Aiden Patel 2.0 Létrehozva: Április 20, 2021 Megosztás Létrehozva: Április 20, 2021 IC/InGame neved: < Aiden Patel > A ban időpontja: < 2020 október körül > A ban oka: < szerverszidás, szerver hírdetés+DM > A ban időtartama: < perma > Admin neve, aki bannolt: < Martinez > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, akinek barmikor barhogy ártottam, szeretnek visszajönni jatszani, Zsombiékkal és a többiekkel, megbantam mindent, tény hogy nem az első alkalom volt, de szeretnék bizonyítani! > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Április 20, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 Miért szeretnél pont ide visszajönni játszani? 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel 2.0 Hozzászólva: Április 20, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 igazság szerint, itt több emberrel jóba voltam, mint a masik szerveren (gondolom tudod mire gondolok) és mivel itt kezdtem el jobban RP-zni, hianyzik a szerver, és mindenki akit itt megismertem @Peter Hicks 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Április 20, 2021 Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2021 Szia, az UB-t nem kapod meg, majd pár hónap után próbáld meg újra, lehet változik a véleményem. Z/H 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések