Dragika14 Létrehozva: December 22, 2021 Megosztás Létrehozva: December 22, 2021 Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. : istvánnak hívnak. 14 éves vagyok. 2és fél éve rpzek. szeretek rpzni. hobbim az mta es az obsezés. 4es-5ös vagyok kb mindenböl kivéve töri . magyaror Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. azt értm el mta ban hogy seemta n sgh lehettem es frakcio alleader. sokan ismernek mta n belül. volt már saját mta szerverem is amin 80-90 volt a napi playerszám. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! még nemrég ota játszok es igy nincs semmi jail Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! még nemrég ota játszok es igy nincs semmi ban Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Alaposan fejtsd ki. : segiteni a playereknek, illetva buggot jelenteni mint a játékosoknak Aktivitási idő. 7-8 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. hát tudok csapatban dolgozni. Miért pont téged válasszunk? kedves vagyok. udvarias. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? hogy segitsek a játékosoknak Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) kedves vagyok. udvarias vagyok. szeretem a csapatmunkát. Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) sokat eszek IRL. ha anyáznak én is vissza anyázok (néha) ha nem meg valami mérgelődöm sokat. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 22, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 22, 2021 Hali, a lap rövid és nincs jól megformázva. : istvánnak hívnak. 14 éves vagyok. Mikor legutóbb találkoztunk, féléve KB, 12 éves voltál. Azóta nőttél 2 évet? Sokan ismernek mta n belül. volt már saját mta szerverem is amin 80-90 volt a napi playerszám. A komoly szervereden 3-as admin voltam, mert amikor felmentem, és megnyitott[Volt 2 player, egy FA, SA] És egyből rám raktak egy 3-as admint. A szerver 4 napig futott és utánna bezártátok mert nem tudtál még át editelni se dolgokat. azt értm el mta ban hogy seemta n sgh lehettem es frakcio alleader. sokan ismernek mta n belül. 12 évesen szerintem még sehol nem lehettél AS, és Alleader. Ilyen helyesírással, szerintem fölösleges volt megírni a lapot. Ennyi dolog után, szerintem bőven nem támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 22, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 22, 2021 Szia! Ahogy látom nem nagyon sikerült elolvasni az infókat arról, hogy mi kell egy lap megírásához, szerintem olvass el párat, ami ellett fogadva, és tedd a tiéd mellé, ha ez megvan akkor csak hasonlítsd össze őket. A lapod formázása, lapodon szereplő dolgok megfogalmazása nem a legjobb, van még mit alakítgatni rajta. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 23, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 23, 2021 Nem tudom kitörölte ki az ide hozzá fűzött kommentemet, de mind1-is annyira nem érdekel. Nem támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Scott Hozzászólva: December 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Elég érdekes lap.. Nem tudom támogatni. Ki is fejetném bővebben... Első dolog, hogy a helyesírásra oda kéne figyelni, ha te már egy olyan posztra jelentkezel amely akár egy vagy több játékosra kell felelni, segíteni... Úgy érzem nem igazán lennél rá megfelelő. Láttam jó pár videód a tiktok alkalmazásban, és szerintem úgy is az lenne, hogy ha kevés játékosszám lenne nem mennél fel.. Második, hogy nagyon rövid lap lett, nem tudtál nagyon egész kerek mondatokban fogalmazni, inkább szavakban ami nem éppen a legmegfelelőbb úgy érzem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 24, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy adminisztrátori jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: ez nem is tudom milyen jelentkezési lap akar lenni... Kb. 0 erőfeszítés van benne, helyesírási hibáktól hemzseg. Az milyen tulajdonság, hogy sokat eszel IRL? Az esetleg egy rossz szokás, és szerinted mennyire mérvadó dolog, egy MTA szerver adminisztrátori jelentkezésnél? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések