Stark Létrehozva: Október 1, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 1, 2021 (módosított) Magamról: 27 éves vagyok, Jani-nak hívnak. Csongrád megyében élek, szinte napi szinten dolgozom még hétvégén is. Mély építészet, és térburkolatokkal foglalkozó cégnél dolgozom 5 éve már. Szabadnapjaimkor, és esténként szeretek mta-val foglalkozni. Amikor nem mta-val játszom, kocsikázok, ritkán horgászni is elmegyek haverokkal. Van egy Opel Astra f 1.6-om, amit ki szeretnék fullozni. Minden extrát beleakarok tenni, és egy egyedi festést adni a verdának. Lóerőből is amennyit csak lehet a legtöbbet előhívni belőle. Magamról a játékban: Egy Ladám, és egy Dodge Challenger típusú kocsim, valamint egy reefer hajóm van jelenleg. Gyűjtögetek csak, nem vagyok valami nagyravágyó, így nem költök felesleges dolgokra. Az összes munkát kipróbáltam már, de legtöbbször csak Olajszállítózom. Rendvédelemben voltam egy rövid ideig, de ott nem találtam a helyem. Jelenleg a Vagos bandát működtetem, remélhetőleg majd nagy sikerrel, amikorra újra nagy lesz a játékosok száma. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Nem voltam még bannolva. Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? Adminisztrátor feladata a szerveren leginkább a konfliktusok kezelése. Szabályzatszegők figyelmeztetése, a kialakult helyzethez képest a büntetés kiosztása. Játékosok motiválása a szerverrel kapcsolatban. Nagyvonalakban a szerveren zajló élet figyelemmel követése. Bug által elvesztett itemek, bug általi kocsi tk, stb... szituáció kezelése. Admin szinttől függően, egyéb feladatok ellátása, pl.:(Forum, mappolások, intik, testreszabások, panaszok kezelése, stb...) Adminsegédek feladata a kezdő játékosok segítése, például nem találnak egy helyet vagy NPC-t és ők megmutatják neki, de legfőképp információ hiányában nem tudnak bármilyen dolgot, akkor ők el tudják magyarázni ((pm:)) formájában távolról is. RP tudás átadása, szerverszabályok ismertetése legalább alap szintet, és ha a kezdő játékosnál vagy bárkinél olyan dologra figyel fel ami nem szabályos, elmondani neki miképp lenne jó. Aktivitási idő. Napi 2-5 óra amit tudok lenni, átlagban. Amennyire tudok, aktívan vagyok a szerveren... v Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Csapatmunka nagyon lényeges dolog, hisz községben az erő. Terhek megosztása, közös élmények, közös munkák, valamint a közös célok viszik előre a csapatot így mindenki egyformán részesül a dolgokból ha jó ha rossz. Ha valaki nem tesz a csapatért, nem adja bele azt amit tud, az nem a csapatba való mert nem lehet rá számolni amikor szükség lenne rá. Csapatmunka nélkülözése miatt veszik el sok szerver, legyen bármiről is szó. Miért pont téged válasszunk? Kreatív vagyok, érett és nem hazudozó. Szeretek rp-ni, és díjazom a jó magatartást. Nem sok elvárásom van. Szeretném ha a vezetőség megismerne, és látná a segítő szándékomat. Át tudok írni scripteket, de annyira nem tanultam ki a dolgot... Hobbi szinten foglalkoztam editeléssel, de abbahagytam. Lényegében ismerem a rendszereket. Emberismerő vagyok, és értek a pszichológiához is valamelyest. Nem hajtok a vagyonra, sem arra hogy feltűnősködjek mondjuk az adminnal. Kinőttem ebből a korból. Sokat foglalkozom a rám bízott feladatokkal, nem hanyagolok el semmit. Miért jelentkeztél adminnak? Jó lenne a csapat tagja lenni, mert be tudnám bizonyítani hogy megérem az időmet. Ha kapok lehetőséget, segítek. Szeretnék aktív részese lenni a szervernek úgy, hogy mindig tudjak segíteni minden játékosnak aki felkeresne segítségért. Adminsegéd nem szeretnék lenni, voltam már nem egyszer, de avval nem tudok kellő segítséget nyújtani a játékosoknak. Nincs jogom egy vitát elrendezni, vagy ha végignézem hogy lagg miatt felborul egy játékos kocsival nincs lehetőségem segíteni rajta. Nincs lehetőségem szankcionálni ha funol valaki. Én akkor is a szerveren lennék, ha én lennék egyedül fent, mint az elmúlt időben. Én nem azért járok fel a szerverre hogy fegyver rp-zek, vagy idegesítsek másokat, funoljak. Tetszenek a rendszerek, a szerver módosítások, és maga a játékmenet/történet. Ezt szeretném elősegíteni. 100% hogy van olyan dolog amit még én sem tudok, és biztosan van olyan szabályzat is amit hirtelen fejből nem tudnék elmondani, de ezek megtanulható dolgok. De a becsületet és az odaadást nem úgy adja sok ember, mint ahogyan én tenném. Pozitív tulajdonságok.: Kommunikatív Odaadó Szorgos Tanulékony Érett Nem kivételező Negatív tulajdonságok.: Haragtartó Túl lényegre törő Engedékeny Túl komolyan veszek dolgokat. Edited Október 1, 2021 by Stark La Fuente 3 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Október 1, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2021 Szia! Nekem tetszik a lapod formázása, és tartalmilag is helyén van. Semmi kivetni valót nem találok a lapban, magam részéről most ezt a lapot TÁMOGATNI tudom. Sok sikert hozzá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 1, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2021 (módosított) Szia ! Le írnám az én szemszögemet is a lapról... Röviden tömören, a formázás, és az tetszik benne, hogy nem egy sablon lap. De viszont tartalmán át futva, volt egy két dolog amit cáfolni tudnék... Ha rám hallgatsz, adsz neki egy tartalom átírást... Nem támogatom! Edited Október 1, 2021 by Ryder 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Október 1, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2021 Egy két mondatot kivettem belőle, ami tényleg nem létfontosságú hogy itt legyen. Köszönöm a tanácsot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Alvez. Hozzászólva: Október 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 14, 2021 Sziasztok! Én is leírnám a véleményem a lapodról. A formázás és az egész lap jól sikerült, tényleg látszik hogy dolgoztál rajta. De jóval másabb a meglátásod mint néhány embernek ami ügyek megoldásában hátrány is lehet(remélem érted mire gondolok). Látszik hogy szeretnéd megkapni a lehetőséget, hogy megpróbáld megállni a helyed admin ként, de volt pár olyan mondatod Discordon ami nem mond el túl jó dolgokat rólad. Összességében a lapod jól sikerült, de ettől függetlenül nem támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Október 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2021 Kedves jelentkező! A vezetőségnek nem nyerte el az ön lapja tetszését, így elutasításra került! Megjegyzés.: @Zeuskommentje tökéletesen szemlélteti, illetve ismerd még ki jobban a szervert. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések