Stark Létrehozva: Július 25, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 25, 2021 Teljes neved: - Stark La Fuente - Rendfokozatod: - Kadét- Alosztály/Főosztály megnevezése(Ha van, ha nem vagy tagja egyiknek se akkor nincs-et írj): - nincs - Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: < Luke Alvez TörzsZászlós Justin Reid Hadnagy Hans Muller VezérŐrnagy > Egység azonosítója: < A-015> Az intézkedés megnevezése(traffipax, előállítás, kiképzés stb): < Előállítás,menekülés, ügyvédnek való hamis személy kiadás> Legalább 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel stb: < Egy meneküléshez erősítést kértek. Mire átöltöztem és előtte az őrse megérkeztem, a hölgyet megállították, és előállították. A kihallgatóba odaérve, pár perc után az ügyvédnek nevezett személy megérkezett. A felettesem felküldött intézkedni, majd egy egyszerű személyazonosság ellenőrzése során,és egy alapos motozás után, a fegyvereit elkoboztam majd lekísértem a vádlotthoz a kihallgatóba. 20 perc eltetltével kiderül az ügyvéd hamis személyazonosságot adott ki magáról és mindkettőjüket börtönbe zártam a felettesem parancsára a megadott idő és pénzbírság alapján... [Rendőrség] Stark La Fuente őrizetbe vette Rainie Yang játékost. Időtartam: 36 perc.((Pénzbírság))17.000$ [Rendőrség] Stark La Fuente őrizetbe vette Kady Yang játékost. Időtartam: 65 perc.((Pénzbírság))20.000$ > Kép(ek): < http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=561mta_screen_2021_07_24_.png> Megjegyzés: <Minden papír szerint történt.> 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések