Den. Létrehozva: Október 28, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 28, 2021 (módosított) Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. Sziasztok Nagy Józsefnek hívnak Novemberben kezdem meg a 17 életévem taposását. Jelenleg Monor városában lakom és Pesten tanulok CNC-gépteknikusnak jelenleg 11.-edikes vagyok és nagyon élvezem ezt a szakmát csinálni. Jelenleg a tanulmányi eredményem 3.7-ami nem a legjobbnak mondható de nem is gyenge igaz még év eleje van. Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. -A szerveren Evans Sofia ként lehetek ismert pd-s ként tevékenykedem az időm nagyrészében és jelenleg Tőrzsőrmester rangban vagyok. Ettől függetlenül a szerveren több frakcionak is voltam tagja mint legális mint illegális Az első frakciom a Ryder által vezetett Cartel de sinaola volt majd következett a triád maffia és szerelő lettem majd végül csatlakoztam a pd-kötelékéhez Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nem vagyok rájuk büszke de ime:https://imgur.com/a/JbHetYN Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! -előzöben benne van- Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. -Eggy adminiszrátor szintenként más feladatokat lát el pl: egy 1-es admin nagyon igyekezik hogy minden követelménynek megfeleljen és önként tartja figyelemmel az összes játékost. Majd minnél magasabb szintü egy admin annál több féle feladatot tud ellátni egésszen az 1-es admintol a -Szuperadminig aki már legföképp a legnagyobb terhellés alatt van ugyanis felette már csak maga a tulajdonos van. Egy adminsegédnek az adminok vállárol valamennyi terhelést levenni amennyit tud gondolok itt gyakori kérdések megválaszolására. Aktivitási idő. Heti 10 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Itt már nem olyan fajta csapatmunkárol van szó mint egy szerelő frakcionál vagy pd-nél itt nagyon jól kell tudni kezelni egy egy helyzetett ehez kulcs fontosságú a csapatmunka és a jó komunikáció Miért pont téged válasszunk? -Nagyon nyugott természettel rendelkezem és nagyon jo megoldo képeségem van egy egy helyzethez illetve teljes mértékben nyugodt tudok maradni akkor is ha 45-ezredjére kérdezik meg ugyanazt. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Mert szeretném segíteni az adminok munkályát ebben a formában és szeretném ezt is kipróbálni. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Nyugodt, Birka türelmű, gyors és jo helyzet felismerő és megoldó készség. Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Olykor olykor mogorva durva modortalan, eggyes estekben türelmetlen, Nagyon ritkán káromkodom. Köszönöm hogy végig olvastad a lapomat további szép napot! Edited Október 28, 2021 by Evans Sofia Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Október 28, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Október 28, 2021 Szia! A lappal több alapvető hiba van, amiket ajánlok, hogy gyorsan javits ki. Formázás. Elégé pocsékra sikeredett. A mondatokat mindig nagybetűvel kezdjük, ezt több helyen is benézted. A helyesírási hibák miatt is nézd mégegyszer át. Több helyen lemaradt mondat végi írásjel. Nyelvhelyességi/megfogalmazási hibák. A tartalmával ezeken kívül szerintem nincs gond. Javitsd ki a fentebb említett hibákat/hiányosságokat. Jelenleg nem nyilatkozom, a támogatásomról. Sok sikert hozzá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Október 29, 2021 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2021 Kedves Jelentkező! Az adminsegéd jelentkezési lapja elnyerte a vezetőség tetszését, így ez elfogadásra kerül! A TeamSpeak3 meghallgatáshoz egyeztessünk egy időpontot úgy, hogy felkeresel privátban itt fórumon, vagy discordon. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések