Willis Létrehozva: Augusztus 30, 2021 Megosztás Létrehozva: Augusztus 30, 2021 (módosított) OOC önéletrajz: Sziasztok, Zsombi vagyok, 13 éves októberben töltöm a 14 évet, Dunakeszin születtem és jelenleg is ott élek. Most megyek a 8. osztályba és. Az a tervem hogy bejussak, a Váci Boronkay György műszaki gimnáziumba. Jó tanuló vagyok 4,30 az átlagom. Eredményesen végzem a dolgom, mint ahogy eddig is tettem. Hobbim az RP-zés, illetve a biciklizés, mind a 2-t nagyon szeretem. Mindig amikor a 2 közül valamelyiket csinálom kikapcsolódom. Nyáron mindig szoktunk menni a barátaimmal biciklizni. A szerveren napi 4-5 órát tudok játszani minimum, de szinte mindig akár többet is. De most mivel kezdődik a 8. 2 napon belül, lehet egy picit kevesebbet fogok tudni lenni, mivel nem szeretnem, hogy a játék a tanulmányaim kárára menjen. Este és Délután tudok lenni van olyan amikor reggel is. Ez attól függ hogy van e az nap dolgom pl segíteni vagy. Az RP-t tekintve kb 2 éve játszok, és a szerveren is 2 éve játszok, kisebb nagyobb kihagyásokkal. A Szerveren van most jelenleg több mint 16215 percem. Mióta Rp-zek: -2 éve RPzek Szerverünkön lévő játszott perceid száma: -16215 a pályázat beadásának pillanatában. Jail/Bann: https://imgur.com/a/2ZNfD3w (Tudom van egy pár, de remélem egy esélyt azért kaphatok) Ic önéletrajz: Vittorio Lo Galbo a becsületes nevem, 1991-ben születtem a Los Santosi kórházban, Anyám és Apám nagyon örült nekem mikor a világra jöttem. Apámat: Vittorio Lo Cordano-nak hívták, Anyámat: Bambi Aira-nak. Anyám-nak volt egy étterme . Apánk Ügyvéd volt. Teltek múltak az évek megszületett az öcsém, ekkor én 4 éves voltam. Akkor már jártam az óvodát. Eltelt 2 év Végeztem az óvodával. ekkor voltam 6 éves, öcsém pedig 2. Öcsémet Vittorio Lo Gonzalo-nak hívták. Teltek múltak az évek kijártam az általános iskolát. Majd középiskolában apám után ügyvéd szerettem volna lenni. Majd kilencedik első félévében rossz társaságba keveredtem, elkezdtem inni,kocsikat lopni,drogozni, fegyverekkel kereskedni. Anyám nem tudott róla, apám tudta de őt nem nagyon érdekelte ez az egész, ő mindig elment esténként és hajnalba jött haza , vagy éppen reggel. Mikor egyik este haza értem apám után elkezdtem kutakodni, hogy hova mehet el esténként. Átkutattam a szobáját. Kutattam , kutattam egyszer csak találtam a fiókba egy kis kaliberű fegyvert , nagyon meglepődtem akkor. Anyámnak nem szóltam ez ügyben. Másnap otthon maradtam megvártam amíg elmegy apám otthonról. El is ment este 10 óra fele elindultam utána. Gyalog ment egy ideig majd felvette egy fekete kocsi, én elkezdtem követni őket. Amikor észre vettem hogy megálltak egy fura helyen ahol nagyon sok ember volt. Akkor megfigyeltem hogy merre mennek, elindultam utánuk lopakodva, amikor majdnem besikerült lopakodni észre vettek. be is vittek a házba. Apám ott ült a székben.Nagyon meglepődtem amikor láttam hogy apám az. Kérdőre vontam hogy mi ez az egész. ő elmondott mindent, hogy ő a maffia feje, vannak emberei stb. Megkérdeztem tőle hogy anyám tud e erről, ő erre így felelt " Igen tud ". Ekkor mondta apám hogy ha ő meghal én fogom vezetni a maffiát, És arra kért hogy öcsémnek ne szóljak erről. Elmúlt pár év Apám és anyám éppen tartott haza felé amikor egy balesetben szenvedtek este, amikor ezt a hírt meghallottam akkor nagyon ideges lettem. Öcsémet felkerestem és elmondtam neki mindent. Megkérdeztem hogy akar e csatlakozni. Erre ő azt mondta hogy akar, mind ketten azon vagyunk hogy kiderítsük ki okozta ezt a balesetet. Lehet egy másik maffia/banda. Maffia története: A La Cosa Nostra a leghíresebb olasz maffiacsoport, a 19. században alakult Szíciliában viszont a század végén megjelentek az USA keleti partján is a kivándorlási hullámoknak köszönhetően. Az LCN-en belűl 5 család volt ezek voltak a Bonanno, a Colombo, a Gambino, a Genovese, és a Lucchese(Ők voltak A Bizottság) erre az 5 családra osztották az országot. A Cosa Nostra egyszerre jelenti a szicíliai és az amerikai maffiát. Ahhoz, hogy valaki a Cosa Nostra tagja lehessen valaki legalább egy befutott embernek, a család egyik tagjának kellett beajánlania, és végre kellett hajtania egy elrendelt gyilkosságot a főnök akarata szerint. Giuseppe Esposito volt az első szicíliai maffiatag, aki Amerikába emigrált de később visszatoloncolták Olaszországba. Frakció leendő neve, kiket hoznál: Neve: La Cosa Nostra Tagok: Legalább 4-5 barátom Frakció felépítése, rangok,leaderek, alleaderek száma, stb: Cameriere: Az Étterem dolgozója, még nem beavatott tag, nem tud az illegális tevékenységekről. Picciotto: Az étterem dolgozoja is egyben, tud az illegális tevékenységekről, de még nem nagyon vesz részt ezekben. Soldato: Beavatott, tud minden illegális tevékenységről és részt is vesz azokban. Caporegime: Vannak emberei,A kisebb rangon lévő embereket irányítja. Capo Bastone: Ha a LEADEREK nincsenek fent a szerveren, Ő irányitja az egész maffiát. Consigliere: A főnők jobb keze, van beleoszlása az ügyekben. (AlLeader) Don: a Maffia feje. (FőLeader) -Leader: 1db (Jó magam) -Al-Leader: 1db (Vittorio Lo Gonzalo) Céljaid a frakcióval kapcsolatban: -Eléggé sokat tudnék foglalkozni a szerverrel/frakcióval,Mivel elég sokat vagyunk a szerveren aktivak. -Egy RP-s sok színű frakciót tudnánk össze hozni a szerveren. -Nem csak ATM Rablást, Bankrablás,Túszejtés RP-ket akarnánk csinálni, hanem sok más dolgot is. -A frakciót szeretnénk hosszútávra tervezni. -Szeretnénk a Banda tagokkal szövetséget alkotni. -Minél többen legyünk a Frakcióba. -Aki ebbe a frakcióba belép, az ne úgy lépjen ki hogy haraggal váljunk el. -Egyben egy barátságos,Összetartó frakciót szeretnénk össze hozni. Igényelni kívánt frakció autók: -2db Mercedes G65 -3db BMW M5 E60 (persze ha mind ez megoldható) Miért téged válasszunk? -Napi 4-5 órát mindig fent vagyok a szerveren(ha nincs dolgom) -Nem káromkodok. -Mivel voltam már pár frakcióba szereztem sok tapasztalatot ezért szerintem eltudnák vezetni egy maffiát. -Meghallgatok mindenkit. -Konfliktusokat jól kezelem. -Barátságos vagyok. Milyen tapasztalataid vannak a leaderség terén? NextGaming szerveren: -Piru (Alleader) -PD&TEK 2x(Őrmester) -OMSZ(Ápoló) Más Szervereken: -LCN (Alleader) -PD&TEK&NNI2x(FőLeader) -Ballas -LS-AMV(FőLeader) Skinek, mappolás képek/videó: Skineket és mappolásokat küldünk, ha esetleg sikerül a pályázat. UI: Köszi hogy elolvastad a lapom! Remélem tetszik! Edited Augusztus 30, 2021 by Henry Wilson 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nagy László Hozzászólva: Augusztus 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 30, 2021 Szia! Szerintem a lap jól összeszedett lett, szerintem alkalmas lennél leadernek. TÁMOGATOM! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Szeptember 4, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2021 (1) Nem tudom, miért a haverod ír kommentet, hogy támogatja. (2) A történetet netről másoltad, csak átszerkesztetted pár helyen. Eddig tartózkodom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Szeptember 4, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 4, 2021 Szia! A lapodban felfedezhető elég sok hiányoság, de láttam már rosszabbat/rosszabbakat is. Teli van megfogalmazási és nyelvtani helytelenségekkel. Lásd: On 2021. 08. 30. at 16:48, Vittorio Lo Galbo said: Elmúlt pár év Apám és anyám éppen tartott haza felé amikor egy balesetben szenvedtek este, Itt gondolom azt akartad írni, hogy "balesetet szenvedtek". Formázása szerintem nem a legjobb, vigyél bele egy kis színt. A rangokban van olyan, hogy az étterem dolgozója, miközben a maffia legál oldaláról semmit nem írtál. Azért van pár pozitív dolog is, amit megszeretnék említeni. Az előző kommentben írt 2. ponttal, miszerint a netről van a maffia története, csak átírva, azért nem értek egyett, mivel ez nem egy fiktív maffia. Ez egy IRL is működő bűnszervezet, melynek a történetérők kénytelen vagy az interneten talált anyagból dolgozni, ezért örülök, hogy nem csak egy wikipédia ctrl+c és ctrl+v volt, hanem legalább vetted a fáradságot, és kicsit átfogalmazva írtad meg. Azt is díjazom, hogy még mindig nem adtad fel annak reményét, hogy a szerveren frakciót vezethes, annak ellenére, hogy már több pályázatot elutasítást nyert a múltad miatt. Én alapvetően mindenkit a lapja alapján ítélek meg, vagy a jelenje alapján, ha ismerem. A múltat kevésbé szoktam figyelni, mert mindenkinek jár egy 2. esély. (Nyílván ha az elmúlt 1-2 hónapban volt egy banja az illetőnek, akkor azt mondom még várjon vele, de ha legalább fél éves, akkor már elgondolkodok, hogy talán érdemel még 1 esélyt) Összeségében, ha javitod a fent említett hibákat/hiányoságokat, egy szép és jó lap is lehet ebből. Sok sikert! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Szeptember 5, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2021 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! Indok : A lap formázatlan, egyhangú. Néhol hiányos, nyelvtanilag helytelen. Adminjailek sokasága, ill. egy bannal is rendelkezel. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések