Steven Scott Létrehozva: December 23, 2021 Megosztás Létrehozva: December 23, 2021 Szevasztok! Mivel a szerver mégsem zár be, úgy gondoltam újra aktívan részt vennének pár régi haverral a szerveren, és megpróbáljuk azokat a dolgokat amiket régen elrontottunk! Összeírtunk pár ötletet, amikkel úgy gondoljuk lehetne játékos-t vonzani a szerverre! - Minden pontra KÜLÖN kitérek, és megindokolom! ============================================== 1. - Modernizált Head Up Display ( HUD ) , Kilométeróra. 2. - Modernizáltabb account rendszer. 3.- Nagyobb videós(ok) / Stream(erek) felkeresése, és egy rövidke szerver bejárást, bemutató csinálni velük. ( Mervin vagy Narancs vagy Deroj, Jeffry ) 4. - Fizetések emelése, kezdő összeg növelése! 5. - Ambient Sound. 6. - Item képek, civil skinek frissítése. 7. - A Kiosztott bannokat újranézni, a nem súlyos indokkal bannolt játékosokat unbannolni, egy újabb esélyt adni. 8. - Pár jármű modell frissítése 9. - Burst Backfire 10. - Szerver EVENT. ============================================== Kezdjük is akkor az első dologgal! - Mit értek én a modernizált HUD-on és a km/h órán? Nos, való igaz, hogy nem rég jött rá egy szomjúság update, viszont elég régóta bent van már ez a hud és 2021-hez képest én szerintem kicsit le van maradva! Lehetne rajta szépíteni, vagy esetleg egy teljesen új design kialakítani egy Cirlce HUD-ot, ami nem sok szerveren van! A Kilométeróra szintén eléggé régóta bent van, és személyem szerint nem is a legszebb illetve oké, hogy jár hozzá egy figyelmeztető hangjelzés az öv becsatolásához viszont vizuálisan látni nem lehet rajta semmit! Illetve ide is ráférne ténylegesen egy szebb kidolgozottabb. 2. Account System Ez is elég régóta már ugyan úgy néz ki, csak megy pár kamerapozíción az egész, de szerintem jobban nézne ki, ha egy kicsit modernebb lenne, és mondjuk egy szebb élő / vagy síma háttér lenne! Illetve nem tudom van e RP teszt illetve körbemutató a kezdőbb játékosok segítségére ( 2019 nem most volt már és nem emlékszem akkor mi hogy volt ) 3. Videósok hívása a szerverre Azért lenne szerintem fontos, mivel egy jól bemutatott szerver általában sikereket szokott hozni, főleg ha egy olyan ember streamel / videózik aki híres az MTA-ba akiket írtam szoktak is vállalni, és biztosra mondom ez beválna! 4. Fizetések emelése, kezdő összeg növelése Nos itt sem tudom már, hogy amikor regisztráltam mennyi volt a kezdőősszeg, vagy hogy az idő alatt lett e valami változtatva, az ember egyértelműen nagyobb kedvel kezd egy játéknak, ha tud venni egy olyan autót amely már nem egy kis értékű... Persze, jöhetnek az olyan hozzászólások, hogy akkor menjen a GazdagRP szerverekre de ez egy hülye hozzáállás! Vagy a síma fizetéseket megemelni, hogy ne kelljen több órahosszát ott görnyedni a gép előtt, hogy elérjen a szerveren mondjuk az Audi RS6 C7-et, vagy egy Chevrolet Camaro ZL1-et... Tapasztaltam a mai közösség nem annyir ad arra, ahol órákat kell dolgozni a sikerért, az inkább megy a nagyobb volumenű szerverekre, amiket nem fogok itt megemlíteni, mindenki tudja magában hogy melyikek ezek a szerverek. 5. Ambient sound(s) Ez egy kisebb féle ötlet, mely azt takarja magában, hogy minden környezetnek más lenne a hangja, én / mi szerintünk nagyon sokat doba a játékélményen! Videó link: --> 6. Item képek, civil skinek frissítése. Szerintem lehetne frissíteni a már meglévő skineket, és jobban áttérni a HQ skinekről az LQ skinekre, amik szerintem jobban néznek ki, és a gyengébb géppel rendelkező embereknek is jobban betöltene (...) Az item képeket is lehetne újra designolni, modernebb kinézetekre. 7.A Kiosztott bannokat újranézni, a nem súlyos indokkal bannolt játékosokat unbannolni, egy újabb esélyt adni. Azért lenne fontos, hisz biztos vannak olyan bannok, amikre lehetne adni +1 esélyt, hisz mindenki változik az idő elteltével! 8. Járműmodell frissítése. Itt például lehetne a 2107-es Lada, BMW 750, Mercedes e500, bmw m5 e60 modelljét frissíteni meg még jó pár ( idővel összeírnám őket és az illetékes személynek küldenék frissített verzíót) Ezen felül jöhetne be pár olasz gépjármű: Fiat, Alfa Romeo. 9. Burst Backfire. Ez annyit foglalna magában, hogy pár autóra ( BMW M4 2021, M8, Camaro ZL1-re, BMW M5 E60-ra.) lehetne a síma durrogás helyett olyan durrogást berakni amely a "SPACE" gomb megnyomásával egyfolytában durrogna, csattogna. Nagyon jól nézne ki, és hangulatos is lenne + nagyobb értéke is lenne a gépjárműnek. 10. Szerver EVENT! Ez annyit foglalna magában, hogy időközönként lenne event a szerveren és lenne különböző helyeken NPC amelyektől lehetne egy ajándékot kapni vagy bármit amiből értékes jutalmat lehetne kapni! Örülök, hogy elolvastad a topicot, kérlek ird le a véleményed erről kapcsolatba! 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Szia, te leírtál mindent amit szerettem volna, csak soha nem volt rá időm, az első sokorokat viszont szerintem erősísd meg mivel alig, látszik olyan halvány, támogatom az összes ötletet! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: December 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Cső! Marha jó ötleteket írtál, feldobná a szervert az fix ! Csak támogatni tudom ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Scott Hozzászólva: December 24, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Sötét témára váltva tökéletesen látszik! Köszönöm a hozzászólásokat, kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 24, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Továbbra sem értem, hogy hová emeljük még a fizukat, nagyon sokat lett már emelve így is, nagyon sok pénzt lehet keresni rövid idő alatt, frakciókban ráadásul egyszerűbben, mint civil munkákkal. Tovább emelnénk a fizetéseket, kb. gazdagrp szint lenne, ez pedig nem az a szerver. Nem olyan régen csináltunk egy kérdőívet, ott pl. voltak olyan emberek, akik szerint SOK a jelenlegi fizetés, amivel én is eléggé egyet tudok érteni. Videósokat hívni nem kifejezetten egyszerű dolog, voltak már rá kísérletek, nem igazán vállalták, de tervben van, hogy teszünk még kísérletet rá. Környezeti hangok jelenleg is vannak 1-2 helyen, de nem tervezzük telepakolni vele a mapot. Jármű modelleket letöltő linkkel, paintjobokkal egyebekkel lehet szórni ide nyugodtan bárkinek: https://forum.nextgamingrp.com/forum/98-jármű-modokhandling/ Oda lehet írni azt is, hogy melyik autó helyére lenne az elképzelés. De ugyebár tele van hulladék modellekkel az internet, ami képeken lehet, hogy nagyon jól mutatnak, de a valójában undorítóan néznek ki. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Scott Hozzászólva: December 25, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 25, 2021 Egyetértek a döntéseddel, valóban egyébként nem nehéz pénzt össze szerválni a szerveren. Járműmodellt, olyat fogok beküldeni amik nincsenek a neten és teszteltem őket. ( SA Plate, Törés modell, illetve HQ kocsik, nem lQ. ) És a kocsi dff, txd méreteit is nézem közbe. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 25, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 25, 2021 Az lenne mégjobb, ha paintjobok/egyedi lámpák/kerékmatricák is vannak hozzá, mert nyilván nem szívesen cserélünk olyan kocsit ami rendelkezik ezekkel olyanra, amihez nincs. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 26, 2021 Új skinek is jöhetnének. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: December 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 26, 2021 (módosított) Jó ötleteket írtál, adom az összeset. Szerintem a kocsikat is átlehetne váltani lq-re. Edited December 26, 2021 by Sequan Hines 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 27, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 27, 2021 (módosított) 17 órája , Sequan Hines said: Jó ötleteket írtál, adom az összeset. Szerintem a kocsikat is átlehetne váltani lq-re. Kapcsold ki a modelleket modpanelben, lol. Egyébként skinek legnagyobb része már ki van cserélve kis méretű DFF/TXD-re, így nem okoz problémát annak, akinek gyengébb gépbe van. Edited December 27, 2021 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Scott Hozzászólva: December 28, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 28, 2021 On 2021. 12. 26. at 20:45, Sequan Hines said: Jó ötleteket írtál, adom az összeset. Szerintem a kocsikat is átlehetne váltani lq-re. Köszi, de az LQ modellű autók nem illenének a szerverre úgy vélem. Nagyon sok autót sem kell egyébként lecserélni, véleményem szerint még nem néztem, viszont mai napon megyek fel a szerverre és átnézem az autókereskedésben kapható jármű módokat, és amikre úgy vélem, hogy én szerintem az már egy régi modell / vagy nincs jól kidolgozva arra fogok keresni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 28, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 28, 2021 On 2021. 12. 27. at 14:34, Peter Hicks said: Egyébként skinek legnagyobb része már ki van cserélve kis méretű DFF/TXD-re, így nem okoz problémát annak, akinek gyengébb gépbe van. És ha küldök a civil skin ajánlóba kis méretű, normálisabb skineket, van rá esély, hogy bekerül ? Vagy privátba át küldök egy párat, és majd átnézegeted őket ? Csak mert akár több száz skint tudok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 28, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 28, 2021 Fórumra rakhatsz fel képpel meg linkkel együtt és van rá esély igen, de ne privátba pls. Aki le akarja lopni ígyis úgyis le tudja, ha bekerül. 512kb/dff és 512 kb/txd a max civil skineknél is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések