Noah_Richard Létrehozva: December 25, 2021 Megosztás Létrehozva: December 25, 2021 (módosított) Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb. Vecsei Bálintnak hívnak 17 évesvagyok.Mezőgazdaságban növök fel, ezért ezt a szakmát vagy szakirányt választottam. Zalagyömörőn élek 2éves korom óta. Én ugy gondolom magamat, hogy átlagomnál jobb tanuló vagyok vagy lehetnék. Hobbijaim,: röplabdázás amit 5 évig egyesületi szinten csináltam, focizom, asztalitenis, biliárd, cscsozás, önkéntes tűzoltó ként dolgozom. Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. Noah Richardnak hivnak egy elhivatott ember vagyok, szeretek másokon ill. másoknak segiteni, a szerveren nincs nagyobb elért eredményem de büszke lehetek arra, hogy OMSZ tag ként segitek az embereken illetve segitem őket. A szerveren nem rég óta rendelkezem egy bmw 750 tipusu személygépjárművel és nagyon meg vagyok vele elégedve Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! nem voltam még admimjailbe Hányszor voltál banolva? Nem voltam még bannolva Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? : szerintem az emberek segitése, segitség nyujtása kisebb nagyobb kérdések meg válaszolása minél jobban kisebb nagyobb kérések teljesítése. Alaposan fejtsd ki. Aktivitási idő. 5-6 óra, de kolégium miatt majd minimálissan csökkeni fog. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. nekem az a véleményem ha egy admint vagy Adminsegédet meg kérnek/ kérdeznek tőle akkor többen probáljunk meg rá válaszolni mert lehet az elöttünk lévő ember nem mondott olyant amivel te ki tudod egésziteni Miért pont téged válasszunk? ugy gondolom érett vagyok erre a feladatra és szeretek másoknak/másokon segiteni Miért jelentkeztél adminsegédnek? hogy kipróbáljam magam ebbe a pozícioba, és könnyitsem a szerveren lévő adminok munkáját Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) informatív Megértő Segitőkész Jószivű Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) hamar fel tudják cseszni az agyam a sok fölös pm-el Néha bunkó Edited December 26, 2021 by Noah_Richard Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 25, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 25, 2021 Szia, a tartalom nem lett rossz, sőt szerintem elég jó is lett, viszont a kinézetén javíthatnál.[Ajánlom hogy nézz meg pár másik lapot a versenytársaid közül, és az alapján próbálj meg valami egyedit létrehozni] Egyenlőre tarózkodom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 26, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 26, 2021 Így már sokkal jobban tetszik a lap, talán még egy kicsit egyszinű, és ha középen lennének a kérdések, jobban feldobná, ha ezeket javítod Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 26, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 26, 2021 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy adminsegéd jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: rengeteg helyesírási hiba. Egy ilyen lap megírása előtt van egy csomó lehetőséged átnézni, kijavítani a hibákat, amiket ráadásul kb. az összes böngésző egy piros vonallal alá is húz. Szerinted milyen véleménnyel lennének a szerverről azok a játékosok, akik PM válaszként egy helyesírási hibáktól hemzsegő választ kapnának? IC és OOC bemutatkozásnál is a minimum 10 kerek mondat, te írtál IC bemutatkozáshoz 4 darab mondatot, plusz egy hosszú felsorolást. Negatív tulajdonságokhoz írtál kettőt, négy helyett, abból a legelső egy olyan tulajdonság, ami egy AS számára nem túl előnyös. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések