Alexander Kramarov Létrehozva: Október 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Október 29, 2021 Sziasztok, egy olyan ötletem lenne hogy lehesen saját boltod. Amibe rendszeresen kell árút hozni és feltölteni a vele a boltot. Kb 100.00$ lenne egy ilyen bolt, és te szabhatod meg a termékeknek az árát. Ha egy ideig üresen állna a boltod akkor egy idő után törlödne! Szerintetek lenne rá igény? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Október 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2021 Szia, nekem tetszik máskor is mondtam már, de lehetne drágább mivel az nem olyan sok ahhoz képest. Mert azt gyorsan össze lehet gyűjteni és mindenkinek az lenne az én meglátásom szerint 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2021 (módosított) Cső, ezt már én is mondtam én Támogatom!. Csak a bolt ára legyen drágább mint 100.000$. Mondjuk legyen 1.000.000$. És a bolthoz, lehessen alkalmazni munkásokat(playereket), hogy árut beszerezzen, feltöltse a boltot stb. Edited Október 29, 2021 by Ryder 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 16, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Bekerült. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések