Noah Richard Létrehozva: Július 27, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 27, 2021 Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: <Noah Richard> OOC név: <Vecsei Bálint> Mikor születtél, hány éves vagy? <2005.07.27. És ma töltöttem a 16.életévem> UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: <még nem voltam adminjailbe > Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: <Bálint vagyok 16 éves, érdeklődésem legjobban a mezőgazdasági gépek munkák fele, hobbik:biciklizés, fotózás. Mezőgazdasági iskolában tanulok most leszek 10.évfolyamos> Miért döntöttél az OMSZ mellett? <mindig érdekelt ez a frakció, mindig amikor engem jöttek gyógyítani a mentősök kíváncsian figyeltwm, hogy hogyan csinálják és ez úttal nekem is meg tetszett, meg persze érdekel a nagyon színvonalas Rp-k is > Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] <4-5,6 órát lennék aktív vagy mikor hogy lehet több vagy kevesebb > Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? <TS el rendelkezem, csak a mikrofonom kell be lőjjem, hogy lehessen hallani > Egyéb, amit szeretnél közölni: <más olyan szerintem nincs > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 27, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek keress fel privát üzenet formájában, és egyeztetünk a továbbiakról! Megjegyzés: Boldog születésnapot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések