Jump to content

Adam Splatter jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Ádám >
Mikor születtél?
< 2005 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Hétköznapokon körülbelül 2 órát (16:00 és 17:00 környékén), hétvégén többet. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen, főleg rendvédelmi frakciókban töltöttem be hasznos szerepeket. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Ez áll hozzám a legközelep tapasztalatilag. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen. >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Zala megyében lakom. Gimnáziumba járok, már a harmadik évemet töltöm itt. 3-4 éve játszom RP szervereken, kisebb kihagyásokkal. 5. hónapja edzek street workout gyakorlatokkal, elég jó eredményekkel. Egyelőre ennyi, többit majd szóban. :D >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/a/CMsGoz6 >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Adam Splatter >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< San Fierro, 2000. 01. 11. >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Emma Splatter >
 Jelentkező apjának neve:
< Joseph Splatter >
 Előző munkahelye(i):

< Fémfeldolgozó-üzem (Diákmunka) >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< A hivatás egyik nélkülözhetetlen eleme. Fontos rádión ismertetni a járőrszolgálatot teljesítők státuszát. Felettesi parancsot követve pontosan eljárni. Kollégák jogait és kéréseit tiszteletben tartom. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< 2000. 01. 11-én születtem a San Fierro Központi Kórházban. Édesapám a hadseregben szolgált, édesanyám egyszerű hivatalnok volt. Általános iskolát közepes eredményekkel zártam. Célomat elértem, továbbtanulási lehetősétgem is volt. Középiskolában honvédelmi szakon végeztem 2018-ban. Tanulmányi eredményeimnek hála bekerültem a Rendészeti Főiskola 2019-es tanévére. 3 éves képzési időszakon estem át, viszonylag jó eredményekkel. Tanulás mellett részmunkaidőben folyamatosan dolgoztam, ezzel kisebb jövedelmet szerezve. Sikeres alkalmatossági vizsgával, és sok bizalommal nyújtom be jelentkezési lapomat az LSPD igazgatóságához.  >

• Szuperadmin

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. 
(( Keress fel egy időpontért itt fórumon, privát üzenet formályában. ))

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.