Antonio D Giuseppe Létrehozva: Április 17, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 17, 2021 (módosított) Piru frakció pályázat. OOC magamról Na császtok ! Feri a nevem, Nógrád megyébe lakok egy kis faluba. 2005-12-05.-én születtem szóval 15 éves vagyok ! 8. osztályos vagyok ( évvesztes vagyok) jelenleg, de hála égnek lassan megyek 9. osztályba ahol Szobafestő szakon leszek. Tanulmányi eredményem 3,70-3,80 között van . Hobbim jobban a gépezés és a biciklizés/autó szerelés felé hajlik. Szabadidőmbe házkörül segítkezek általában, de ha éppen nincs házi munka, akkor gépezni szoktam (MTA,R6,CS:GO stb), vagy pedig haverokkal biciklizni. A szerveren 48.484 játszott percem van, egy gazdagnegyedi nagy házzal rendelkezek, és egy jó pár felső kategóriás kocsival. Röviden ennyi is lennék, de ha össze spanolunk, akkor úgy is megtudsz rólam többet !;) Kapcsolatom az Rp-vel 1 éve játszok Rp-s szervereken. Már sok szerveren megfordultam, például Rise MTA ( már nem megy a szerver), See mta v3-v2-LV, HL, Fly MTA, Fine MTA és gazdarp szervereken. Nextgamingen lassan 1 éve vagyok "tag". Ezen a szerveren már voltam egy jó pár frakcióban is, amik nem másak mint ezek: ORFK, Bratva, LSAMV, Taxi/OMSZ leader. Legfőképpen a bandarp érdekel, azt rp-zek szívesen (Nextgamingen még nem volt alkalmam rendes frakció bandába csatlakozni, csak IC bandába, amit én hoztam létre). Bandarp-ről van egy kis tapasztalatom, haverjaim nagy része akik Rp-znek bandarp-t tolnak, szóval tőlük is van egy kis tudásom, amit át vettem tőlük (Ők cripsesek, nem ezen a szerveren). Célom a frakcióval Nagyon sok kis RP-t akarok a frakcióval csinálni például: gangelünk a placcon,kosarazunk,(kosarazás napi szinten, vagy két naponta lenne, mivel IC egy kosárcsapat vagyunk) járkálunk a városba,droggal,fegyverrel kereskedünk stb. Nagyobb RP-ket is tervezek például: kirablunk embereket, háborúzunk a Latinokkal, BoF-al. InGame önéletrajz Kevin Hyatt a nevem, 23 éves pali vagyok. Los Santosba nőttem fel, San Fierro-ból költöztünk át amikor 3 éves voltam. Szüleim lezűlött faszok.Anyám láncdohányos, néha már ő sem tudja mit szív éppen. Apám alkesz a javából, nem sajnálja kajára, ruhára nem gyakran van pénz, de piára mindig megtalálja a megfelelőt. Kis terjedelmű család voltunk. Keresztapámat nem gyakran láttuk, viszont sufniban, mindig küldött nekem zsebpénz. Néhol elég nagy összeget, abból rendeztem magam.. ez kezdődöt már 14 éves srác koromban. Sohasem értettem, honnan veszi ezt a sok pénzt, miért nem látjuk soha? Nem szereti Apuékat? Baja van Anyámmal?! Nem tudtuk/tudtam, szüleimet különöseben nem is érdekelte. Iskolázott gyerek voltam, hála Kereszt apámnak. Tandíjat és egyebet is mindig utalt gondoskodóan a számomra, valószínűleg nem csak azért törődött ennyire velem, mert ilyen helyzetben vagyunk, hanem mert neki nincs gyereke. Addisonnak hívták a csaját, de elvileg lelőtték a metrón, bár nekem mindig is sántított ez a story. Egyszer mikor személyesen is találkoztunk, gondoltuk bedobunk egy fagyit mikor kifelé az utcából egy vad futárszolis biciklivel elszállt mellettünk és fellökte kereszt apámat. Laza öltözetben volt. Fel pattant, semmi egyéb le porolta magát és egy laza átkozódás után tovább indultunk. Átkozódás helyében elhangzott, hogy "A kurva anyád nigga, még megszopod a végén tesó, koccanunk meghalsz, vágod?! " Ez is felettébb érdekes volt. Ekkorra már 17 voltam. Apum a májának nagy részét elitta kórházban volt, anyut meg mikor ki kúrogatta.. az éppen adott helyszínen. Kíváncsiságból, meg mondtam neki, hogy míg ezt a pár szemetet kidobom kérjen nekem egy citromos fagylalt gömböt, így utoljára. Azt mondta, hogy " persze haver, nyomasd addig intézem az anyagot." A fagyizó sarkához álltam kíváncsian várva a fejleményeket, mikor Kereszt apám felszólalt: " Egy bitromos gömbött pattints ide szivi de gyorsan járjon kis karod tempó van!". Ekkor úgy gondoltam hogy beszéd hibás, később ezt firtatni kezdtem. Nem volt túl beszédes típus, de mikor feltűnt hogy egy lepukkant környékre vitt, és ott elkezdődött a kiselőadás.. Kitálalt, a fontosabb infókról arra hagyatkozva, hogy a Nagybetűs élet küszöbén állok, el kell döntenem, hogy hová akarok lépni. Ekkora suli sem ment gördülékenyen, szak. középből kib*tak, és hasonlók. Felvetettem hogy mi lenne ha le spanolnék a tagokkal? Velük lógnék, én is lehetnék egy Piru' tag?! Felvetette, hogy ez nem az amire én gondolok, itt nap mint nap hallnak meg tízen évesek, ez nem játszótér. Elmondtam, hogy teljes mértékben úgy érzem, ez az életem célja, az isten nem adott egy szoros vér szerinti családot, és sohasem értettem miért. De most már értelmes vagyok, hogy felfogjam a dolgok súlyát, de most itt a lehetőség, van hova tartoznom. Addig győzködtem Kereszt apámat amíg bele egyezett. Nem jártam haza, megvoltam a spanokkal, lassan haladva a beavatás felé, képletes beavatás volt,ahány éves vagyok annyi ütést kell kiállnom.. nem a legkényelmesebb volt ez akkora már 19 évesen. A beavatás napján mikor a placcon nyomultunk, odajött Keresztapám, az OG. így hívták. Oda jött dumálni négy szem közt, és hozzám vágta, hogy amint beavatnak, nem csak tag leszek hanem az utódja is. Engem akar látni utódjaként, mint a vér a pirosak fején. Beremegtem igaz ami igaz, de eleget akartam tenni kéréseinek. Megtörtént a beavatás, megkaptam az első fegyverem Glock 9mm-es volt egy fél tárral. Ünnepeltünk, össze hívtuk az egész bandát és a placcon verettük a bulit kb hajnali 12:30 lehetett. Volt sok pia, sok csaj, mindenki táncol rengeteg piros szerkós pali. Rá nagyjából 45 percre egy Jeep hajtott a tömegbe, sötét alakokkal kék kendővel takarták magukat. Lövöldöztek a tömegbe. Rengetegen haltak meg, mindenhol vér, sikoltozás, és lövések. Felkiáltottam, " A kukák mögé, gyerünk guys!" és vissza tüzeltünk. Szóltunk a mentőknek. Én épp a hullák között bólygóztam, és észre vettem Kereszt apámat. Az ütőerem dobogni kezdett kúrva gyorsan. Oda szaladtam, és kérlelni kezdtem, hogy tartson ki. Ő csak ennyit mondott: "vidd őket, vidd, az ilyes fajta gyalázatot a Bripsesek sem vihetnek végbe!". Megszorította kezem, gépfegyverét az övemhez nyomta és a kendőjét a nyakamra tekerte. Maradtunk a helyszínen pár tucaton, 20-30-an, mindenkinél volt valami csípős.A mentősök láttva a tombolást, zsarukat akartak tárcsázni. Én csak intettem, és a 3 mentős kolléga élettelenül hullott a földre ki jukazgatva, mint egy darab szivacs. Amint eltakargattuk a hullákat, össze hívtuk a Pirut, és eldöntő banda háborút indítottunk. A banda eredete/története Piru Blood's. A banda körülbelül 1993-ban jöt létre.Legtöbbet Amerikában tevékenykednek. A tagok nagy része afroamerikai. Több, kisebb banda laza szövetségéből emelkedett ki. Mint mindegyik bandának így a pirunak is van saját színe ami a piros.Leginkább fegyverrel és kábítószerrel