Jelger Dam Létrehozva: Július 26, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 26, 2021 (módosított) Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. Üdvözletem, Marci vagyok. Bács Kiskun megyében éldegélek, Autószerelőként szeretnék tovább tanulni jövőre. Szabadidőmben számítógépen játszok különféle játékokkal leginkább MTA-val azon belül is itt nextgamingen, vagy biciklizni megyek haverokkal. Leginkább amik érdekelnek azok az autók, ebből kifolyólag minden kategóriában érdekelnek az autók. Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. Itt a szerveren Frakciók amiben voltam: OMSZ, 14th Willowfield Crips, PCP Towerhoods crips, W/S Tree TOP Pirus és most a T.E.K. A Szerveren elért eredményeim között áll a több mint 68 ezer játszott perc, és 26 db jármű. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nem vagyok rá a legbüszkébb, de az válljon mentségemre hogy ez volt az első rp szerver ahol rpzni kezdtem. Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nem voltam még bannolva,remélem nem is leszek. Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. Egy Adminsegéd feladata a kisebb kérdéseket válaszolja, ezzel megkönnyítve az adminok terhét. Aktivitási idő. naponta 4-5 óra aktivitás. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Vannak olyan dolgok amit csak egy jó,erős tartós csapat bír véghez vinni. Miért pont téged válasszunk? úgy gondolom ezt a terhet eltudnám viselni,volt már rajtam egyszer kétszer idéglenes adminsegéd. Miért jelentkeztél adminsegédnek? segítőkész vagyok, szeretek segíteni bárkinek. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) -Megértő vagyok. - Pozitívan állok a dolgokhoz. -Segítőkész vagyok. - Barátságos vagyok. Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) -Könnyen felkapom a vizet, de ez hamar elmúl. -Néha önfejű vagyok. - Szoktam káromkodni. - Néha megmondom a véleményem ha az másokat meg is bánt. Edited Július 27, 2021 by Ethan Hill. 5 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Július 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2021 (módosított) Szia! Egy ideje már ismerlek. sokat tanultál rp terén is. Sok sikert a laphoz! TÁMOGATOM! Edited Július 26, 2021 by Moss 3 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 26, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2021 Szia, jól összeszedett lap lett, nem egyszer voltál IDG AS, megérdemled te ezt. TÁMOGATOM. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 27, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 27, 2021 Szia! A lapod formázása tetszetős, gondolataid összeszedettek, ugyanakkor van pár dolog, amit még pótolni kell, hogy jó lapnak lehessen mondani. Túl rövid. Mint az IC mint az OOC. A csapat munkáról írt véleményed nem egy vélemény, ez egy tény, de nem derül ki, hogy mit is gondolsz pontosan a csapatmunkában való dolgozásról. (És nincs elég alaposan kifejtve) Az adminisztrátor feladatáról nem írtál, AS-ről is csak egy mondatban, pedig ezt a részt is alaposan ki kell fejteni. On 2021. 07. 26. at 16:01, Ethan Hill. said: Miért jelentkeztél adminsegédnek? segítőkész vagyok, szeretek segíteni bárkinek Ez inkább egy pozitív tulajdonság, de még elfogadható. On 2021. 07. 26. at 16:01, Ethan Hill. said: Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) -Pozitív vagyok, mindig a legjobbat remélem. - Pozitívan állok a dolgokhoz. Ez a két tulajdonság gyakorlatilag ugyanazt jelenti. Mivel régóta ismerlek, és tényleg helyt álltál IDG ként, és nekem a gyakorlatban bemutatott példa sokkal többet ér, mint bármilyen szép/ csúny lap, ezért azt mondom, hogy ha ezeket a hiányoságokat javítod TÁMOGATOM, amennyiben nem javitod, TARTÓZKODOM, ugyanakkor minden esetben Sok sikert hozzá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Október 29, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2021 Kedves Jelentkező! Az adminsegéd jelentkezési lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így ez elfogadásra kerül! A TeamSpeak3 meghallgatáshoz egyeztessünk egy időpontot úgy, hogy felkeresel privátban itt fórumon, vagy discordon. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések