Den. Létrehozva: Július 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 16, 2021 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Nagy József Hány éves vagy? -16- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -6-7- Jelenlegi játszott perceid száma: - 17666- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/q2YnukF- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - igen voltam - -Cartel de Sinaloa- -Triád maffia- -Lsamv- Miért ezt a frakciót választanád? -Szeretnék a szerveren minnél több fajta frakciot kiprobálni - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen rendelkezem - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Nagy Józsefnek hivnak Monoron lakom. Cnc géptechnikusnak tanulok jelenleg 11 osztályos leszek. Korban jelenleg a 16-ot taposom. Hobbiaim közé tartozik a terep motorozás és bringázás. - IC Rész Jelentkező neve: <Turner Layla (NV után)> Jelentkező születési helye, ideje: <1991-10-28, > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Evans Sofia > Jelentkező apjának neve: < Turner Timmy > Előző munkahelye(i): <Olaj válalkozásban soför> <Autó szerelő> <Autó szállitó> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés egy ilyen fajta frakcionál elegedhetetlen. Annak érdekében hogy minden olajozottan és gördülékenyen legyen végrehajtva. De ehez Mindenkinek a maximumot hozza ki magából > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < A nevem Turner Layla 1991 oktoberében születem. Nem túl gazdag körülmények között. Amikor a nagyimat egy sikátorban fényes nappal leszurták eldöntöttem hogy egyszer rendőr leszek és ilyen többet nem fog elöfordulni. Igy 14 évesen elkezdtem boxolni amit késöbb félprofi szinten csináltam. Miután elvégeztem az általánost középiskolában rendészet szakra mentem. Ez idö alatt csak fejlödtem és fejlödtem mint testileg mint lelkileg. Majd elmentem rendör akadémiára és ez egy nehéz idöszak volt ugyanis apum ebben az idöben veszetette el a munkályát. És ha nem lett volna elég kiderült hogy édesanyám jobb karját amputálni kell. Szellemileg teljesen összeropantam de nem adtam fel mint szokás volt mondani "ami nem öl meg az csak erősebbé tesz". Igy elvégeztem az egyetemet de legnagyobb bánatomra mivel nő voltam sok helyen cikiztek emiatt. Igy elköltöztem Los Santosba szerencsét probálni. > 8 perce, Evans Sofia said: Edited Július 16, 2021 by Evans Sofia 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kennedy Wilson Hozzászólva: Július 16, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 16, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését ((írj priviben egy időpontért, a meghallgatásra!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések