Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Térkép fejlesztési ötlet.

Stark

Ajánlott bejegyzések

1. Véleményem szerint, menő lenne ha mindenkinek a biznisze/cége, látható lenne a térképen egy bizonyos blip segítségével.  Példa:f5bf9eb0962f10a21a5418d0c76f60a0.jpg

Ha rámutatnék egy bizniszre amit mutat a térkép, kiírhatná a biznisz nevét és tulajdonosát.

((Miért lenne jó?  Mert jó érzés lehet a tulajdonosának, ha mindenki tudja és látja hol van a cége elhelyezkedése, még ha eldugott helyen is van, valamint könnyen fellelhető.)) 

2. Bandák és maffiások területének a megjelölése, megtörténhetne IG-n is.

Könnyebb dolga lenne mindenkinek ha legalább egy halvány színnel meg volna jelölve a területük, és érdekesebbé tenné a játékmenetet.

Könnyen kivitelezhető, és nagyban megkönnyítené hogy ki kinek a területén ólálkodik.

• Főadmin

Szia! Én az elsővel egyetértek, jó lenne, hogy amikor hírdetem a Jager Gmbh elérhetőségét, nem kéne mindig leírjam, hogy hol található. A második résszel viszont nem tudok egyet érteni, még a bandával talán, de a maffiával semmi kép. Én pl nem szeretném, ha bárki még csak OOC is tudná, hogy hol található az illegál HQm.

Edited by Engi
  • Like 2

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.