Elias Konsta Létrehozva: November 14, 2021 Megosztás Létrehozva: November 14, 2021 Nekem az az ötletem támadt hogy ne csak reefer legyen az egyedüli hajó amivel lehetne rákászni, hanem valami nagyobb hajó is lenne erre a célra (Persze többe kerülne mint a reefer), és ezáltal a nagy hajónak köszönhetően lehetne több ketrecet le rakni. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 14, 2021 Jöhetne már egy 'ráncfelvarrás' a rákászat melóra vagy melléje egy új hobbi munka mert már eléggé unalmassá vállt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: November 14, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: November 14, 2021 24 perce, Connor Harry said: Jöhetne már egy 'ráncfelvarrás' a rákászat melóra vagy melléje egy új hobbi munka mert már eléggé unalmassá vállt. Hát igen, azért is gondoltam hogy lehetne nagyobb hajó vagy valami hasonló dolog, vagy esetleg ha rákászol akkor lenne rá esély hogy pl alkit is fogj vele valahogy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: November 14, 2021 jaa, vagy kaphatnál halat is mellette Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 16, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Rákászat teljesen megújult, már nagyobb hajóval is lehet rákászni. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések