Justin Reid Létrehozva: Július 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Július 29, 2021 (módosított) IC RÉSZ Neve, és rendfokozata: < Justin Reid | Hadnagy > Jelvényszáma: < 5004 > Jelenlegi alosztálya: < - > Alosztály ahová az áthelyezést kéri(Készenléti rendőrség, nyomozó alosztály) < Készenléti rendőrség > Miért kéri az áthelyezést az adott alosztályba? < Szeretnék a KR alosztályba bekerülni, ugyanis a KR-ben sokkal nagyobb próbára tudom tenni a teljesítményemet. > Milyen tapasztalatokkal rendelkezik amelyek segítenék magát az adott alosztályban? < Részt vettem rengeteg gyakorlaton illetve a járművek vezetésében sem vagyok rossz. > OOC RÉSZ Engedélyezve lett-e már az alosztály vezetőjével az áthelyezés? < Igen > Megjegyzés: < - > Edited Július 29, 2021 by Justin Reid Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Július 30, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2021 Tisztelt kolléga! Örömmel tájékoztatom, hogy az áthelyezési kérelmét elfogadjuk! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések