Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Anjawon Hayes Adminsegédnek Való Jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

Magamról: 

Tóth Bencének hívnak, 17 éves vagyok, Budapesten lakok és ide is járok iskolába a Ganz Ábrahám szakközép iskolába, 11.-dik osztályba.

CNC Programozónak tanulok és felnőttként is ebben a szakmában szeretnék majd elhelyezkedni.

MTA-val több mint egy éve játszok más-más szervereken de itt kezdtem az RP-t. Amit hobbiként szoktam csinálni az általába gépezés, vagy kosarazok.

Magamról a játékban: 

A szerveren Anjawon Hayesként ismerhetnek egy páran. A szerveren 1 éve vagyok jelen és elég gyakran feljárok ha az időm úgy tartja.

A Frakciók amibe voltam: 14th Willowfield Crips, PCP Towerhoods Crips, T.E.K, és most a W/S Tree Top Piru-ban vagyok jelenleg.

A jelenlegi járműveim a szerveren: Mclaren P1, 2 Darab BMW M4 2021.

A jelenlegi játszott perceim a szerveren: 75.000

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

25Erbm5.png

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

KM2CngY.png

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?

Szerintem egy Admin feladata a játékosok segítése és a szerveren lévő szabályok betartatása.

Egy Adminsegés feladata az Adminok segítése és kisebb kérdések megválaszolása.

Aktivitási idő.

Amikor gépközelbe vagyok naponta akár 5-6 óra.

Mi a véleményed a csapatmunkáról? 

A csapatmunka az egy igazán fontos dolog főleg egy közösségbe, hogy mindenki össze tudjon tartani és közösen megoldani a nagyobb problémákat.

És az Adminok meg az Adminsegédek között is fontos hogy együtt tudjanak segíteni a játékosokon.

Miért pont téged válasszunk?

Szerintem azért engem kellene választani mert jól tudok kezelni egyes szituációkat, és a megoldóképességem is szerintem passzolna ehez a feladathoz.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Már többen is bíztattak régebben hogy jelentekezzek Adminsegédnek, meg voltam már a szerveren egy párszor IDG Adminsegéd.

Meg szeretnék segíteni a játékosokon hogy minél könnyebben, és élvezetesebben tudjanak játszani a szerveren. 

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

Nyugodtan tudom kezelni a helyzeteket.

Jó a megoldóképességem.

Elég barátságos vagyok.

És segítőkész vagyok.

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

Haragtartó vagyok.

Ha felidegesítenek elég sokat káromkodok.

Nem szeretem ha valaki nagyképű/tiszteletlen.

Edited by Anjawon Hayes
  • Like 6

Csőváz!

Maga a lap nagyon tetszik és tényleg, nagyon csak a lényegre tértél ki.

De néhol elgépelési és helyesírási hibák is találhatóak.

mielőtt beadnád a lapot, többször olvasd át, pontosan ezek az "apró" hibák miatt. Ha ezeket javítod támogatom, 

Egyelőre Tartózkodom! 

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.