igor was Létrehozva: Június 4, 2021 Megosztás Létrehozva: Június 4, 2021 (módosított) Los Santos Taxitársaság (Cloe Baldwin) OOC rész: Sziasztok! Greveletye Krisztofernek hívnak, de sokan Krisznek szólítanak. A 16. életévemet töltöm, rendészeti szakon tanulok. Tanulmányi átlagom nem mondom, hogy kíváló, de olyan rossznak sem titulálható. Lassan egy éve Rp-zem. Ezen a szerveren már 7.hónapja vagyok aktív. Mentősként kezdtem, majd nem sokára Alosztály vezető Főorvos lettem. Nem hiszem, hogy könnyű dolog Leadernek lenni ( láttam az Omsz főleader példáját is ),nem könnyű döntéseket hozni és végkép nem lehet egyszerű kirúgni vagy épp felvételeztetni a playereket. Én azt gondolom, hogy alkalmas lennék a pozíció betöltésére. Már csak azért is, mert lvl 30-as vagyok és eléggé aktív vagyok a szerveren, de ez nem azt jelenti, hogy nekem nincsenek magánügyeim, mert hát mindenkinek van. Nem igaz ? IC rész: Cloe Baldwinnak hívnak. Nem rég költöztem ide Los Santos városába Budapestről. Magyarországon születtem 1990-ben. Van egy testvérem, akit Jason Baldwinnak hívnak. Nos hát a szüleim, már nagyon kicsi koromban elhunytak autóbalesetben ( szőrnyű volt). Tanulmányaimat az általános iskolával kezdtem, majd egy elit egyetemen szereztem Orvosi diplomát. Most jelentkezni szeretnék a Taxitársaság kötelékébe, mivel ha jól értesültem, akkor nincsen vezetőjük. Egyedül élek, de nem rég vettem egy kutyust, akit Balboanak hívnak. Nagy erőfeszítésekkel lennék, azon,hogy a város lakok eljussanak A-ból B-be. Hiszen nagyon fontos a lakosságnak egy jól képzett taxis. Rangok: Próbaidős Sofőr: Ebben a pozícióban két hetet kell lenni, hogy előléptessék. Sofőr: Ebben a pozícióban, már három hetet kellene a frakcióba lenni, hogy előléptessék. Főállású sofőr: Itt már az egyén, már sokkal több mindent tapasztalt, így kiérdemli ezt a pozíciót. Telephely vezető: Ő ellenőrzi le az autókat, ha kell felméri a károkat illetve jelenti azt a felettesének. Egy hónapot kellene a frakcióban lennie. Vizsgabiztos (alleader):Ez a pozíció felel meg az alleadernek. Ő végzi a heti leadandók beszedését, illetve már vizsgákat is szervezhet. Egy és fél hónapot kell lennie a frakcióban. Vezérigazgató( leader): Ő adhat, illetve vehet el rangokat és rúghat ki embereket a frakcióból. Ő a főnök ill. számon kérheti, hogy ki, mikor, hol, mit csinál. Célom: Célom az, hogy egy olyan frakciót hozzak létre illetve működtessek,amiben az emberek elfogadják egymást, segítik egymást és összetartanak. Másrészt pedig az ügyfeleket minél precízen és gyorsan eljuttassák egyik helyről a másikra. Nem szeretném, ha Nonos csapat lenne, mert az teljesen a szabályzatnak mondana ellent és folyamatosan jönnének az adminok panaszkodni hozzám, hogy ki, megint,miért kapott jailt. Miért ez a frakció? Azért, mert ennek a frakinak sosincs vezetője vagy ha van is, akkor pedig nagyon hamar leadják azt, meg szeretném magam kipróbálni egy vezető pozícióban is. Szerepe: Szerintem egy szerveren alap, hogy legyen Taxi, mert nem mindenki rendelkezik autóval vagy éppen lerobbant az adott jármű és ne kelljen órák hosszat futkorászni.Vagy éppen lvl 1 az illető és kihívja a taxit, akkor közben nem csak a taxis tanul, hanem az adott player is. Miért én ?: Azért, mert ahogy fent is említettem, nagyon szeretnék vezető pozicióban lenni, de szerintem az OMSZ frakcióban is megálltam a helyem. Nem csak az én érdekemet nézem, hanem az egész szerver érdekét is. Jelen helyzetben egy olyan vezetőre van szükség aki gyors, pontos illetve döntés képes mind OOC és Ic chaten is. Rp-tudásomat folyamatosan fejlesztem. Jó a kommunikációs készségem, többnyire gyorsan reagálok helyzetekre, de néha nekem is vannak hibáim( 3 admin jailem van ). Köszönöm szépen, hogy végig olvastad. Remélem elnyerte a lapom a tetszéseteket és elfogadják a pályázatom!! (U.i: Discord használata kötelező ) Elért Eredményeim: O.M.SZ-----------------------------------------------Próbaidős Ápoló O.M.SZ-----------------------------------------------Ápoló O.M.SZ-----------------------------------------------Szakápló O.M.SZ-----------------------------------------------Főápló O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőtiszt O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőorvos O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőszakorvos O.M.SZ-----------------------------------------------Főorvos O.M.SZ-----------------------------------------------Alosztály-vezető Főorvos(2021.06.03-ig) Edited Június 7, 2021 by igor was 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
David o Brian Hozzászólva: Június 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 4, 2021 Én támogatom ezt az ötletet. Tényleg kell egy aktív leader és nem nagyon van. Van megbízott de az nem olyan. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Június 19, 2021 Szia! Rengeteg helyesírási hiba található benne.. Formázáson változtass.. Lehetőleg ne két szó legyen egy sor..(utalok a betű méretre) És van mivel bővíteni a lapot..(kért szempontokat is bele értem) Ha javítod, akkor talán még próbára is tehetünk.. Amíg nem javítod ezeket addig Tartózkodom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 6, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2021 Kedves Pályázó! Mivel a pályázat nem tökéletes, pontosabban vannak apró hibák a szerkesztésen belül, illetve a helyesírási hibák is olvashatóak, ezért a lap ilyen formában nem nyerte el a tetszésünket, így elutasításra kerül. Ajánlom a pályázat újra írását, odafigyelve a hibákra, amiket most elkövettél itt, úgy lehet esélyed. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések