Kendrick Wilson__ Létrehozva: December 29, 2021 Megosztás Létrehozva: December 29, 2021 NextGaming Discord unban kérelem Discord felhasználóneved: DerKing#6931 Kitiltásod indoka: szerintem azért mert bohóc emojikat raktam egy bizonyos ember üzenete alá! Miért szeretnéd, hogy feloldjuk a kitiltásod? Mert ott van a legtöbb információ a szerverrel kapcsolatosan,és így nem tudom hogy mikor mi történik. Egyéb megjegyzés: Már legalább 1-2 hónapja kaptam Laci-tol,és ez örök bant nem hiszem hogy ére. Köszömöm ha végig olvastad! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 29, 2021 Szia! Ahogy látom Toxikus és illetlen viselkedési forma indokkal osztottam neked kitiltást. Emlékeim szerint nem pár üzenetet bohóc emojikkal reagáltál le, illetve különböző, nem helyén való üzenetet küldtél. Nem tudom hogy melyikünknek van igaza, őszintén szólva nem is érdekel. Az UB-t megadom, de legyél szíves, és figyelj jobban az illedelmes magatartásra a Discord szerverünkön is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések