Willis Létrehozva: Október 24, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 24, 2021 IC/InGame neved: < Matteo Lorenzo > A ban időpontja: < 2021. 03. 03> A ban oka: < Adminszidás + Spam [NINCS UB]> A ban időtartama: < 25 év> Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Szép estét mindenkinek aki ezt olvassa, UB kérelmemet küldöm Terciusz felé, Nos, így bele gondoltam az egészbe, és nagyon megbántam, elég rég történt az eset, lassan 1 éve. Bocsánatot szeretnék kérni Terciusztól. Volt időm változni azóta, és ezt meg szeretném mutatni Terciusznak, és a többi vezetőségi tagnak. Ez volt a legelső szerverem ahol kezdtem el játszani az MTA-val, sok közös emlék vissza húz ide. Az RP-k, az adminok, stb. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni tőled Terciusz, mivel szerintem mindenki megérdemel egy utolsó esélyt. További szép estét nektek! > (Megkért hogy küldjem be) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Október 24, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Október 24, 2021 (módosított) Szia! Nos, hol is kezdjem.... Amit aznap este tettél, az számomra felejthetetlen. DM partyztál, admintszidtál, és megpróbáltad kifagyasztani a szervert a spamaléseddel, ráadásul mindezt úgy, hogy azelőtt kaptál pár hete UB-t. A bant elég rég kaptad, és nagyon nagyon reménykedek abban, hogy valóban megváltoztál. Viszont nem az első esélyed játszottad el. Kapsz egy utolsó utáni esélyt, tehát az unbankérelmed elfogadom. VISZONT egy elég nagy AJ fejében, mégpedig egy 800 perces adminjail fejében, illetve, akármit csinálsz, azonnal megy vissza a ban, és onnan már tényleg nem lesz mégegy esélyed. Amint egy FA vagy egy tulaj megadta az unbant jöhetsz is fel. Z/H. Edited Október 24, 2021 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 26, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2021 Megkaptad @Vittorio Lo Galbo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések