Antonio D Giuseppe Létrehozva: Május 5, 2021 Megosztás Létrehozva: Május 5, 2021 (módosított) Na cső mindenkinek ! Az az ötletem jött, hogy a szerverre bekerülhetne a bankártya. A következő kèppen nèzne ki: -Amikor NPC-től veszünk ètelt,italt stb ès lenne kèt opció: Kèszpènzes fizetès-bankártyás fizetès. -Lehetne pènzt utalni egymásnak, (lenne mindenkinek egy kártya ID, azt megadja ès lehetne utalni pènzt. Pl mit tudom èn /55 bankártya 5.000$) -Bankkártyára a bankba lehetne pènzt tölteni,pl lenne olyan opció, hogy Bankártya feltöltèse. Oda rá kattintasz beírod az adott összeget ès rajta is lenne. Ennyi is lenne, na csumi ! Edited Május 5, 2021 by Antonio D Gisueppe 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Május 5, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 5, 2021 Erre én is gondoltam, Támogatom az ötleted! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Május 8, 2021 Megosztás Hozzászólva: Május 8, 2021 Cső ! Ezzel az ötlettel az a baj, hogyha van egy kezdő ember akkor megnehezítik a dolgukat, mivel ha nem tudja kezel a bankkartyát, hogy hogy kell akkor reménytelen... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 7, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2023 A vezetőség közös álláspontja, hogy jelenleg nincs erre szükség, ezért zárom és helyezem az ötletet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések