Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Slontsevskaya Bratva frakciópályázat ,Cracky/ Taco pályazat

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok, a Frakciót nem én Taco pályázom, mivel nekem nem sok esélyem lenne, mivel nem rég tértem vissza a szerverre, én egy Al-Leader pozíciót foglalok el, de én küldöm be a pályázatot, mivel Zakhar nem lesz pár napig gép közelben.

Jaroslaw Zakhar, és Zakar Nikolaj orosz maffia pályázata:

Elfogadva - Solntsevskaya Bratva pályázat | Art MTA

OOC részleg:

Jaroslaw Zakhar:

Először is bemutatkoznék, Krisztián vagyok 15 éves általános suliba járok. Jelenleg 8. osztályba járok, és ha végzek, akkor informatika szakra szeretnék tovább menni, mivel szeretek foglalkozni a programokkal, gépszerelgetéssel és ilyen-olyan dolgokkal. Hobbim a futás,amit heti 2-3 alkalommal a reggeli órákban meg is szoktam ejteni. Szabad időmben általában számítógépezni szoktam, és az MTA-val játszani. Napi rendszerességgel eljárok kerékpározni, és egyéb dolgokat csinálni. Van 3 testvérem, közülük én vagyok a legkisebb.

Zakar Nikolaj:
Sziasztok, Csanád vagyok, 16 eves. Jelenleg a Pollack Mihály szakképző iskolába járok kőműves szakra, ami viszonylag jól is megy. Szabad időmben általában horgászni, kerékpározni és gépezni szoktam. Ha gépezek, általában MTA-n kívül nem nagyon csinálok mást, mivel ez a kedvenc időtöltésem. Nekem 2 testvérem van, nalunk is én vagyok a legfiatalabb. Általában megbízható, életvidám és jó fej srác vagyok, szeretek ebszélgetni és hülyéskedni. az MTA-val nagyjából 2,5-3 éve ismerkedtem meg, azóta játszom fele folyamatosan .

IC történetek 

Jaroslaw Zakhar: 1972ben születtem Surinda környékén, anyukám tanár, apám pedig bíró volt. Egy igen jó módú család voltunk, akik szerettek kirándulni, vásárolgatni és szerették a luxusabb életet. Egyik napon, amikor édesanyám dolgozni ment, a munkaidő lejára után órákkal sem tért haza. Apám elindult megkeresni őt....kereste kereste, de sehol sem találta. Ahogy halad a városközpont felé, megpillantott rengeteg rendőrautót, és pár mentőkocsit. Odasietett, majd meglátta édesanyámat, vérben fürödve a földön, lelkileg összeomlot...napokig nem evett, dolgozni sem ment.
Apám pár hét alatt túltette magát, és ígéretet tett arra, hogy mind ezt megbosszulja. Apám csatlakozott egy fegyveres szervezethez, erről nekem semmit nem mondott, csak az tűnt fel, hogy egyre luxusabb életmódot élünk. Egyik nap kopogtak hozzánk, a rendőrség volt az.....apámat bevitték. Az utolsó mondata az volt, hogy menjek el XY-hoz, és meséljek el neki mindent. Másnap elmentem, mindent elmondtam, majd így szólt a férfi: Mivel, Apád a börtönben tengeti éveit, csatlakozz hozzánk, nem fogod megbánni "kacagva" Csatlakoztam, mára a maffia teljesen kicserélődött szinte, én állok a maffia élén, és Nikolaj.

Zakar Nikolaj: 1973ban születtem Zakharral egy városban, Surindában. En nem egy annyira jómódú családba születtem, de így is megvolt mindenünk, ami kell. Minden nap étel az asztalon, ruhák, és egyéb pipere cuccok. Apám mezőgazdaságban volt vezető helyetettes, anyukám pedig háztartásbeli volt. Egy vidám család voltunk, akik élték a mindennapjaikat. Egy napon amikor iskolában voltam, nagyon összeverekedtem egy korombeli sráccal, amit egy idegen, bőrkabátos férfi végignézett. A verekedés után odajött hozzám, majd megszólalt.: Hallod fiú? Látom elég szépen használod a kezed, ez volt az első ilyen harcod? Félve felelve, igennel feleltem. Azt mondta, hogy ha végzek az iskolában megvár a kapuban, beszélni szeretne velem. Megvárt...egyik pillanatban arra lettem figyelmes, hogy egy hatalmas ütés érte a tarkóm, amikor felkeltem, körbenéztem semmit nem lattam a fegyvereken, és az embereken kívül. Amikor az egyik hozzám szólt, felismertem egy hangot, APÁMÉ volt az, az apámé, akiről mind azt hittem, hogy egy mezőgazdaságban dolgozik. Apámmal folytattam egy kis beszelgetest, hogy mi ez, és minek ütöttek le...csak annyit felelt, hogy majd mindent megtudok, és a kezembe nyomott egy pisztolyt....egy pisztolyt. Nem értettem, annyit mondott hogy menjek vele egy szobába. Felkapcsolta a villanyt, és ott volt valaki megkötözve, apám így szólt: húzd hátra a kakast, és nyomd meg a kioldót.! Elsírtam magam, hogy en ezt nem akarom, rám erőszakolta hogy gyilkoljak....utánna kivett engem az iskolából, és a Maffia szerves tagja lettem. Ahogy teltek az évek, mindenki kiöregedett, kezdve apámmal és a többi taggal, jelenleg Zakhar és Én állunk a maffia élén, mind a ketten milliárdosok lettünk, mindenhol a nők, pia és fegyverek vannak a környezetünkben

A Frakció története

Az orosz maffia a Szovjet Unió bukása után kezdett kibontakozni, mára már az egész világot behálózza. A Solntsevkaya Bratva a világ legveszélyesebb maffiái közt van számon tartva. Az ‘80-as évek végén történő kialakulása bizonyos Abdrashitov testvérekhez köthető. A bandához helyi agresszív, munkanélküli férfiak csatlakoztak. Az 1990-es évek végére a Solntsevkaya szervezet elkezdett beépülni a bankok világába is. Az idő múlásával egyszerű utcai bandából komoly maffiává váltak, stabil hierarchikus rendszerrel. Napjainkban a Solntsevkaya Bratva még mindig jelen van és tovább rejtőzködnek, gyarapszanak. Tudni illik róluk, hogy a rendvédelmi szervezet számukra olyan, mint egy mindennapi városlakó. Lényegretörőek, agresszívak és nem tűrik a riválisokat. Legális és illegális üzleteikkel egy az egész világot behálózó rendszert alakítottak ki.

Az olasz maffia többé nem veti ki a meleg gengsztereket - Humen Online

A Frakció rangjai

Pakhan (leader): Ő a maffia feje, ő egy idősebb tag, az ő szava szent és sérthetetlen. aki nem hallgat rá, számíthat a halálra.
Sovietnik(al-leader): Ha a Pakhan nincs a városban, ő parancsol, mindenkinek hallgatnia kell rá, ő egyben a tanácsadója is a szervezetnek.
Boyevik: Ők a katonák, életüket adnák a Pakhan és a Sovietnik életé ért barmi történjen is, nekik a keze már több mindenben benne van, régebb óta Maffia tagok.
Molokosos: Ők a frissen beavatott tagok, a szavuk nem ér sokat, szinte semmit nem tudnak a szervezetről, csak a felszínt kapargatják.
Rybak: Ők a frakció legális részén helyezkednek el, ők szállítják a "szemetet" a leadereknek.

Az IC tagfelvétel
IC meghírdetjük, hogy a Slontsevo víztisztító cég víztisztítókat keres, és ha valaki felhív minket, akkor egy rövidebb beszélgetés után elmegyünk az irodába, ahol még több infót meg fog tudni. Ha elég aktív, és elég "szemetet" adott le, akkor be fogjuk őt avatni egy szuper RP keretein belül, ahol látjuk, hogy hogyan RP-zik..

A Frakció legális része
A legális rész, nem más lenne mint egy víztisztító cég, aki Los-Santos, és SanFierro területén szemetet, azaz fegyveralkatrészeket horgászik a vízből, amiket a Leaderek beszednek, azzal az indokkal, hogy bedaráltatják , de közben elvszik a HQra, és ha minden alkotóelem megvan egy fegyverhez, fegyvert gyártanak belőle

Mivel foglalkozik a Frakció illegális része?
A Frakció illegális része  főként azzal foglalkozna, hogy alkatrészekből fegyvereket rak össze, majd azokat adja el. Szeretnénk 1-2 naponta ATM vagy bankrablásokat, túszejtéseket, ahol a rendvédelem RP-jét is színesítjük, hogy az ő IC munkájuk izgalmasabb legyen.  Illetve, a másik Maffiákkal harcolni a fegyverhajóért, hogy minél könnyebb legyen a Frakciónk fejlődése. 
Magyar fegyverek: a hatvanas évekből megérkeztünk a 21. századba -  Infostart.hu

A beavatás
A beavatás úgy nézne ki, hogy IC felkeressük a tagot, hogy beszélnünk kell vele, beültetjük az autóba, és elvisszük egy kieső helyre, ahol egy kis RP-zgetés után mindent elmondunk neki, ha úgy látjuk, hogy tud, és szeretne is a frakcióba tartozni, elmondjuk, hogy kik és mik vagyunk, aztan megkérdezzük, hogy velünk tart e, ha igen akkor egy felforrósított töltényhüvelyt nyomunk a karjához, ezzel megégetve a tagot, ha nemet mond, egyértelműen CK
Behálózza a világot a magyar maffia | BorsOnline

Miért érzem magamat jó leadernek?
Másik szerveren voltam már Leader, ahol elég szép számmal voltunk a Frakcióban, és érzem magamban a potenciát, hogy itt is el tudnék vezetni egy Frakciót. Szerintem megbízható,kedves és humoros srác vagyok, jó kommunikációs képességekkel
A világ 10 legnagyobb maffiája | Érdekes Világ

Mi a tervünk a Frakcióval?
Szeretnénk egy olyan maffiát létrehozni a szerveren, amit mindenki ismer, és ha meglát egy tagot is, az jusson eszébe, hogy velük bizony nem kellene szórakozni. Szeretnénk a rendvédelem RP-it is színesíteni rablásokkal, és egyéb hasonló dolgokkal. Szeretnénk a fegyverhajóért is RP-ket, mivel egy hajónak tényleges tétje van a maffiások életében. És a végére hagyva szeretnénk a fegyverkereskedelmet is megindítani a szerveren.

Az olasz maffia is Facebookozik - Életforma

Lássuk azokat az UCP-ket
Zakar Nikolaj: https://kepkuldes.com/image/AgDN3l (hat igen, nem a legszebb de próbálok már arra törekedni, hogy ezek ne legyenek többen)

Gépjármű igények
Szeretnénk kérni 2 db BMW M6 E60-t, 2db Mercedes G65 AMG-t, 1db EVO-Xet és lehetőség szerint 1 towtruckot.

unknown.png

Széf igényekink
Szeretnénk kérni 1 darab széfet, és ahhoz 1-1 kulcsot.
Széfüzlet.hu > Sentry LFW205 tűzálló vízálló media tároló

A Frakció HQ
Szeretnénk használni a régi Bratva HQ-t ha lehetséges
unknown.png
unknown.png
Skinek
Ebből is szeretnénk használni a régieket.

Végszó
1.Senki sem mutathatja be magát közvetlenül egy másik családtagnak, egy harmadik személynek kell megtennie azt.
2.Soha ne nézz más családtag asszonyára.
3.Soha ne mutatkozz rendőrökkel.
4.Ne járj kocsmákba és klubokba.
5.Mindig állj szolgálatára a családnak, még akkor is, ha a feleséged gyermeket szül.
6.Mindig tiszteld a döntéseket.
7.Az asszonyokat kezeld tisztelettel.
8.Mindig az igazat válaszold, amikor kérdéssel fordulnak hozzád.
9.Ne vegyél el pénzt, ha az más taghoz vagy más családhoz tartozik.
10.Azok, akik nem tartozhatnak a maffiához: bárki, akinek közeli rokona a rendőrség tagja, bárki, aki rokonságban áll a család tagjának szeretőjével, bárki, aki nem tiszteli az erkölcsi értékeket.
KÖSZÖNJÜK, HOGY VÉGIGOLVASTAD, REMÉLJÜK ELNYERI TETSZÉSETEKET

Edited by Zakar Nikolaj
  • Zavaros 3

Sziasztok, Láttam discordon, hogy hírdettétek az FK pályázatot, Cracky ha jól emlékszem rád max 2 napja láttalak téged újra, ráadásul úgy jöttél vissza, hogy "top shooter" nem tudom, hogy mennyire lenne ebből a frakcióból DM fk, és mennyire lenne köze a normális RP-khez. Taco, rólad annyit,hogy most érkeztél vissza a szerverre, azt se tudod, hogy mi megy most, várnék még vele. Helyetekben még hanyagolnám ezt a dolgot, nem támogatom.

• Köszi 1
  • Szomorú 1

• Zakar Nikolaj changed the title to Slontseskaya Bratva frakciópáyázat ,Cracky/ Taco pályazat
  • Zakar Nikolaj changed the title to Slontsevskaya Bratva frakciópályázat ,Cracky/ Taco pályazat

Sziasztok !

Hát nem dobok hátat ettől az FK pályázattól azt kell, hogy mondjam...

De elmondom szerény véleményemet, hogy miért is olyan ez a project amilyen..

• Legszembetűnőbb, hogy a frakció neve már rosszúl van leírva..
  • A frakcióról, azon kívül, hogy megtudtuk, hogyan működik legálisként, semmi másról nem találhatunk betekintést..
  • A frakciótervek, olyan dolgok, amiket csak f3-mmal bírtok meg csinálni..Gondolok itt külömbőző jellegű "ROB"-okra..
  • Nem látok össze függést az IG karaktertörténet között illetve, a legálisan müködő "cég" közt.
  • "beavatási szertartás" ez egy érdekes részleg még.. Egyetlen egy kérdéssel döl el, hogy bekerül-e egy bűnszervezetbe vagy sem..
  • Formázás se a legtetszetősebb..

Szerintem egyértelmű, hogy miért ez a válaszom: Nem Támogatom!

• Like 1
  • Zavaros 1

• Főadmin

Sziasztok!
Ryder véleményéhez csatlakoznék, nekem se nyerte el a tetszésemet ez a lap.

Nézzük csak az álltalam felfedezett hiányoságokat:

1. Formázás. Látszik, hogy jobb, mint mikor Ryder írt, de még mindig elégé gyatra.
  2. A lapban elvétve helyesírási hibák találhatóak, olvassátok még át és javitsátok. [Néhány példa: 
    On 2021. 07. 20. at 14:44, Zakar Nikolaj said:

mivel ne mrég tértem vissza a szerverre, én egy al.leader pozíciot foglalok el

3. Nem hiba, de Jaroslaw OOC része csak tőmondatokban van írva. Ez kissé igénytelen hatást kelt.
  4. Hiányolom a Maffiáról lévő leírást, gyakorlatileg nem sok mindent tudtunk meg a történetéről.
    Mindenesetre Sok sikert hozzá!
Edited by Engi
  • Like 1

Látszik rajtad hogy szeretnéd nagyon a pályázatot. 

De egy pályázatot ne 5 perc alatt akarj megírni. 

Át kell olvasd a hibák miatt, párszor átelemezni, bővíteni hogy tartalmas legyen, és a kinézetre is rákell szánni egy kis időt.

Ha itt nem adsz bele mindent, mi a garancia hogy az fk-val foglalkozol? 

Ne pótolgasd minden hsz-nél, mert az első benyomás a legfontosabb.

Én tartózkodnék, ha tőlem függne. 

De sok sikert. 

• Like 2

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.