adam_splatter - Fröccsös Létrehozva: December 23, 2021 Megosztás Létrehozva: December 23, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Ádám > Mikor születtél? < 2005 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hétköznapokon körülbelül 2 órát (16:00 és 17:00 környékén), hétvégén többet. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, főleg rendvédelmi frakciókban töltöttem be hasznos szerepeket. > Miért ezt a frakciót választottad? < Ez áll hozzám a legközelep tapasztalatilag. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen. > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Zala megyében lakom. Gimnáziumba járok, már a harmadik évemet töltöm itt. 3-4 éve játszom RP szervereken, kisebb kihagyásokkal. 5. hónapja edzek street workout gyakorlatokkal, elég jó eredményekkel. Egyelőre ennyi, többit majd szóban. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/CMsGoz6 > IC Rész Jelentkező neve: < Adam Splatter > Jelentkező születési helye, ideje: < San Fierro, 2000. 01. 11. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Emma Splatter > Jelentkező apjának neve: < Joseph Splatter > Előző munkahelye(i): < Fémfeldolgozó-üzem (Diákmunka) > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A hivatás egyik nélkülözhetetlen eleme. Fontos rádión ismertetni a járőrszolgálatot teljesítők státuszát. Felettesi parancsot követve pontosan eljárni. Kollégák jogait és kéréseit tiszteletben tartom. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 2000. 01. 11-én születtem a San Fierro Központi Kórházban. Édesapám a hadseregben szolgált, édesanyám egyszerű hivatalnok volt. Általános iskolát közepes eredményekkel zártam. Célomat elértem, továbbtanulási lehetősétgem is volt. Középiskolában honvédelmi szakon végeztem 2018-ban. Tanulmányi eredményeimnek hála bekerültem a Rendészeti Főiskola 2019-es tanévére. 3 éves képzési időszakon estem át, viszonylag jó eredményekkel. Tanulás mellett részmunkaidőben folyamatosan dolgoztam, ezzel kisebb jövedelmet szerezve. Sikeres alkalmatossági vizsgával, és sok bizalommal nyújtom be jelentkezési lapomat az LSPD igazgatóságához. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 24, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 24, 2021 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. (( Keress fel egy időpontért itt fórumon, privát üzenet formályában. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések