Stark Létrehozva: Szeptember 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 29, 2021 1. Ketrec menüje lehetne teljesen sötét hátteres. Nehezen észrevehető néha bizonyos pozícióban a menü(A ketrec letétele és a döglött hal berakás menüre gondolok...) 2. Ha NETWORK TROUBLE-t kapok, és megszakad a kapcsolat valami miatt. Ne tűnjön el a lerakott ketrec. Ha megszakad a kapcsolat és lent van 16 db ketrec, utána nem tudom felvenni őket. 3. Amikor lerakom a ketreceket, csak akkor jelezze a térkép piros CP-vel a ketrecet, amint letelt a 15 perc. 4. Szerintem jó lenne ha a ketrec vásárlós CP-k kicsit odébb lennének rakva a kikötőtől. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 3 órája , Stark La Fuente said: 4. Szerintem jó lenne ha a ketrec vásárlós CP-k kicsit odébb lennének rakva a kikötőtől. Hol és miért? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Mikor ode kell menj vásárolni csalit, avagy döglött halat, valamikor 2 cp-n is áthaladok és folyton feldobja hogy vegyek ketrecet, és lefrízel. Nehéz elkerülni úgy hogy ne menjek bele mikor nem kellene. Sokadszor már zavaró tud lenni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 15, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 15, 2023 Szia. Rákász meló azóta kapott frissítést. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések