Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Ryder ötlete.

Ryder

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok ! 

Ez az ötletem legfőképp frakcióknak kedvezne.:

• 1.: Mivel látszik az emberek oldalán a fegyver, azt meg lehetne oldani, hogy egy bandások oldalán a kiskaliber ne látszódjon. Ez azért lenne könnyebbítés, mivel akkor a PD nem jöhetne oda egyből a bandásokhoz, hogy miez. Mivel IRL sem látszódik egy colt45 az emberek oldalán, vagy egyéb ilyesmi.
  • 2.: FK panelban be lehetne állítani a jogokat, pl: ATMR-t ki fúrhat, ki lophat kocsit, különböző craftolás jogok. Ezeket persze egy leader tudná beállítani.
  • 3.: Harcstílusok közül egyedül az 5-ös-t kéne bent hagyni, mivel mások a sebzések a külömbözőnek, ezzel lehetne egyenlíteni ezek közül.
  • 4.: Bandáknak fegyver hajó, amiben csak alkatrész jöhetne, illetve egy NPC(ami a fegyverhajónál jönne.) ahol le lehetne adni a fegyvereket egy random lőszer típusról egy random mennyiséget(Persze a nagyobb fegyverek nagyobb mennyiséget is adnának.) adhatna és erről a hajóról lehetne értesülni egy NPC által egy kis pénzért cserébe. 10-30.000$-ig(minigame segítségével lehetne eldönteni.)
  • 5.: Lehet beindítaná az illegál kereskedelmet egy illegális hírdetés. Erre az a kivitelezés a legjobb szerintem, hogy csak illegális frakció tag tudjon hírdetni. Az, hogy a Rendvédelem rá szálhat-e a illegális hírdetésre azt a vezetőségre bíznám. De ha a PD rá szállhat szerintem úgy bírjon rá szálni, hogy a telefont ne bírja lenyomozni, hogy ki-é, hogy merre van, vagy egyéb nehezítések nélkül.

• Like 5

Az 5. ötlet tetszik de még annyit hozzátennék, hogy csak akkor lehessen hirdetni pl ha van 1 rendőr szoliban .

(Ezt a betűtípust szerintem nem kell erőltetni mert alig lehet elolvasni főleg telón).

Edited by Connor Harry
  • Like 1

• 1 year later...
  • Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.