Stark Létrehozva: Szeptember 19, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 19, 2021 ---> Elsősorban az illegális és legális frakciók közötti viszályok. Illegális területre rendvédelem ne léphessen, hiszen mindenki szeretné ha valami hatása egyen ha bandatag. Illegális terület maradjon meg a frakcióknak, ahol bármit bárhogyan csinálhatnak. Saját területükön az illegálisok csinálhassanak azt amit akarnak. Legalább ennyi járjon az illegálisoknak, és ha egy PD Lincolnban betéved arra, ha úgy gondolják minden szankció nélkül szétlőhessék a rendvédelmis tagot.... Azért RP-zik egy csoport bandát, hogy tartsanak tőlük. IRL nem történne meg hogy minden szankció nélkül kocsikázik egy bandaterületen egy rendvédelmis. ---> Rendvédelemmel kapcsolatban. Minden rendvédelmis tagnak, valamennyire olcsóbban, de MEG KELLENE vennie a szolgálati fegyvereket... Nem valami igazságos, hogy nem kell a rendvédelemnek a fegyverekkel foglalkozni. Szolgálatba léptem és ennyi, van ami kell.... Ez nem jó... Kicsit kapjanak több fizetést, de minden halál után, saját zsebből vegyék meg a fegyvereket... Ne legyenek teleaddolva fegyverekkel... Remélem értitek ha belegondoltok, mire is akarok kilyukadni.... Nem lenne fun érzetem, hogy a pd-s ha meghal, nem történik semmi különös vele, mert ugyanazokat a cuccokat visszakapja és csá, minden kezdődhet előröl. ---> Trafipax. Legyen megduplázva a büntetés, mert nem reális az ahogy most van. Legyen kiegyensúlyozva a fizetésekhez, és aki gyorsan hajt, az ne hajtson gyorsan, csak ha a helyzet úgy kivánja... Száguldozást kicsit visszább lehetne fogni. ---> ATM rablás. Legyen az ATM rablás napi limitje úgy állítva, hogy egy 12 tagú csoport, többet rabolhasson, mint egy 3 tagú csapat. ---> Ütközések. Ha ütközöm egy autóval, több hp-m menjen le, hisz has IRL-re alapul a szerver, egy nagy ütközést, anim nélkül ne ússzak meg. Sokkal több munkája lenne a Mentősöknek, és aki mentős RP-t szeretne, lenne értelme, haszna.... Ha szeretnétek még ilyen ötleteket, akkor szívesen írok. Ha nem , akkor kérlek írjátok le azt is ha semmi értelme a dolgoknak. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 19, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2021 Szia! Az én meglátásaim az ötleteiddel kapcsolatosan: Az ütközéssel kapcsolatos ötletedet támogatom alapvetően, az más kérdés hogy a játékosok is támogatnák-e. Az ATM rablással kapcsolatos szabálymódosítást tudnám támogatni, de jelenleg szerintem nincs olyan sok értelme, inkább ha végre összejön egy átlagos playerszám. A rendvédelmisekkel kapcsolatos ötletedben bizonytalan vagyok, viszont látok benne valamit. A többi ötleteddel nem tudok érvényesülni, nem tudom őket támogatni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Szeptember 19, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2021 Szia! A bandaterületre ne menjen rendvédelmis azt támogatni tudom bizonyos feltétellel, mégpedig ne a szerelőfelé vezető Gantonnál legyen. (nem kivitelezhető, hogy arra ne menjünk, az a legrövidebb út a szerelőtepehez) A fegyver megvétele magam részéről nem értek egyet. Az ATMRről Laci véleményét osztom. A trafi igazából nekem lényegtelen, jelenleg simán megtudom Ic engedni a gyorshajtást. Ütközést támogatnám, viszont az tudomásom szerint nehezen kivitelezhető. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 19, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2021 5 órája , Stark La Fuente said: Minden rendvédelmis tagnak, valamennyire olcsóbban, de MEG KELLENE vennie a szolgálati fegyvereket... Nem valami igazságos, hogy nem kell a rendvédelemnek a fegyverekkel foglalkozni. Szolgálatba léptem és ennyi, van ami kell.... Ez nem jó... Kicsit kapjanak több fizetést, de minden halál után, saját zsebből vegyék meg a fegyvereket... Ne legyenek teleaddolva fegyverekkel... Remélem értitek ha belegondoltok, mire is akarok kilyukadni.... Nem lenne fun érzetem, hogy a pd-s ha meghal, nem történik semmi különös vele, mert ugyanazokat a cuccokat visszakapja és csá, minden kezdődhet előröl. Ezzel az a probléma, hogy egy redutynak sok különböző oka lehet, aminek nincs köze a játékosnak, pl. reconnect, kifagyás, stb, de értem a lényegét a dolognak. Plusz lehet így még kevésbé akarna valaki rendvédelmi tag lenni. 5 órája , Stark La Fuente said: --> Trafipax. Legyen megduplázva a büntetés, mert nem reális az ahogy most van. Legyen kiegyensúlyozva a fizetésekhez, és aki gyorsan hajt, az ne hajtson gyorsan, csak ha a helyzet úgy kivánja... Száguldozást kicsit visszább lehetne fogni. Nem rég volt növelve a büntetések ára, nem egy olyan ötlet, ami megtartaná a játékosokat. 5 órája , Stark La Fuente said: ---> ATM rablás. Legyen az ATM rablás napi limitje úgy állítva, hogy egy 12 tagú csoport, többet rabolhasson, mint egy 3 tagú csapat. A PD-sek kis létszáma miatt vannak az ATMR-es limitek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Szeptember 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2021 Szia ! Szeretném le írni az én szempontomat is... Ütkötéssel kapcsolatos ötletedet támogatom. A banda területre ne mehessen ki rendőr azt hülyeségnek tartom. Miért ne járőrözhetne ott ? Nem szeretném kifejteni, hogy miért nem támogatom... ATMR limitet feleslegesnek tartom. Trafipax realitása már most nem reális... aki 300al megy, és megbünteti a trafi $1000-ra bünteti meg.(persze ennek meg van a maga oka, jelenlegi balanchoz, meg pont jó.) Ezt kivitelezni, globális ár csökkenéssel lehetne realizálni fizuk, kocsik, trafik, büntetések csökkentésével. Rendvédelmis ötleted szerintem felesleges hozzá nyúlni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések