Raymond West Létrehozva: November 12, 2021 Megosztás Létrehozva: November 12, 2021 OOC Magamról: Biró Milánnak hívnak 14. életévem töltöm.Fehérgyarmaton születtem egy kis városban élek nem messze Nyíregyházától.Eddig egy Általános iskolában jártam a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskolába. Most lettem 7.-es és eddig minden évemet kitűnővel végeztem. Rengeteg versenyen vettem részt főként matematikai versenyeken. Már igaz hamar de már elkezdtem folytatni a szüleim munkáját és segítem őket az Országos Mentőszolgálatban és felnőtt koromban is ezt fogom tenni. Szabadidőmben rengeteget szoktam számítógépes játékokon játszani főként roleplay harcolós és háborús játékokban. Nagyon sokat Rp-zek Májustól egészen Júliusig See MTA v 2-n játszottam és Augusztusban elkezdtem játszani a Nextgaming szerverén amit sokáig folytatni fogok. Ic Magamról: Ronan Tomnak hívnak 1975 02 02-ben születtem Münchenben. Édesapámat Ronan Felixnek hívják aki egy alkoholista bandás volt és nagyon sok fegyvert ajándékozott és adott el. o Az igazi édesanyám sajnos születésemkor hunyt el ezért sohasem tudtam a nevét és nem ismertem sajnos. Ezért nevelőanyához kerültem. Két testvérem volt Ronan Sofia és Ronan Kirisiki. Apánk annak ellenére hogy szeretett és mindent megtett értünk rendszeresen itatott és dohányoztatott minket mikor részegen jött haza. 12-14 éves korunkban már részt vettünk a kivégzéseken amiket én nem jól bírtam és nem is nagyon kedveltem ezért 15 éves koromban elhagytam őket. 16 éves koromban le akartam tenni a jogosítványt ami sjanos nem sikerült és a vezetés azóte sem megy nekem annyira szuperül. 2003-ban bekerültem az angol szakra ami egészen jól ment. 2006-ban elkezdtem újra a kapcsolatot Kirisikivel és ekkor tudtuk meg hogy a nevelőanyánkat kivégezték. Apánkról és Sofiáról nem nagyon tudtunk semmit és 2010-ben tudtuk meg hogy apánk a rendszeres dohányzás miatt rákos lett és a kórházban belehalt. Sofi pedig elkezdte a német szakot és elhagyta a hazánkat. Adminisztrátorok és az Adminsegédek feladata: Adminsegéd: Nem rendelkezik olyan joggal mint egy admin, de nagyon nagyon fontos szerepe van,hogy a játékosok által feltett kisebb kérdéseket nekik tudják feltenni, ezzel megkönnyíteni az adminok feladatát. Adminisztrátor: A szervernek a szabályzata fenntartása és a játékosok segítése, különböző direkt/indirekt történő problémák megoldása Véleményem a csapatmunkáról: A csapatmunka rendkívül fontos, főleg egy ilyen poszt betöltése esetén. Ha egy csapat nem tart össze akkor nagy lesz a feszültség a tagjai között, és ez egy ember hangulatát is el tudja rontani és a feladatok végrehajtásában is tud hátráltatni. Viszont ha a csapat összetart akkor sok sok mindenben tudják egymást segíteni. Sokkal hatásosabb a feladatok végrehajtása csapatban mint hogy egyenként vagy egyedül. Miért én legyek az akit megbíztok ezzel a feladattal? Minden elvárt feltételnek eleget tudok tenni és nagyon segítőkész vagyok illetve szívesen dolgozok csapatmunkában. Miért szeretnék Admin lenni? Amióta játszok ezen a szerveren rengeteg játékoson segítettem és nem bántam meg mert így egyre több barátra tehettem szert és nagyon szívesen segítek és segítenék minél több embernek embereknek. Úgy gondolom hogy a kellő tudásom meg van ehez a feladathoz. Tulajdonságaim: Pozitív: Határozott Hatékony Kedves Megbízható Negatív: Néha mogorva vagyok Ritkán durva vagyok Nagyon szeretek irányítani Néha kicsit türelmetlen vagyok Nagyon nem szeretem ha olyan magyaráz nekem, aki nem is ért hozzá 1 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 12, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2021 Formázás nagyon rossz, többiről nem szeretnék kirikai szempontot leírni. Szerintem ezt még hanyagold. És OLVASS MINDENT EL ÉS ÉRTELMEZD, amit a fórumon látsz. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: November 12, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2021 (módosított) Szia! Lehet csak én látom rosszul, de szerintem túl sok hasonlóság van az alábbi linken található lappal. (Lásd: Ic rész, csapatmunkáról vélemény, miért pont téged válasszunk, tulajdonságok rész.) Edited November 12, 2021 by Engi 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: November 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 14, 2021 cső. Egy kicsit él még bennem a kérdés mit is olvastam, de az biztos hogy ez már jóval jobb lap lett mint az előzőid. Formázás offos, elvan csúszva a szöveg, tartalomra amit előbb Engi írt azt tudom mondani, sok a hasonlóság. Azt ajánlom olvasgass el egy pár as lapot, szerezz belőlük ihletet, de fontos nem másold le őket! Ajánlom figyelmedbe a mintát. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 14, 2021 (módosított) Szia, hát hol is kezdjem, a formázás nagyon rossz lett, nem attól lesz szép és jó 1 írott lap hogy jobbra-balra van helyezve a tartalom, rövidnek érzem a szöveg tartalmát arról meg nem is beszélve hogy @Engilapjával fullra megegyezik, ugyan az a tartalom, történet (IC résznél) csak más név és más évszám), szerintem még várj vele és ha úgy érzed hogy eljött az idő, és tudsz úgy írni 1 lapot hogy nem máséról másolod akkor próbáld meg újra. Nem támogatom! Edited November 14, 2021 by Elias Konsta Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 18, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 18, 2021 Kedves jelentkező! A vezetőségnek nem nyerte el az ön lapja tetszését, így elutasításra került! Megjegyzés.: Nem hiszem, hogy részletezni kéne, maga az egész pályázat beszéljen magáról. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések