Stark Létrehozva: Július 21, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 21, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < János > Mikor születtél? < 1994 > Mondj pár szót az aktivitásodról! < Minimum 2-3 óra/nap > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < VLA, ORFK, FBI, Önkormányzat> Miért ezt a frakciót választottad? < Kommunikatív frakció és változatos > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? < Igen> Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. < Mmorpg,Rpg játékok érdekelnek, ezen kívül minden amit robbanómotor hajt. Hobbim a vezetés, szeretek mászkálni az országban. Kőműves vagyok,jelenleg ez mellett a gépkezelőit intézem földmunkagépekre.(Henger,Univerzális kotrók, Forgókotrók,...)> Csatolj képet az UCP-dről! < https://kepkuldes.com/image/AoNaoc > IC Rész Jelentkező neve: < Stark La Fuente > Jelentkező születési helye, ideje: <La Solana 1990.02.09> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Teresa La Fuente > Jelentkező apjának neve: < Adriano La Fuente > Előző munkahelye(i): < Kiképzőtiszt (Spanyolország) > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Csapatban az erő. Ha nem működik együtt nem csak a csapat, hanem az egész rendvédelem, lehúzhatnák a rolót mindenütt. Mindenkinek megvan a helye a csapatban, és mindenkinek tudnia kell ki ki után következik. Pont úgy kell bánni egymással, mint otthon a család többi tagjával. Az együttműködés a csapatmunka első számú szempontja.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <Szüleim Spanyolországban élnek, édesanyám a Nyomozóirodánál, édesapám a Különleges erőknél szolgál. Nem kérdés hogy én milyen szakmát választottam. 31 éves Spanyol nemzetiségű vagyok.Több nyelven is beszélek, ezért eljöttem ide Los Santos-ba, hogy még többet kamatoztassam tudásomat, és átadjam másoknak azt amit én tudok. 21 évesen Kadétként kezdtem a pályafutásomat a Rendvédelem terén. 2 évnyi irodai munka után, hamar felkerültem a ranglétrán, egészen a Vezérezredesi posztig. Minden emberemtől a legkomolyabb munkafolyamatot vártam el mint fizikálisan, mint szellemileg. Rengeteg kiképzést tartottam a különleges erőknél is. Célom hogy a városokban minden rendvédelmi dolgozó minden állampolgárt a lehető legcélravezetőbben szolgálja és védje. Sosem voltam korrupt, akit rajta kaptunk az évek során nagyon hosszú időre hűvösre tettünk. Sajnos voltak a vezetőségben is korruptok, én ezt teljes mértékben elvetem. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kennedy Wilson Hozzászólva: Július 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! ((írj priviben egy időpontért, a meghallgatásra!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések