Jack Brown Létrehozva: December 28, 2021 Megosztás Létrehozva: December 28, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? - Majoros Erik Ábel - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 - Jelenlegi játszott perceid száma: - LVL 6 vagyok. Nemtudom mennyi játszott perc. - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Azt majd a TGFnél ha lehet, telefonról írom ezt. - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - PD - Miért ezt a frakciót választanád? - Jó pénzszerzési lehetőség. Szeretem az ilyen RP-t, alkalmasnak találom magamat. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Majoros Erik Ábel a nevem, 14 éves vagyok. Kárpátalján élek azaz Ukrajnában. 3testvérem van a legkisebb 2 éves vele töltöm napom 60%-át. Kedvenc ételem a Spagetti, és a csipkedli. Faluban élek nem paraszt módon, hanem modern módon. Nagyon sok időt töltök a számítógép elött. Haverjaimmal szoktunk eljárni sörözni, bicajozni bandázni stb... Ennyit tudtam mondani. - IC Rész Jelentkező neve: - Jack Brown - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos Medical Center, 1998.06.01 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Amanda Smith - Jelentkező apjának neve: - Carlos Brown - Előző munkahelye(i): - Úttisztító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka számomra egy családias kör. Segítnek egymáson, megosszák gondolataikat stb... Kedvesen és higgadtan bánnak egymással. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Jack Brown a nevem. 1998.06.01-én születtem a Los Santos Medical Centerben 01:26-kor. Apám Carlos Brown, anyám Amanda Smith. Testvérem nincs. Egyedül lakom, a Jefferson Motel 67es szobájában. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 3, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2022 (módosított) Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenetben. A szerver, illetve a frakció szabályzatával légy tisztába. Edited Január 4, 2022 by Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések