David o Brian Létrehozva: Április 7, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 7, 2021 Szeretnék nyitni egy tuning műhelyet az autómata műhely helyett egyben egy használt autó kereskedéssel 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
John Mayer Hozzászólva: Április 7, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2021 Remek, támogatom!!! 4!4!4!4! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Április 7, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2021 (módosított) 3 órája , Kopperfild said: Szeretnék nyitni egy tuning műhelyet az autómata műhely helyett egyben egy használt autó kereskedéssel Cső! Nem èrtem az ötleted... Tuning műhelyet akarsz ? Ennek èrtelme nem nagyon van... Autó kereskedèsnek lehet èrtelme, már rp szempontjából is, de azt ha jól tudom a PD leader-től tudsz engedèlyt kèrni. Edited Április 7, 2021 by Jackson Colinas Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 7, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2021 Ezt inkább zárom és helyezem, szerintem érthető miért. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések