Ryder Létrehozva: Április 18, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 18, 2021 (módosított) OOC önéletrajz: Sziasztok! Szerintem sokan már tudják, hogy ki is vagyok, nem szeretnék erről regényt írni, de pár dolgot megemlítek. Na tehát sokan csak úgy ismertek, hogy "Ryder" vagy esetleg "CSABESO" az utóbbi becenévből szerintem eléggé könnyen le lehet következtetni, hogy mi is a valós nevem. Rendészet és Közszolgálati szakon járok, tizenegyedikes ként. Ebben az évben fogom tölteni a tizennyolcat. Mióta RP-zel ? Elég régóta RP-zek, lassan már hatodik éve, hogy benne vagyok a Roleplay világába. Ez idő alatt sok tapasztalattal rendelkezek. Játszott percek: 138.750 UCP-ről kép: Hozzá teszem, nem vagyok rá nagyon büszke. https://imgur.com/a/Nq7AkXV IC önélet rajz: Egy tizenhétéves, Afró-Amerikai srác vagyok, ja. Tizenhárom és fél éves koromba rászoktam a drogra eléggé durván. Szüleim ezt nem bírtak ezért be nyomtak egy intézetbe, eléggé sok balhéba benne voltam már akkor is, intézeten belül.. Tizenötéves koromra sikeresen letettem a droggról. Erre rá egy fél évre, megszöktem az intézetből. Vissza akartak volna adni a szüleinek, viszont velüksem akartam tartani semmi féle képpen a kapcsolatot sem intézetbe sem akartam már maradni. Intézet azóta is úgy tudja, hogy nyugodtan élek a családommal, vagy talán már jó úton haladok az élet "bugyraiban", viszont ez nem így van. Fater, meg muter nem azok akiknek éppen számítok valamit, konkrétan most is leszarnak, nem hiába nem keresnek. Mióta nem az intézebe élek, azóta csak az utca, és a tartományt erősítem. W/S Tree Top Piru-t taposom azóta is.(WSTTP). Szinte csak úszok az árral, nem dolgozom sehol. Szerencsére egy jó ideje a legnagyobb függőségem megteremtője lettem. A drogé... Van egy pár niggerem, ők intézik a munka piszkosabb részét. Én nem tolom magamba ezeket a szarokat, volt már ezzel bajom, félek, hogyha csak egy zöldet is elrántok, láncreakciót indítanák el vele. Nem akarom magam tönkre tenni. Többi dolog meg maradjon azokra, akik benne vannak a tartományba. Frakció neve, kiket hoznák magammal: Frakció neve: W/S Tree Top Pirus Pár spanom hoznám magammal. Körübelül kezdésként négy-öten leszünk. Frakció felépítése, rangok, leaderek: Rangok korosztályhoz, illetve szerep beosztáshoz vannak be osztva, nincs különösebb feladat csatolva a rangokhoz. Alleadernek @Qwantez Moss-t hoznám. O.G O.B.G B.G O.Y.G Y.G T.G Célok a frakcióval: Több RP szálat próbálnák kihozni az frakcióval kapcsolatosan. Akiket úgy szint érdekel ez az RP stílus, azoknak szépen bebírnánk mutatni minden kis zugát, tovább adnám/adnánk azokat a tapasztalatokat amivel társaim, illetve jó magam rendelkezünk. Forumon a topicba ez mindí kifog mutatkozni, jobban megpörgetnénk Igényelni kívánt frakció járművek: Nincs szükségünk semmilyen járműre. Ezeket szeretnénk teljesen IC-be vezetni. Miért engem válasszatok, milyen tapasztalataim vannak leaderség terén ? Hogy miért is kapjam meg ezt a frakciót ? Tulajdon képpen ebben a formában bírok a legjobban elhelyezkedni. Leaderség terén pedig már saját véleményem szerint bizonyítottam, mint Crips Fő leader, ORFK Fő leader, illetve C.D.S (Cartel De Sinaloa) Fő leader ként. Nagyon nem kaptam olyan panaszt egyik frakcóra, sem az FK társaimra, illetve magamra, vagy általánosan a frakcióra. Skinek,mappolás,HQ: Skinek amik bent vannak még a szerverbe az előző Frakciómból, azokkal megelégednék. Frakció HQ, azaz a banda területe. Köszönöm, hogyha végig olvastad. Remélem tetszik ez a kis lap. Pacsi! Edited Április 20, 2021 by Ryder 15 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Április 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 Pörgessük meg! 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Április 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 Szerintem bőven elég felidézni a Cripset. Egy erős, tartós frakció volt, és valszeg ez is olyan lesz. A banda Rp sem idegen nektek. Hajrá! Támogatom! 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James S Henrick Hozzászólva: Április 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 (módosított) Jó kis lap támogatom! Edited Április 19, 2021 by James S Henrick 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Április 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 Szerintem eltudnád vezetni a frakciót. TÁMOGATOM!! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 19, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 @Szabeza számbol vette ki a szót, erre csak annyit tudok mondani, hogy TÁMOGATOM! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Április 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 19, 2021 Szia! Nekem nagyon tetszik a lap, tudom hogy milyen komolyan tudod a banda RP-ket véghez vinni, ((pl régről a cripses rpim)), én csak annyit tudok mondani hogy TÁMOGATOM! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Április 20, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 csőcső! Már bebizonyítottad/tottátok hogy eltudtok vezetni egy frakit. A banda rp is közel áll hozzátok. Támogatom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Chapman Hozzászólva: Április 20, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 Ryder mindig jo frakciot csinál. Sok sikert Srácok! 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dazhawn Moss Hozzászólva: Április 20, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 Cső. A Design kicsit rossz, a banda leírás korrekt. Az IC önéletrajz elég fura. Egy bandában nincsenek rangok, amiket felsoroltál azok generációk! Nem pedig rangok. 2 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 20, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 Köszönöm mindenkinek aki egy reakciót, vagy akár egy HSZ-t is, írt bármilyen jellegben. Aki bármit megszeretne beszélni, vagy akár kérdezni a frakcióval kapcsolatosan, PÜ formájában, nyugottan írhat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 22, 2021 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Az alábbi időpontokban várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra: 2021.04.23. 19:00 vagy 2021.04.25. 19:00 (Más időpontért keress fel privát üzenetben!) 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések