Raymond West Létrehozva: Október 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 28, 2021 (módosított) IC Magamról Milánnak hívnak 13 éves vagyok Magyarországon élek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Vásárosnaményban. Általános iskolás vagyok az Eötvös József Általános iskolába járok. Nagyon sok versenyen vettem részt főképp matematikai versenyeken és majdnem mindegyikben benne voltam az első 10-ben. Admin Jailok Kettős törés voltam egyszer rp alól elmenekülés a másik pedig karambol utáni non rp Bannolás Sosem volt remélem nem is Lessz Egyéb ismeretek Természettudomány bajnok És mint már mondtam matematikai versenyek. Edited Október 28, 2021 by Ronan Tom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Október 28, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Október 28, 2021 Szia ! Nemrégiben írtál már egy napot, az is teljesen helytelenül lett megszerkesztve / létrehozva. Ha nem tudod, hogy hogyan kell egy ilyet pályázni / szerkeszteni s a többi, akkor meg se próbáld inkább. Nem tudom, hogy ez hibából tetted-e ki, vagy komolyan gondoltad, de ha az utóbbi, akkor baj. Ajánlom, hogy részletesen járj utána MINDENNEK, hogy hogyan és miként kell egy ilyet létrehozni vagy elkészíteni és megszerkeszteni, utána nyugodtan be lehet adni a lapot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 28, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 28, 2021 Ha AS-nak vagy bárminek jelentkezel kérlek nézz utána a dolgoknak.... De adok egy kis segítséget, mivel látom nem tünt fel kettő topic, amit egy ilyes jellegű jelentkezésnél kötelező lenne... https://forum.nextgamingrp.com/topic/153-adminsegéd-felvétel-követelményei/ 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések