Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Evans AS pályázata

Den.

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.

Sziasztok Nagy Józsefnek hívnak Novemberben kezdem meg a 17 életévem taposását. Jelenleg Monor városában lakom és Pesten tanulok CNC-gépteknikusnak jelenleg 11.-edikes vagyok és nagyon élvezem ezt a szakmát csinálni. Jelenleg a tanulmányi eredményem 3.7-ami nem a legjobbnak mondható de nem is gyenge igaz még év eleje van.

Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.

-A szerveren Evans Sofia ként lehetek ismert pd-s ként tevékenykedem az időm nagyrészében és jelenleg Tőrzsőrmester rangban vagyok.
    Ettől függetlenül a szerveren több frakcionak is voltam tagja mint legális mint illegális
    Az első frakciom a Ryder által vezetett Cartel de sinaola volt majd következett a triád maffia és szerelő lettem majd végül csatlakoztam a pd-kötelékéhez

• Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Nem vagyok rájuk büszke de ime:https://imgur.com/a/JbHetYN

• Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
    -előzöben benne van-

• Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.
    -Eggy adminiszrátor szintenként más feladatokat lát el pl: egy 1-es admin nagyon igyekezik hogy minden követelménynek megfeleljen és önként tartja figyelemmel az összes játékost. 
    Majd minnél magasabb szintü egy admin annál több féle feladatot tud ellátni egésszen az 1-es admintol a -Szuperadminig aki már legföképp a legnagyobb terhellés alatt van ugyanis felette már csak maga a tulajdonos van.
    Egy adminsegédnek az adminok vállárol valamennyi terhelést levenni amennyit tud gondolok itt gyakori kérdések megválaszolására.

• Aktivitási idő.
    Heti 10 óra

• Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
    Itt már nem olyan fajta csapatmunkárol van szó mint egy szerelő frakcionál vagy pd-nél itt nagyon jól kell tudni kezelni egy egy helyzetett ehez kulcs fontosságú a csapatmunka és a jó komunikáció

• Miért pont téged válasszunk?
    -Nagyon nyugott természettel rendelkezem és nagyon jo megoldo képeségem van egy egy helyzethez illetve teljes mértékben nyugodt tudok maradni akkor is ha 45-ezredjére kérdezik meg ugyanazt.

• Miért jelentkeztél adminsegédnek?
    Mert szeretném segíteni az adminok munkályát ebben a formában és szeretném ezt is kipróbálni.

• Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
    Nyugodt, Birka türelmű, gyors és jo helyzet felismerő és megoldó készség.
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
    Olykor olykor mogorva durva modortalan, eggyes estekben türelmetlen, Nagyon ritkán káromkodom.

Köszönöm hogy végig olvastad a lapomat további szép napot! :D 
Edited by Evans Sofia

• Főadmin

Szia! A lappal több alapvető hiba van, amiket ajánlok, hogy gyorsan javits ki.

1. Formázás. Elégé pocsékra sikeredett.
  2. A mondatokat mindig nagybetűvel kezdjük, ezt több helyen is benézted.
  3. A helyesírási hibák miatt is nézd mégegyszer át.
  4. Több helyen lemaradt mondat végi írásjel.
  5. Nyelvhelyességi/megfogalmazási hibák.

A tartalmával ezeken kívül szerintem nincs gond. Javitsd ki a fentebb említett hibákat/hiányosságokat. Jelenleg nem nyilatkozom, a támogatásomról. Sok sikert hozzá!

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.