madison_miller Létrehozva: Július 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 29, 2021 IC/InGame neved: Madison Miller A ban időpontja: 2021.07.21 21:14:56 A ban oka: Jailok,Bannok sokasága, PP-s item kicsomizása A ban időtartama: 2036-07-21 21:14:56 Admin neve, aki bannolt: Engi Miért szeretnéd az unbant? Ahogy írtam már előző UB kérelmemben is, megbántam amit csináltam és hülyeség volt. Engivel megbeszéltük, hogy 29-én írhatok új UB kérelmet, és addig eldönti a sorsom. Még egy ilyen nem fog előfordulni, megígérem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Július 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Július 29, 2021 Szia! Én általában bízok az emberekben, és az adok még egy esélyt híve vagyok. Az előbb említethez tartom most is magamat, az UB-t megkapod feltételekkel. Bármi ehez hasonlót csinálsz a ban visszakerül. Az UB fejében 300 perces Adminjailben részesítelek. Remélem ténylegesen megbántad, és többet nem teszel ilyet. A kérelmet Zárom/Helyezem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések