Kady Yang Létrehozva: Július 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 28, 2021 Üdv sziasztok, lenne egy ötletem a login screen-el kapcsolatban Mégpedig az hogy ezt az animációt cseréljük le egy alap fekete háttérre illetve bármilyen NG képre mert sokaknak fps droppot okoz ráadásul felesleges mert igaz jól néz ki de ha az fps szenvedi kárát sok hasznát nem látom így a bejelentkezés gyorsabb lenne, köszönöm hogy szántatok időt az ötletem el olvasására és arra kérlek fontoljátok meg mert szerintem nem rossz ötlet! Puszi és pacsi mindenkinek! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Július 28, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 28, 2021 Szia! Értem mint mondasz, de ha egy fekete képet rakunk oda vagy bármit, akkor is akadni fog a képernyő, és addig nem enged regisztrálni/bejelentkezni, vagyis semmit nem tudsz csinálni,( remélem erre gondoltál) 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kady Yang Hozzászólva: Július 28, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 28, 2021 Pontosan erre igen, de nagyban befolyásolja szerintem az fps droppot az anim a háttérben Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Július 28, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 28, 2021 Háttérnek teljesen mindegy, hogy mit állítanak be, mivel a login képernyő előtt töltődik be az összes autó, kiegészítő modell, maga a san andreas pálya, stb, azon nem lehet javítani, ilyen az MTA. Ha beraknának egy statikus képet, akkor is ugyanez fog történni, max nem látod, hogy a háttér (azaz a pálya) éppen töltődik, de attól még akadozni fog, és ugyanúgy nem tudod emiatt egyből írni az adataid. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kady Yang Hozzászólva: Július 28, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Július 28, 2021 Áhh így már világos, köszönöm szépen hogy el magyaráztad akkor törlöm is a témát szerintem mert értelmetlen! Pacsi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Július 28, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 28, 2021 Nem kell törölni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 28, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 28, 2021 Ezen már nincs mit megbeszélni. @Edgar Allanmindent leírt, valóban ez a helyzet, szóval Zárom, a felesleges kommentek elkerülése érdekében. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 30, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2021 Így van, tökéletesen leírták fentebb, sajnos mindegy mit állítunk be. Viszont egy erősebb géppel nagyon kevés ideig van ilyen probléma. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések