Jump to content

W/S Tree Top Pirus // Tyeen Rovne

Ryder

Ajánlott bejegyzések

YGPOXT5.png

OOC önéletrajz:

Sziasztok! Szerintem sokan már tudják, hogy ki is vagyok, nem szeretnék erről regényt írni, de pár dolgot megemlítek. Na tehát sokan csak úgy ismertek, hogy "Ryder" vagy esetleg "CSABESO" az utóbbi becenévből szerintem eléggé könnyen le lehet következtetni, hogy mi is a valós nevem. Rendészet és Közszolgálati szakon járok, tizenegyedikes ként. Ebben az évben fogom tölteni a tizennyolcat.

Mióta RP-zel ?

Elég régóta RP-zek, lassan már hatodik éve, hogy benne vagyok a Roleplay világába. Ez idő alatt sok tapasztalattal rendelkezek.

Játszott percek:

138.750

UCP-ről kép: 

Hozzá teszem, nem vagyok rá nagyon büszke.

https://imgur.com/a/Nq7AkXV

IC önélet rajz:

Egy tizenhétéves, Afró-Amerikai srác vagyok, ja. Tizenhárom és fél éves koromba rászoktam a drogra eléggé durván. Szüleim ezt nem bírtak ezért be nyomtak egy intézetbe, eléggé sok balhéba benne voltam már akkor is, intézeten belül.. Tizenötéves koromra sikeresen letettem a droggról. Erre rá egy fél évre, megszöktem az intézetből. Vissza akartak volna adni a szüleinek, viszont velüksem akartam tartani semmi féle képpen a kapcsolatot sem intézetbe sem akartam már maradni.  Intézet azóta is úgy tudja, hogy nyugodtan élek a családommal, vagy talán már jó úton haladok az élet "bugyraiban", viszont ez nem így van.  Fater, meg muter nem azok akiknek éppen számítok valamit, konkrétan most is leszarnak, nem hiába nem keresnek. Mióta nem az intézebe élek, azóta csak az utca, és a tartományt erősítem. W/S Tree Top Piru-t taposom azóta is.(WSTTP). Szinte csak úszok az árral, nem dolgozom sehol. Szerencsére egy jó ideje a legnagyobb függőségem megteremtője lettem. A drogé...  Van egy pár niggerem, ők intézik a munka piszkosabb részét. Én nem tolom magamba ezeket a szarokat, volt már ezzel bajom, félek, hogyha csak egy zöldet is elrántok, láncreakciót indítanák el vele. Nem akarom magam tönkre tenni. Többi dolog meg maradjon azokra, akik benne vannak a tartományba.

Frakció neve, kiket hoznák magammal:

Frakció neve: W/S Tree Top Pirus

Pár spanom hoznám magammal. Körübelül kezdésként négy-öten leszünk.

Frakció felépítése, rangok, leaderek:

Rangok korosztályhoz, illetve szerep beosztáshoz vannak be osztva, nincs különösebb feladat csatolva a rangokhoz.

Alleadernek @Qwantez Moss-t hoznám. 

O.G

O.B.G

B.G

O.Y.G

Y.G

T.G

Célok a frakcióval:

Több RP szálat próbálnák kihozni az frakcióval kapcsolatosan. Akiket úgy szint érdekel ez az RP stílus, azoknak szépen bebírnánk mutatni minden kis zugát, tovább adnám/adnánk azokat a tapasztalatokat amivel társaim, illetve jó magam rendelkezünk. Forumon a topicba ez mindí kifog mutatkozni, jobban megpörgetnénk

Igényelni kívánt frakció járművek:

Nincs szükségünk semmilyen járműre. Ezeket szeretnénk teljesen IC-be vezetni.

Miért engem válasszatok, milyen tapasztalataim vannak leaderség terén ?

Hogy miért is kapjam meg ezt a frakciót ? Tulajdon képpen ebben a formában bírok a legjobban elhelyezkedni. Leaderség terén pedig már saját véleményem szerint bizonyítottam, mint Crips Fő leader, ORFK Fő leader, illetve C.D.S (Cartel De Sinaloa) Fő leader ként. Nagyon nem kaptam olyan panaszt egyik frakcóra, sem az FK társaimra, illetve magamra, vagy általánosan a frakcióra.

Skinek,mappolás,HQ:

Skinek amik bent vannak még a szerverbe az előző Frakciómból, azokkal megelégednék.

Frakció HQ, azaz a banda területe.   

DwUbXsH.png

Köszönöm, hogyha végig olvastad.

Remélem tetszik ez a kis lap.

Pacsi!

Edited by Ryder
  • Like 15

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.