kereskednek de a gyilkosság se marad ki a listáról.Legnagyobb riválisuk a Crips avagy a kékek. Minden beavatott tagnak úgynevezett heg van az alkarján.A tetoválásaik általában pitbullt ábrázol.Vannak kézjeleik aminek vannak jelentésük is van ezeket a jeleket csak a tagok ismerték. Rangok/kiket hoznék Rangok: TG YG BG OG Duble OG Triple OG Személyek: Troy Court, Travis D Jafar, Drake Cortez, Vaniqa Houston és jó magam Kevin Hyatt. Egyelőre ennyien lennénk, de lesznek TGF-ek, amiről lentebb lesz szó. TGF menete A frakcióba való jelentkezés IC történne, megkeresed a HQ-t, és oda jössz hozzánk Rp-zni. FONTOS! Azonnal senki nem fog bekerülni. 1 hét próba idő lesz minden új tagnak addig is nem fognak tudni csak annyit, hogy egy kosárlabda csapat vagyunk. Utánna OOC és Discordon keresztül kérdezünk tőle egy kettőt. Skin/HQ/Járművek Járművek: 2db Impala 5-6 bicikli 1db furgon (vannak széfek, de szeretnék egyet, ha szükség lenne rá valami oknál fogva.) Ha lehet akkor ezek mind pirosak legyenek, egyedül a furgon legyen fekete. Skinek: Pár moddolt skin, külön nem tudok mellékelni, de privátban küldök majd, hogy milyenre is gondolok. HQ:https://imgur.com/Tw62Cai UCP Készítette: Kevin Hyatt. Köszi, hogy vetted a fáradságot, és végig olvastad! ((Meghallgatás esetén Discord lenne alkalmas, délután 2-3 óra felé. )) Edited Április 18, 2021 by Kevin Hyatt 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Április 17, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 17, 2021 Szia, egy jó ideje ismerlek, mint leader nem volt veled gond, és szerintem eltudnád vezetni a frakciót. A komolyságodban nem vagyok biztos, viszont ettől függetlenül támogatom, és gl. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Április 17, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 17, 2021 (módosított) Én is ismerlek viszonylag régóta, mostani szervezetet is jól vezeted. Még pár kép elférne,hogy szebb legyen,de leadernek szerintem megfelelnél, úgyhogy támogatom! Edited Április 17, 2021 by Frederico D Garcia 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 17, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 17, 2021 Szia! A lap tartalmával szerintem többnyire nincs gond, viszont maga a stílusa számomra elég unalmas, átlagos (tipikus piros és fekete, végig félkövér betűtípussal) és a tartalma egybefolyó (lásd: IG önéletrajz), ezért érdemesnek látom hogy valamivel tedd érdekesebbé, továbbá maga a formázás alakítását is hogy ne úgy nézzen ki, mint a legtöbb bandapályázat. A komoly hozzáállásban nem vagyok biztos (pl.: UCP-ról a kép nincs csatolva, mégis közzé lett téve a lap; az IG-neved fórumon ami jelenleg be van állítva sem arra utal). Sok sikert a frakcióhoz! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Április 18, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 18, 2021 Szia! Átnézve a lapot jó, a formázása és a kinézete is illik a frakcióhoz, viszont átnézve a jaileket ezek eléggé súlyosak,pár nem most volt de de vannak frissebb súlyos jailek, az enyémek se szépek de ez se, nem ismerlek nem tudom mennyire lehetsz komoly de én egyenlőre NEM TÁMOGATOM! Viszont soksikert a frakcióhoz! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 18, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 18, 2021 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Szerveren található elég banda.) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések