Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Szerverszabályzat reform...

Stark

Ajánlott bejegyzések

1. Rablással kapcsolatos szabályok:  

Senkit ne lehessen kirabolni...

-   Játékélmény romboló hatású
   -   Semmi lényeges nincs benne, hisz 20.000 lehet elvenni maximum. (2-3 kanyar olajszállító, max 20 perc.)
   -   DM esélyeit növeli, és a viták mennyiségét is

2.Átveréssel kapcsolatos szabályok:

Senkit ne lehessen semmivel átverni...
Játszani jövök fel, ez egy játék, nem kell hogy fosztogasson bárki bármivel...

Most én dolgozom IC, viszem az olajat, közben 2-3 szor kirabolnak, valaki szerint ez jó így?

(((( Körül belül 60% tudnám megrövidíteni a szerverszabályzatot, ami a játékosok szempontjából  vonzó szerver lenne ))))

Még egy dolog....

Ha az adminokkal tisztelettel kell bánni stb...., ha valaki ráköszön hogy Szia..  Ne kickeljen már azért mert nem egyből csak a bajom írom....

Lenne jó pár tanácsom, ötletem szinte minden szituációra.

Esetleg leírjam tüzetesebben, vagy nem tartozik rám a dolog, és engedjem el?

Előre köszönöm...

• Haha 1
  • Zavaros 2

Szia, az a 20 ezer határ az épp azért van, hogy ne legyen belőle sok sírás, más részt szabályok azért vannak, hogy betartsuk őket, sehol sincs olyan, hogy nem lehet rabolni, IRL-re alapozunk, szerveren nem történik sok rablás, nincs belőle sok vita. Más részt felesleges PM-eket nem hiába kell hanyagolni, lehet ígyis írni, hogy Szia és akkor blablabla. Nem kell szia, rá 10 mp-re kövi pm. Felesleges. Van pár szabály amit tényleg kikéne venni.

• Like 2

Amiket felsoroltál, hogy szeretnél, hogy legyenek változtatva, arra csak annyit tudok mondani, így realis a rablás kivitelezés.. Ez mind IG ügy.

Arról amit itt írtál, hogy adminok kickelnek azért, mert írsz egy olyat a PM-ben, hogy "szia" én személy szerint nem szoktam ezért osztani.. De ezzel a többi admin társaim is, így vannak ezzel, szerintem..

Edited by Ryder

• Tulajdonos

A rablás és az átverés is egy olyan szituáció, ami IRL is megtörténhet, ez a játékmód pedig azt veszi alapul. Ha naponta többször kirabolnának még megérteném, hogy rombolja a játékélményt (ilyen esetben ott a panaszkönyv, és meg lesz oldva a probléma), de ez még mindig egy Roleplay szerver (nem pedig egy fun/kocsikázós/akármilyen), ahol ha kirabolnak, akkor épp játszhatod az áldozat szerepét, vagy lehetsz a túlsó oldalon. Ha problémád van azzal, hogy RP-zni kell, akkor ezt a játékmódot nem neked találták ki, ha kocsikázni vagy fogalmam sincs mit szeretnél csak csinálni, akkor lehet jobban járnál, ha keresnél valami direkt erre kitalált fun szervert. Ha meg azzal van bajod, hogy elvisznek tőled annyi pénzt, amennyit “20 perc alatt össze lehet keresni”, akkor egyszerűen nem is értem. Legalább RP-zel egyet, meg mész két körrel többet, nem hiszem, hogy nagyon megterhelő. 

Egy rablás még rengeteg RP szituációt szülhet, akár a rendvédelemmel, akár máshogy. Örülni kéne, hogy van valami RP, ha már RP szerver, nem pedig beszüntetni ilyeneket. 

Ettől függetlenül még leírhatod a többi szabályponttal kapcsolatos véleményed, hátha van benne valami jó ötlet is, ami tetszik a játékosoknak, de ez biztos, hogy nem az, ahogy ezt felettem is megerősítették. 

• Like 4
  • Köszi 1

Semmi problémám nincs az rp-vel, nem is tudom miért gondolod hogy avval lenne bajom....

Akkor nem itt lennék....

Miért akarnál elküldeni a szerverről, mert azt vettem ki a mondataidból....

Idézet

Ha meg azzal van bajod, hogy elvisznek tőled annyi pénzt, amennyit “20 perc alatt össze lehet keresni”, akkor egyszerűen nem is értem. Legalább RP-zel egyet, meg mész két körrel többet, nem hiszem, hogy nagyon megterhelő. 

Ezzel az a helyzet, hogy...

1. Dolgozom ugye 20 percet rajta

2. RP szituáció, amire rá vagyok kényszerítve amit nem szeretnék, de szerintem senki. Ez kb minimum 20 perc, rosszabb esetben 30-40...

3. Mire összeszedem magam, elszaladok a kocsimért vagy a munkahelyemre még 20 perc....

4. Megint 20 perc, amit dolgozok hogy ott legyek ahol elindultam...

Akkor ezek a dolgok =  Több mint egy óra szenvedés...   , rám erőltetett RP szituáció  (Force RP szabály elgondolkodtató ilyenkor)

Mindez, koszos 20.000 dolcsiért. Több kért okoz mint hasznot véleményem szerint...

Idézet

Egy rablás még rengeteg RP szituációt szülhet, akár a rendvédelemmel, akár máshogy. Örülni kéne, hogy van valami RP, ha már RP szerver, nem pedig beszüntetni ilyeneket. 

Rengeteg RP szituáció?

20 perc munka miatt,  ami valójában 1 óra minimum, kár volna még 1 vagy 2 órát avval tölteni hogy ismeretlen embert és ismeretlen helyen kerestessek a PD-vel.

Utána a vonzata az MG- mert te honnan tudod ha megtalálják meg stb...

Segíteni akarok, hogy jóval kitünjön a szerver a többitől, de ellenséges dolognak vélitek amit írok.

Idézet

Segíteni akarok, hogy jóval kitünjön a szerver a többitől, de ellenséges dolognak vélitek amit írok.

Félreértettél valamit. Itt nem te ellened szegülnek a többiek, hanem a véleményüket fejtik ki. Az álláspontod jelenleg kisebbségi véleményként vehető, ugyanis a játékosok bő többsége nem ért veled egyet, ugyanis ha ez tényleg egetrengető probléma lenne, akkor feltehetőleg nem te lennél az első, aki felhozza ezt a témát.

Nem ellened vagyunk, szimplán csak mi- és merem mondani hogy a szerver vezetősége máshogy látja ezeket. 

• Köszi 2

Sok kis élmény hozza meg a játékosok kedvét.

De tapasztalatom szerint a kirablás rablás avagy az áldozat szerepe sose volt élvezetes. 

Én csinálnék 20-30 db npc-t amiket ki lehet rabolni, random adna pénz, és eldugottabb helyekre tenném. 

Rablás megoldva, és ne mondjátok hogy nem volna jobb vadászni az npc-ket, mint inkább kerestek egy embert, aki rosszabb esetbe telenyomja az ooc chetet, és csak a vita van. 

Így admin úgy admim. 

Senki nem megy a rendőrségre hogy ellopták a 19.999 dolcsim, piros kocsical volt barna szeme 180 cm és fekete rövid haja... 

Ha a rendőr meglátja hogy tartják az npc-re a fegyvert, odamegy és jöhet az rp...

Idézet

Peter Hicks Ettől függetlenül még leírhatod a többi szabályponttal kapcsolatos véleményed, hátha van benne valami jó ötlet is, ami tetszik a játékosoknak, de ez biztos, hogy nem az, ahogy ezt felettem is megerősítették. 

Lövöldözéssel kapcsolatos szabályok:

- Fegyvert bárhol elő lehet venni.                                                                  1.  Fegyvert forgalmas helyen nem veheted elő
↳(Nincs olyan szabály, hogy forgalmas helyen nem vehető elő a fegyver.) (IRL sem  rohangálsz egy mp5-el a kezedben központos helyen, vagy vasútállomáson.)

Tilos forgalmas helyen ok nélkül lőni.                                                  2.   Forgalmas helyen tilos ölni.
↳(Ok nélkül tilos lövöldözni forgalmas helyen.) (A szerveren történő konfliktusok nem a kezdő, vagy dolgozó játékosokra vonatkozik. elég nagy a terület.)Forgalmas hely, a                                                                                     Munkahelyi területek,városháza,munkaügyi.)

Rablással kapcsolatos szabályok:

- Rablás esetén az áldozat felszólítása esetleges /me /do parancsok használata kötelező, továbbá közölni is kell vele, hogy egy rablás áldozata lett.
↳(Tudnia kell a játékosnak, hogy egy rablás áldozata lett.)   3.   
Rablás esetén az áldozatot nem szólítjuk fel hogy állj vagy meghalsz, hanem ha a markunkban van az illető, akkor közöljük vele a tényeket... ( IRL sem kiabálnál valaki után hogy állj meg mert kirabollak)

ATM Rablásra vonatkozó szabályok:

- Csak a frakció leader beleegyezésével lehet elkezdeni az ATM rablást. 4. Bárki rabolhat, de a jelenlévők minimum 3 tagú csapatot alkossanak.( IC letisztázott csoport legyen.)

↳(Amennyiben nincs fent frakció leader a szerveren nem kezdhetsz bele a rablásba.)

5. Két, akár 3-om illegális csoport is végezhet ATM rablást, hisz minden hol vannak tűzszünetek, vagy akár szövetségesek.

(IC ne legyenek korlátozva mindenben az illegálisok.Ezért van az NNI,TEK,ORFK.) 

6. ATM Rabláskor tilos a camp. (Nem mehetsz fel a tetőre egy szimpla rabláskor lövöldözni...)

Amit még én bevezetnék, változtatnék.

1. Egy frakcióban, egyszerre csak egy admin tartózkodhatna. ((Kivételezések miatt,és így minden frakció egyenlő lesz.))

((Adminként elfogadja azt a dolgot, hogy több időt fordít a szabályok betartására és a játékosok segítésére, mint a saját IC életére...))

2. Frakciópályázatnál, a TS elbeszélős részt megszüntetném.

(( Aki veszi a fáradságot, és megírja a pályázatot szépen, és úgy ahogyan kell, valamint rendelkezik mondjuk lvl 10-es szintel, az ha minden klappol megkapja a frakciót...))

3. A TEK. ne mászkáljon minden nap a városban, csak amikor kell. Ne vegye el az ORFK elöl a dolgokat... Csak emberrabláskor és bankrabláskor legyenek aktívak....

• Zavaros 13

Na ez nekem már egyre jobban fáj, bocsánat a kijelentésért. 

1. Miért ne lehetne elő venni? Mi károd jön ebből? IRL is, Magyarországon nem nagyon, de pl Amerikában, ha valahova betörnek bárhova, simán lelőhetik őket, semmi féle képpen nem veszik őt elő emiatt. Jó, oké lehet mondani, hogy magyarra alapszik, mert magyar rendőr kocsi van, oké. Bandásoknál sokszor van olyan rp szituáció, rp kivitelezés, hogy a fegyvereiket mutogatják "flexelnek" vele (jó mondjuk ez hülyeség, de már nem törlöm ki). Ha téged ennyire zavar ez a dolog, maximum úgy lehetne ezt át szabályozni, hogy ok nélkül ne lehessen elő venni. 

2. Ha forgalmas helyen tilos lenne ölni, akkor egy csomó rp szitu megszűnne a szerveren, amivel eddig senkinek nem volt gondja. A szerver szabályzat nem a kezdőknek kedvez hanem azoknak akik rpzni jönnek fel, és nem egy olyan rp szerverre akarnak fel jönni, hogy mozdulnak 2 lépést és admin ügy van. 

3. Szerintem nem érted a szabály pontot. IRL nincsenek utcán történő rablások, legtöbbször házban rabolják ki őket, ezért mindig tudatják velük, hogy kirabolják őket. A /me /do arra kell, hogy kötelező /me /do egy tárgy / pénz elvetelenel. Figyelmeztetni akkor kell oket hamar a markodban vannak, ez hulyeseg.

4. Ez nem fog be jonni, akkor megint egy ertelmet vesztene az illegalis frakcio. Igyis alig vannak:D

Másrészt meg civileknek ott a bankrob, ha jól tudom akkor az autorob is. 

5. Hát nincsen semmi féle maffia szövetkezés, abból sok sírás lenne, másrészt amúgy sem valami rps. Irl sincs ilyen. banda-maffia, maffia-banda. 

6. Itt megint csak azt mondom, hogy nem kell a sok felesleges korlatozas. Ezt nem tudom honnan vetted, ez nem egy csgo community szerver, hogy tilos legyen a camp, ez egy mta szerver ami irlre alapul, es felesleges, szerintem az uj jatekosok kirohognek a szervert amikor meglatnak, h valakit azert raktak jailbe, h camp. 

Utolsohoz annyit fuznek hozza, h nincsen kivetelezes, ha valamit ugy latsz, hogy kivetelezes van, akkor irj pkt. 

Szerintem hanyagold ezeket a dolgokat, ezek olyan semmis szabályok, amiknek értelme nincsen. 

Edited by Marchello Santos
  • Like 3

• GameAdmin 5

Szia! 

• Az, hogy egy frakcióban hány admin lehet, az teljesen mindegy. Nincs semmi féle kivitelezés, amit te leírtál, se semmi féle előnye annak, ha admin van a frakciódban, kivéve maximum ha OOC dolgokat nézünk, viszont azokat meg úgy is mindenhol, mindenkivel úgy végezzük, ahogy a legjobb és a legegyszerűbb, magyarul ugyan úgy bánunk mindenkivel. Viszont IC, egy admin nem biztos, hogy jobban tud lőni, nem biztos, hogy gazdagabb és nem biztos, hogy annyival másabb lenne, maximum az RP-t nézve, ezáltal nem lesz az a frakció jobb, vagy erősebb, ha abba 2 admin vagy, minthogy egy sem. 
  • A TS meghallgatás nagyon sok mindenben segít. Alapvetően a TS használata is, ott zajlanak a megbeszélések, meetingek és a fontosabb dolgok, ugyan ez vonatkozik a discordra is, ezért fontos. Ezzel együtt a megbeszélés is fontos. Ha jön egy pályázat, ami nagyon szép, igényes és látszik rajta a törődés, akkor valószínűleg az illető abba is beleegyezik, hogy TS-en legyen neki egy meghallgatása, ahol az admin/adminok el tudják dönteni, hogy tényleg megfelel-e annak a pozíciónak, amit Ő elvállalt. (Beszédből, beszélgetésből nagyon hamar ki és le lehet szűrni dolgokat, ami segít döntést hozni, nagyon sokszor ott döntődnek a dolgok és ott is mutatkozik meg, hogy az illető megfelel-e. Nem egy példa volt már, mellesleg eddig nem nagyon kötöttek bele.) 
  • A TEK akkor mászkálhat, amikor akar. Egyrészt nem zavar senkit, nem igazoltatnak, ha olyan van, akkor még hozzá is tudnak járulni a dolgokhoz. Az ORFK elől egyáltalán nem veszik el a dolgokat, a kettő frakciónak sok helyen eltérő a feladatköre, ezáltal nem is jó az állításod. Ha az emberrabláskor és bankrabláskor lennének aktívak, akkor meg nem nagyon látnál TEK-est, mert sok dolguk nem lenne, ez alatt azt értem, hogy ez a két fajta szituáció nem a leggyakoribb a szerveren. 

• Like 4
  • Köszi 2

11 perce, Marchello Santos said:

Na ez nekem már egyre jobban fáj, bocsánat a kijelentésért. 

1. Miért ne lehetne elő venni? Mi károd jön ebből? IRL is, Magyarországon nem nagyon, de pl Amerikában, ha valahova betörnek bárhova, simán lelőhetik őket, semmi féle képpen nem veszik őt elő emiatt. Jó, oké lehet mondani, hogy magyarra alapszik, mert magyar rendőr kocsi van, oké. Bandásoknál sokszor van olyan rp szituáció, rp kivitelezés, hogy a fegyvereiket mutogatják "flexelnek" vele (jó mondjuk ez hülyeség, de már nem törlöm ki). Ha téged ennyire zavar ez a dolog, maximum úgy lehetne ezt át szabályozni, hogy ok nélkül ne lehessen elő venni. 

2. Ha forgalmas helyen tilos lenne ölni, akkor egy csomó rp szitu megszűnne a szerveren, amivel eddig senkinek nem volt gondja. A szerver szabályzat nem a kezdőknek kedvez hanem azoknak akik rpzni jönnek fel, és nem egy olyan rp szerverre akarnak fel jönni, hogy mozdulnak 2 lépést és admin ügy van. 

3. Szerintem nem érted a szabály pontot. IRL nincsenek utcán történő rablások, legtöbbször házban rabolják ki őket, ezért mindig tudatják velük, hogy kirabolják őket. A /me /do arra kell, hogy kötelező /me /do egy tárgy / pénz elvetelenel. Figyelmeztetni akkor kell oket hamar a markodban vannak, ez hulyeseg.

4. Ez nem fog be jonni, akkor megint egy ertelmet vesztene az illegalis frakcio. Igyis alig vannak:D

Másrészt meg civileknek ott a bankrob, ha jól tudom akkor az autorob is. 

5. Hát nincsen semmi féle maffia szövetkezés, abból sok sírás lenne, másrészt amúgy sem valami rps. Irl sincs ilyen. banda-maffia, maffia-banda. 

6. Itt megint csak azt mondom, hogy nem kell a sok felesleges korlatozas. Ezt nem tudom honnan vetted, ez nem egy csgo community szerver, hogy tilos legyen a camp, ez egy mta szerver ami irlre alapul, es felesleges, szerintem az uj jatekosok kirohognek a szervert amikor meglatnak, h valakit azert raktak jailbe, h camp. 

Utolsohoz annyit fuznek hozza, h nincsen kivetelezes, ha valamit ugy latsz, hogy kivetelezes van, akkor irj pkt. 

Szerintem hanyagold ezeket a dolgokat, ezek olyan semmis szabályok, amiknek értelme nincsen. 

Oka van hogy ennyien vannak, egy maréknyian. 

Én nem azért mondom a változást mert nekem fáj valami... 

El is mehetek akárhova... 

Én csak ajánlom az ötleteket, úgy hogy vonzóbb legyen a szerver. 

Ne csak ebben a maréknyi emberben gondolkodj, hanem pl. Ha lennének 400-an fent... 

Azt hiszed 400 ember majd 5-6 frakcióban elkíntelekedne? 

Globálisan képzeld el a dolgot, ne úgy ahogy saját magatoknak tetszik csak.... 

Ha jó lenne az alaja az egésznek, nem 20-30-an lennénk fix, hidd el. 

Szerény véleményemet kezdeném, a legutolsó pontal..

• Egyáltalán nem veszi el a TEK az ORFK dolgait, ismételten tudatlanul állok ezzel szemben, hogy milyen mozgásteret vett el a TEK, az ORFK-tól.. Lényegében, ami nem fenyegető a lakosságra, ami pl: egy REM(J),RUM azzal a TEK nem foglalkozik. Igazoltatni sem igazoltatnak, a TEK a Terror készültség miatt járőrözik. Szóval nem értem milyen "dolgokat" vett el a TEK. (Az ATM rabláshoz fűződő szabályok között az 5-ös pontban megemlíted a bűnüldöző szerveket, ezek között van a TEK és a TEK így lép fel az illegális szervezetekkel szemben.)

• ATM rablással kapcsolatos szabályok 4: Magyarul te azt mondod, hogy a frakció vezetőjét helyettesítsék 3-4 fős csoportok ATM rabláskor. Nem gondolod, hogy ez fejetlenséget okozna? Ehez hozzá tenném az rálátási körömet. Tulajdon képpen, leader belegyezése nékül, ott léte nélkül történne igazán botrány.(szerintem kis logikával ki lehet eszelni, hogy miért.)

• 5:  A szerveren 3 illegális frakció van. Egy utcai bűnszervezet ami feketékből áll, egy jamaikai származású bűnszervezet és egy kínai származűsú bűnszervetet. Ebből fakadóan meglehet állapítani, hogy ennek a 3 bűnszervezetnek nem egy a nézőpontja és te őket akarod szövetségbe engedni? Ehez pedig, a szükséges szervezetekről kéne bővíteni az elmét. Mert pl egy Yakuza sosem lesz LCN szövetséges.. Miért ? Ha utána nézel, rá jössz, hogy nem igazán szimpatizálnak IRL sem egymással.

• 6: Miért ne mehetne fel bárki is a tetőre? A precíziós lövészeknek a tető a legjobb lőállás.

• Frakciókkal kapcsolatos szabályok: 2. Úgy vélem, hogy az elbeszélgetés elengedhetetlen egy pályázótól. Ezeken a beszélgetéseken ismerik meg a frakció vezetőségét.

• 1: Lövöldözéssel kapcsolatos szabály reform csak terhelés lenne. Meg szerintem egy kicsit félre értelmezted a "fegyver elővételt" nem azt jelenti, hogy előveszed ORFK előtt, a fegyvert majd szaladgálsz reggeltől estig vele a kezedben..

• Egy frakcióban egy admint.. Ezt azért nem támogatom, mert senkit nem lehet arra erőltetni amit nem akar RP-zni! Ez alatt nem azt értem, hogy valaki PD-s, és elvárja tőle a leader a fegyelmezetséget, holott X player nem akar fegyelmezett lenni. Itt értem azt, hogy valaki bandába akar RP-zni, de valaki mondja, hogy menjen OMSZ akarate ellenére, ezt nem lehet. Az pedig, hogy egy Adminisztrátor, kivételezik, olyanra példát nem tudok mondani, mivel szabály fogja bilincsben a kezünket ilyen téren, mivel saját FK illetve saját ügyet nem intézhet egy Admin, beleértve nem kivételezhet!

-Többire nem szeretnék kitérni,  szerintem érthető miért.

Edited by Ryder
  • Like 4

• GameAdmin 5
5 perce, Stark La Fuente said:

Oka van hogy ennyien vannak, egy maréknyian. 

Én nem azért mondom a változást mert nekem fáj valami... 

El is mehetek akárhova... 

Én csak ajánlom az ötleteket, úgy hogy vonzóbb legyen a szerver. 

Ne csak ebben a maréknyi emberben gondolkodj, hanem pl. Ha lennének 400-an fent... 

Azt hiszed 400 ember majd 5-6 frakcióban elkíntelekedne? 

Globálisan képzeld el a dolgot, ne úgy ahogy saját magatoknak tetszik csak.... 

Ha jó lenne az alaja az egésznek, nem 20-30-an lennénk fix, hidd el. 

Azzal nincs baj, ha kifejted a véleményed, sőt, Peter írta is, hogy nyugodtan írd le, hogy te miket miként gondolsz, ezáltal például számomra egyáltalán nincs baj azzal, hogy te mit hogyan írtál, vagy mit hogyan gondolsz, ezért nem is érdemes erre bármilyen rossz jelzőt mondani. 

Egyébként az, hogy globális gondolkozás. Egyértelműen ahhoz fogjuk magunkat, ami most van, az, ami most jó, mivel úgy a kényelmes. Tudatunkban van, hogy mennyi a playerszám, hogy mi hogy megy, és ezért kell ehhez alapulni. És ez mindig így lesz, mindig az lesz, ami akkor jó, ha 400 player van, vagy ha 40. 

Ha az átlag playerszám teszem fel 20-25, akkor ahhoz fogjuk magunkat, mert ha úgy néznék a szeróra, mintha 400-an játszanának rajta, vagy lényegében sokan, akkor az valamennyire hülyeség lenne. 

Maréknyi ember, félti a hatalmát amilye van... 

Ennyit tudok mondani erről... 

És én itt befejeztem ezt a témát... 

Kárnak ölöm az időm, mert minden tökéletes, és minden jó ugye... 

Egy fun szerón 60 az átlag player, de ne is hallgassatok rám... 

Sértődés ne essen senkinél. 

Edited by Stark La Fuente

Igen. Lehet, hogy egy FUN szerón 60player az átlag. De azt is vedd figyelembe, hogy ez nem egy FUN szerver! Elvárjuk azt, hogy mindenki normális Roleplay keretei körében RP-zen a szerveren. "Maréknyi ember félti a hatalmát amilye van" Ezt a részt ha kifejtenéd bővebben, megpróbálnék veled szívesen egy dűlőre jutni. És nem, kárba vész az idő amit ide forgatsz.

Edited by Ryder

15 órája , Stark La Fuente said:

Maréknyi ember, félti a hatalmát amilye van... 

Ennyit tudok mondani erről... 

És én itt befejeztem ezt a témát... 

Kárnak ölöm az időm, mert minden tökéletes, és minden jó ugye... 

Egy fun szerón 60 az átlag player, de ne is hallgassatok rám... 

Sértődés ne essen senkinél. 

Már alapvetően ott veszett el a dolog, hogy te egy RP szervert szeretnél hasonlítani FUN szerverhez, holott az emberek szívesebben mennek funolni mint RP-zni 2021-ben.

Másik dolog, nyílván azoknak a bizonyos FUN szervereknek van hátterük/hírnevük, és gondolom nem most nyitotta meg kapuit, egyben amint a fentiekben leírtam pontosan azért vannak annyian.

Olvasgattam az "ötleteidet" hát ez inkább nem "ötletek" hanem fejfájást okozó hülyeségek, mivel ezekkel mások RP befolyását is rontanád, sőt az embereknek kedvük is menne el, mert hogy mégis milyen szabályok lennének ezek... Fentiekben leírták miért nem jók, részletezni nem szeretném újra.

Mondok pár dolgot mégis miért nem hallgatunk rád:

• Amiket említettél változásokat, hogy jól jönne a szerver érdekében a közösségnek abszolút de nem tetszett.
  • Egy FUN szervert szeretnél hasonlítani egy RP szerverhez.
  • Nem tudom milyen "pozícióban" hiszed magad, hogy ilyet mondasz "de ne is hallgassatok rám..." "sértődés ne essen senkinél..."
  • Összevissza dobálozól szavakkal, holott nem is tudod a jelentéseiket.(jogok kihasználásra, ilyen meg olyan "hatalom"...ezekre céloztam)

• Like 3

Hülyeségek?

ARROL VOLT SZÓ, HOGY EZ EGY RP SZERVER, ÉS IRL ALAPON MŰKÖDIK AZ EGÉSZ!

Attól hogy egy nagy szerverről van másolva a szabályzat, még nem biztos hogy jó, és itt beválik... Ezért is ajánlottam a szabályokat. De szimplán leminősítesz... Azt hittem hogy szuperadminként más vagy mint bárki...

A nagy szerveren az IC élet miatt vannak a játékosok, nem a szabályzat miatt...

RP befolyását is rontaná amiket írtam?

Gondoljátok át ezt józan paraszti ésszel légyszives.

Tilos forgalmas helyen ok nélkül lőni.

- Megengedett a forgalmas helyen való ölés, kizárólag nyomós indokkal.

A két dolog úgy üti egymást hogy az csak úgy füstöl... Tilos ölni itt meg itt, de az RP szituációval megengedett...     RP szerveren.... :D Ki az az agyoniskolázott aki ne tudta RP-re indokolni egy ilyen dolgot... Vicc...

-Csak a frakció leader beleegyezésével lehet elkezdeni az ATM rablást. ((Miért? IRL 3 testvér nem rabolhat ATM-et?))

- Egyedül tilos elkezdeni a rablást.   ↳(Az összes online frakciótagnak mennie kell ATM rablásra, ha ATM-et akarnak rabolni.)                                                     (( Miért, ha elméletileg pár sorrab lentebb meg az van írva hogy minimum 2 személy kell hozzá ???)))Elötte meg az egész FK????

De ha nincs frakcióleader, hogyan is megy ez az egész??? Belekavarodtam...

Idézet

Rendvédelemre vonatkozó szabályok:

Tilos a rendőrt provokálni azért, hogy üldözőbe vegyen, tilos verbális „értelmetlen” provokációk. Tilos a szándékos üldöztetés, illetve a nyomós ok nélküli menekülés.

Ez a frakciókkal kapcsolatos szabályok közé illik..

- A vízben való menekülés rövidtávon megengedett. Például: Vízfelület egyik partjáról átúszni a másikig. A vízben hosszabb ideig tilos tartózkodni abból a célból, hogy elmenekülj a rendőrség vagy üldözőid elől.

Rendvédelem nem menekül a vízben....

Tilos üldözés esetén használni a kéziféket olyan esetben hogy direkt megállsz és behúzod azt, ezzel kárt okozva az üldöző gépjárműben.
↳(Bugoltatásnak minősül mivel a kézifékezett kocsi nem sérül olyan mértékben.)

Rendvédelmis nem menekül és büntetőfékez, ez is a frakciókra vonatkozik...

Nem tudom a jelentésüket?

Rablással kapcsolatos szabályok:

Rabláskor felszólítanak, nem léphetek ki ugye, nem csinálhatok semmit,és velem sem csinálhatnak semmit....

Milyen jó nekem, és bárkinek...

Sorolhatnám hogy minek mi a hátulütője, de hisz és nem értem a szavak jelentését amit írok....

28 évesen, lassan brigádvezetőként, nem értem a szavak jelentését, ez igen...

Olvasnád a műszaki rajzokat amiket én elemzek,és koordinálok, közben mint egy diszpécser csörög a telefon xy-al egyeztess, rendelj, irányítsd...

Nem az én kommunikációmmal van baj, vagy a beszédkészségemmel mert akkor már szóltak volna, de  köszönöm hogy figyelmeztetsz....

Segíteni akar az ember, és az kapja hogy hülyeséget ír, meg nem érti a szavak jelentését...

Köszönöm ezt az egészet, eljátszadozom inkább magamban egyedül csendben, mint hogy én még egyszer is valamit írjak ide...

Még jó hogy az adminokkal tisztelettel kell bánni, de egy szuperadmin leminősíthet....

Edited by Stark La Fuente
  • Like 1
  • Zavaros 2
  • Szomorú 1

Mostmár úgy érzem, hogy le kell zárni ezt az egészet. Egyszerű a szabályzat, értelmezni kell.. És nagy csalódást kelt bennem, hogy te ezt nem tudod meg tenni.

Tehát, itt a válasz és a magyarázat azokra a szabály pontokra amiket le írtál:

• Kezdeném, azzal amit Daniel HSZ-ére írtál, mert le írt egy obszcén szót. "hülyeségek". Ahogy ő leírta nem más a definíciója, hogy az ötletek nem jók. És miért nem jók az ötleteid ? Azért is mert tulajdonképpen úgy írod le, mintha ez egy rontás lenne. Holott pont ezek azok a szabály pontok, amire mióta fut a szerver 1darab panasz nem jött. Lényegében ezért nem minősített le tégedet a Szuperadmin, ennyit takar az amit ő írt, azon ponton, hogy "leminősít téged". Ezt úgy vélem, hogy félre értetted.
  • Nem értem a szabályzat, hogy lenne nagyobb szerverről le másolva.. Teljesen nullárol lett írva pontról-pontra a szerverszabályzat.
  • És itt a harmadik pontban, megint ez a fránya értelmezés... "Tilos a forgalmas helyen OK nélkül lőni" ennek a definíciója annyit takar, hogy előveszed a colt45-öt, déli benzinkúton, majd lősz minden fele. Ez a tilos! Miért ? Kamerák miatt, ez szerintem el mond mindent. "Tilos a forgalmas helyen való ölés nyomós indok nélkül" csak, hogy tisztázzuk. Ezen a vázlatponton belül a két megidézett szerver szabályzat kettő különböző dolog, amik hasonlítanak egymásra, a szó szoros értelmében. VISZONT az egyik egy GYILKOSSÁGOT  említ az "ölés" szó alatt a másik pedig a "lövöldözést". Itt pedig, amit ért, hogy nyomós indok kell a gyilkossághoz. Ami nem elég, hogy összeverekedtek ott, majd a gyengébb lelő. Mivel forgalmashely.. Azt az agyoniskolázott dolgot pedig nem is értem, mert valószínűleg helyesírási hiba miatt, lett értelmetlen a mondat.
  • Az ATMR-re a szabályzat módosítás.. Egy olyan aki éppen csatlakozik be az adott bűnszervezetbe, hidd el, hogy nem az első dolga egy ATMR, mert valószínűleg azt nem tudná, hogyan kezdjen bele. Illetve egy Maffia vezér parancsa nélkül IRL sem tehetné meg.. Miért ? Mert a bűnszervezet feje nem részesülne, hogyha a "három testvérpár" meg fújná a szajrét. Ami meg 100% biztos, hogy eljutna a fülébe, a mai média miatt.
  • Még mindíg az ATMR csak másik pontra darabolva mondom, hátha így megérted. Itt is azt írod le, hogy kettő üti egymást 1"Egyedül nem lehet kezdeni egy ATMR-t" illetve 2"Az egész ONLINE frakciótagnak mennie kell rá".. Tehát az első annyit takar, hogyha egyedül van fent egy FK tag egy adott szervezetenbelül, akkor ő nem kezdheti el az ATMR-t. Második, tehát, ha van  fent 6ember egy frakcióból, akkor mind a hatnak ki kell mennie. Hiába, hogyha csak három frakció tag akar mindenkinek jelen kell lennie. Szerintem egy kis értelmezéssel lehet érteni mi a szabályzat ezen része, és mit is írtam ide. 
  • Az idézetet teljes mértékben nem értem, mert nem tudok hozzá csatolni semmelyik pontból hozzá kötni bármit is, hogy mi célt szolgál.
  • Rablással kapcsolatos dolgot ha átfogalmazod, akkor birok rá választ adni, mivel egy szimpla felszólítás nem azt jelenti, hogy nem léphetsz le...

-Ahoz pedig, hogy 28 évesen lassan brigádvezető vagy ahoz pedig csak gratulálni tudok.

-Tulajdonképpen, én szívesen megnézném azokat a műszaki rajzokat. Szeretem ha más munka részen is birom bővíteni az eszemet.

• Like 3
  • Haha 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.