

Járművek:       

BMW X5 kocsi    full verseny,

BMW S1000, motorja és turbója verseny 

Reefer hajó 

Köszönöm szépen, hogy elolvastad !😀

• Like 2

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.