Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Noah_Richard AdminSegédnek jelentkezik

Noah_Richard

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.
  • Vecsei Bálintnak hívnak 17 évesvagyok.Mezőgazdaságban növök fel, ezért ezt a szakmát vagy szakirányt választottam. Zalagyömörőn élek 2éves korom óta. Én ugy gondolom magamat, hogy átlagomnál jobb tanuló vagyok vagy lehetnék. Hobbijaim,: röplabdázás amit 5 évig egyesületi szinten csináltam, focizom, asztalitenis, biliárd, cscsozás, önkéntes tűzoltó ként dolgozom.
  • Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.
  • Noah Richardnak hivnak egy elhivatott ember vagyok, szeretek másokon ill. másoknak segiteni, a szerveren nincs nagyobb elért eredményem de büszke lehetek arra, hogy OMSZ tag ként segitek az embereken illetve segitem őket. A szerveren nem rég óta rendelkezem egy bmw 750 tipusu személygépjárművel és nagyon meg vagyok vele elégedve 
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • nem voltam még admimjailbe
  • Hányszor voltál banolva?
  • Nem voltam még bannolva 
  • Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
  • Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?
  • : szerintem az emberek segitése, segitség nyujtása kisebb nagyobb kérdések meg válaszolása minél jobban kisebb nagyobb kérések teljesítése.
  • Alaposan fejtsd ki.
  • Aktivitási idő.
  • 5-6 óra, de kolégium miatt majd minimálissan csökkeni fog.
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.
  • nekem az a véleményem ha egy admint vagy Adminsegédet meg kérnek/ kérdeznek tőle akkor többen probáljunk meg rá válaszolni mert lehet az elöttünk lévő ember nem mondott olyant amivel te ki tudod egésziteni
  • Miért pont téged válasszunk?
  • ugy gondolom érett vagyok erre a feladatra és szeretek másoknak/másokon segiteni 
  • Miért jelentkeztél adminsegédnek?
  • hogy kipróbáljam magam ebbe a pozícioba, és könnyitsem a szerveren lévő adminok munkáját 
  • Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • informatív 
  • Megértő
  • Segitőkész
  • Jószivű
  •  
  •  
  • Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
  • hamar fel tudják cseszni az agyam a sok fölös pm-el 
  • Néha bunkó
  •  
Edited by Noah_Richard

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Sajnálattal közöljük, hogy adminsegéd jelentkezését elutasítjuk.

Megjegyzés: rengeteg helyesírási hiba. Egy ilyen lap megírása előtt van egy csomó lehetőséged átnézni, kijavítani a hibákat, amiket ráadásul kb. az összes böngésző egy piros vonallal alá is húz. Szerinted milyen véleménnyel lennének a szerverről azok a játékosok, akik PM válaszként egy helyesírási hibáktól hemzsegő választ kapnának?

IC és OOC bemutatkozásnál is a minimum 10 kerek mondat, te írtál IC bemutatkozáshoz 4 darab mondatot, plusz egy hosszú felsorolást. 

Negatív tulajdonságokhoz írtál kettőt, négy helyett, abból a legelső egy olyan tulajdonság, ami egy AS számára nem túl előnyös. 

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.