Trevor Smitt Létrehozva: Augusztus 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 11, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Kerekes Attila-Hány éves vagy? - 15 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Kb 4 5 oràt is rá tudok.száni a szervere ès 3 orát a frakciòra.-Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Fly ilegál .> Miért ezt a frakciót választanád? < Nagyon szeretek vezetni és hoszabb utakat meg tení. >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen mind 2 vel. >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < sziasztok Ati vagyok novemberbe töltőm a 16 életévemet Erdélyben élek szabadidőmet a számitogépnél vagy kint a természetben> IC Rész Jelentkező neve: - Marwin Canwey- Jelentkező születési helye, ideje: - Születési hely:Los Santos Születési időpont:1984- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Elizabet Luy - Jelentkező apjának neve: -Frank Emili - Előző munkahelye(i): - Vízimentő - Rendelkezel jogosítvánnyal?,,tender f de c - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka csak akkor csapat munka ha, megbizunk egymásban segítőnk egymásnak és megbeszéljük a problémáinkat. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Marwin vagyok egy 22 évess seác .Itt nőttem fel Los Satosban .Jelenleg egyedül élek szabadidőmben a hobimat csinálóm vagyis vezettek.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 12, 2019 Lapja nem nyerte el a tetszésünket! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések