Stark Létrehozva: Szeptember 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Szeptember 29, 2021 Amikor felveszem a munkakocsit, jó érzés volna ha én választhatnám ki hogy épp melyik útvonalon akarok közlekedni. Lehetne egy külön CP amikor végeztem egy bizonyos útvonalamon, és ahhoz a bizonyos CP-be beleállva kiválaszthatnám épp akkor melyikre akarok menni. Lehetne mondjuk...: 1. LS-ben 3-4 útvonal. 2. Távolsági útvonalak. 3. SF-ben útvonalak. 4. Külön külön Városból faluba. stb..... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Szia. Maga az elképzelés, hogy ne csak 1 útvonal legyen, hanem opcionálisan választható legyen, tetszik, de akár azt is támogatnám, ha több random buszjárat lenne, amin szolgálatot kell teljesíteni. Ha mégis a választásos elképzelésre kerülne sor, akkor én inkább egy peddel oldanám meg, akire kattintva kiválaszthatjuk hogy melyik járaton akarunk melózni. Tetszik az ötlet, én támogatom. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2021 Sokat dobna a szerver életében ha az ilyen fajta munka egyedileg kapna választható folyamatokat, mert egy az hogy mindenki úgy érzi övé az irányítás, így jobb kedvel foglalkoznának a melóval, másrészt nem lenne monoton a munka, amit egyhamar nem lehetne megunni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés