Billy Brock Létrehozva: Július 7, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 7, 2021 (módosított) Magamról Balázsnak hívnak, 15 éves vagyok. Kedvenc tevékenységeim a számtógépes játékok, videók szerkesztése, mta scriptek írásának gyakorlása, biciklizés. Tanulmányi átlagom 4.1 körül van. Van egy testvérem és pár állatom. Ha szükség van rá eléggé precíz vagyok, de nem vagyok nagyon ügyes a rajzban stb. Sokat szoktunk kirándulni a családommal mindenfelé. Szeretek olyan szerverek, közösségek tagja lenni ahol látom, hogy van értelme ott lenni és megbecsülik az embert. Olyan típusú ember vagyok, ha szeretnék valamit el is érem. A játékban Sajnos nemrég kezdtem a szerveren való játékot, de meglehetősen élvezem. Igaz a 200 perc nem túl sok idő egy szerveren, de úgy érzem több hasonló szerveren sok tapasztalatot szereztem. Már 2016-ban regisztráltam a SeeMta v2-re és azóta kitartóan roleplay szervereken játszok. Még nem voltam frakcióban, bár azon is rajta vagyok és minél hamarabb a közösség részévé szeretnék válni. Az összes városházi munkát és mindent amire volt lehetőségem kipróbáltam és megjegyeztem hogyan kell használni. Admin Jailek Nyilván nem voltak és nem is tervezek. https://imgur.com/a/mOD9Nms Bannok Szintén nem voltak és nem szeretnék semmi féle szankciót. https://imgur.com/a/pLbWsS Adminsegéd és adminisztrátor feladata Szerintem egy adminsegéd feladata az adminok segítése. Olyan játékkal kapcsolatos kérdések megválaszolása amelyekkel nem érdemes adminisztrátorokat zavarni. Személy szerint ezért szeretnék adminsegéd lenni, mert kicsit megkóstolom milyen is egy komoly szerveren segítséget nyújtani embereknek. És esetleg adminisztrátorként tovább menni. Az adminisztrátor feladata a játékosok felügyelése, szemmel tartása, szabálytalanságok kiszűrése vagy, ha szabálytalanságot jelentenek cselekszik. Bugok és bármi más problémák megoldása. Csapatmunka Szerintem sok esetben elhanyagolhatatlan tényező. Fontos ehez több olyan ember aki tud ezzel azonosulni, hogy csapatban kell dolgozni. Sok dolog megoldása könnyebb és bármikor lehet egymásra számítani. Miért pont téged válasszunk? Jó megoldóképességem van, helyesen és gyorsan tudok írni. Érett vagyok a feladathoz. Bármikor számíthattok rám, mert nagyon tudok ragaszkodni egy jó közösséghez. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Az adminisztrátorok segítése. Játékosoknak való segítségnyújtás. Szeretnék a közösség részévé válni. Pozitív tulajdonságaim -Jó a megoldóképességem -Bárkivel jól kijövök -Segítőkész vagyok bármiben -Jó hangulatot tudok csinálni -Magabiztos vagyok sok döntésemben -Megbízható vagyok Negatív tulajdonságaim -Könnyen felkapom a vizet -Nem szeretem ha lenéznek -Néha sokat beszélek és kicsit idegesítő vagyok (mások szerint) -Figyelmetlen vagyok néha, inkább nem tudok egyszerre több dologra figyelni betegségből kifolyólag. Próbálom magam ilyen téren fejleszteni.(nem akadályoz ez esetben semmiben) Edited Július 9, 2021 by Billy Brock Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Billy Brock Hozzászólva: Július 7, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2021 Hozzá teszem, hogy mire bírálva lesz és megkapnám az adminsegédet sokkal több játszott percem lesz. És a konkrét szervert is eléggé kiismertem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 7, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2021 Szia! A lapod tartalmilag nem rossz, viszont rövid, még bővithetnéd a magadról és a játékról szóló részt. Ami engem nem kicsit aggaszt, az a perceid. Véleményem szerint tapasztald kicsit még a szervert, és ha később is úgy gondolod, hogy szeretnél AS lenni, várunk szeretettel. A lapod formázása finoman fogalmazva is szörnyű. Ez a sárga szín nagyon bántó tud lenni a szemnek, ezt cseréld le. Sok sikert kívánok a laphoz! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Billy Brock Hozzászólva: Július 7, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2021 Köszönöm tanácsokat megfogadom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 9, 2021 Szia ! Ahogy olvasgattam a lapodat, egy pár dolog ütközik közbe, hogy azt mondjam, egész jó lap lett.. Amit legfontosabbnak gondolok, hogy a játék perceid, kevesek egy Adminsegédhez illően... Hiába, a bírálásig, nem tudsz annyi játszott percet össze szerezni, hogy korrekt legyen. Formázáson, lenne mit csiszolni. Egy kicsit bővíthetnéd a lapodat.. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor tudok konkrét véleményt nyílvánítani. De egyenlőre Tartózkodom ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Billy Brock Hozzászólva: Július 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2021 Értem. Köszönöm akkor még bővítem, formázom. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 12, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2021 Kedves Jelentkező! Az adminsegéd jelentkezési lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így ez elfogadásra kerül! A TeamSpeak3 meghallgatáshoz egyeztessünk egy időpontot úgy, hogy felkeresel privátban itt fórumon, vagy discordon. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések