Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Ethan Hill adminsegédnek való jelentkezése.

Jelger Dam

Ajánlott bejegyzések

Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt,
hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.

Üdvözletem, Marci vagyok. Bács Kiskun megyében éldegélek, Autószerelőként szeretnék tovább tanulni jövőre. 

Szabadidőmben számítógépen játszok különféle játékokkal leginkább MTA-val azon belül is itt nextgamingen,
vagy b
iciklizni megyek haverokkal. Leginkább amik érdekelnek azok az autók, ebből kifolyólag minden kategóriában érdekelnek az autók.

Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.

Itt a szerveren Frakciók amiben voltam: OMSZ, 14th Willowfield Crips, PCP Towerhoods crips, W/S Tree TOP Pirus és most a T.E.K.

A Szerveren elért eredményeim között áll a több mint 68 ezer játszott perc, és 26 db jármű.

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Nem vagyok rá a legbüszkébb, de az válljon mentségemre hogy ez volt az első rp szerver ahol rpzni kezdtem.

img%5D

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
Nem voltam még bannolva,remélem nem is leszek.

img%5D

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.

Egy Adminsegéd feladata a kisebb kérdéseket válaszolja, ezzel megkönnyítve az adminok terhét.

Aktivitási idő.
naponta 4-5 óra aktivitás.

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

Vannak olyan dolgok amit csak egy jó,erős tartós csapat bír véghez vinni.

Miért pont téged válasszunk?

úgy gondolom ezt a terhet eltudnám viselni,volt már rajtam egyszer kétszer idéglenes adminsegéd. 

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

segítőkész vagyok, szeretek segíteni bárkinek.

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

-Megértő vagyok.
- Pozitívan állok a dolgokhoz. 
-Segítőkész vagyok.
- Barátságos vagyok.

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
-Könnyen felkapom a vizet, de ez hamar elmúl.

-Néha önfejű vagyok.

- Szoktam káromkodni.

- Néha megmondom a véleményem ha az másokat meg is bánt.

Edited by Ethan Hill.
  • Like 5
  • Haha 1

• Jelger Dam changed the title to Ethan Hill adminsegédnek való jelentkezése.
  • Főadmin

Szia! A lapod formázása tetszetős, gondolataid összeszedettek, ugyanakkor van pár dolog, amit még pótolni kell, hogy jó lapnak lehessen mondani.

• Túl rövid. Mint az IC mint az OOC.
  • A csapat munkáról írt véleményed nem egy vélemény, ez egy tény, de nem derül ki, hogy mit is gondolsz pontosan a csapatmunkában való dolgozásról. (És nincs elég alaposan kifejtve)
  • Az adminisztrátor feladatáról nem írtál, AS-ről is csak egy mondatban, pedig ezt a részt is alaposan ki kell fejteni.
On 2021. 07. 26. at 16:01, Ethan Hill. said:

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

segítőkész vagyok, szeretek segíteni bárkinek

• Ez inkább egy pozitív tulajdonság, de még elfogadható.
On 2021. 07. 26. at 16:01, Ethan Hill. said:

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

-Pozitív vagyok, mindig a legjobbat remélem.
- Pozitívan állok a dolgokhoz. 

• Ez a két tulajdonság gyakorlatilag ugyanazt jelenti.

Mivel régóta ismerlek, és tényleg helyt álltál IDG ként, és nekem a gyakorlatban bemutatott példa sokkal többet ér, mint bármilyen szép/ csúny lap, ezért azt mondom, hogy ha ezeket a hiányoságokat javítod TÁMOGATOM, amennyiben nem javitod, TARTÓZKODOM, ugyanakkor minden esetben Sok sikert hozzá!

• Köszi 1

• 3 months later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.